Tatarian'dan Nameler. Görmeyen Bin Pişman... =)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Tatarian'dan Nameler. Görmeyen Bin Pişman... =)

Mesaj gönderen DnZgZms »

Bu XxDenizGEZMİŞxX 3 * 1 IIxTaTaRiaNxII

buda tatarian ın sözleri >>

[quote="Tatarian"]Führer Buralara Gelince Bayağı Bir Eğlenmiştik... =) Bu Gibi Vakalarda Ok By Demek Gerekiyor da, Ergenimsi Tavırlar Sergilemek İçimden Gelmiyor. ;)
Şu Bir Gerçekki Dostum; İkv'nin Oyunculuğu Üst Düzeyde Profesional Olan Tek Sunucu Tılsımdır.
Merandaki Amcalara, Eminönündeki Ablalara, Beyazköşkteki Teyzelere ve Sancaktaki Dayılara Benzemez Buradakiler. ;)

Meydan Okumadan Önce de Çemberliden Bir Don Bulaydın Keşke. :mrgreen: :mrgreen: Üstün Prof Oyuncusun Ya Hani Şimdiye Kadar Bi Tane Düşmüş Olurdu Diye Düşünüyorum.

Ayrıca Kestiğin Adamlar Ya Tank, Yada İlk Vurduğun Büyücüler. Üstelik Neredeyse Hepsi Aynı Kişi. :mrgreen: 12 Bin Cana 1 Vursan Yarısı Boşa Gider. :mrgreen: Seni de Üzücek Olmaları Çok Yazık. 22 Yaşında Adamları Biz Büyütüyoruz... Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin, Aile Sevgisi Görmeyince Böyle Oluyor Demekki... Evlat Olsa Sevilmezsin Diye bi Laf Var Bilirmisin Bilmem? Neyse Üstüne Çok Geldim =P İlk Ve Son Mesajımdır... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[/quote]

Resim

Resim

Resim

vakitsiz öten bir horoz daha farketmez tek tek keseriz Dilleri ;)

ah kih koh üzgünüm ama bir gencin daha oyununa son verdiğim için mutluyum :mrgreen: ;)
Resim

Resim

Resim

MiN BiRiYa Te KıR BeTe NaBeM ♥
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Re: Tatarian'dan Nameler. Görmeyen Bin Pişman... =)

Mesaj gönderen Tatarian »

Ahahahaaa :D Denizgezmiş 3 mü?

Vs 2-1 Bitti Evet Denizgezmiş Beni Yendi. Büyük bir utanç değil.

1.'si Char vslik değildi,
2. si Elek Fizik tin.

Kaybettiğim 2 vs'de de Elektriği bozmaya çalıştım reflex olarak.

Ek Olarak 1. kesişince 2 canla 2. kesişinde 4 Canla ;)

DENİZ GEZMİŞ BENİ 2-1 Yendi. Büyücü en kötü kullandığım karakter sınıfıdır bütün sunucu biliyor. Bana karşı büyücüde 2-1 ile övünüyorsan yazık sana xD

Bir üstteki konuda senin nasıl ezik ergen bir insan olduğun yazıyor. Milletin kasası ile hava atıyosun, Üstelik en yakın arkadaşımın? :D :D Ergen Styla. Neyse ilk ve son mesajdır xD xD Adam böyle eğleniyor... ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

Tatarian yazdı:Ahahahaaa :D Denizgezmiş 3 mü?

Vs 2-1 Bitti Evet Denizgezmiş Beni Yendi. Büyük bir utanç değil.

1.'si Char vslik değildi,
2. si Elek Fizik tin.

Kaybettiğim 2 vs'de de Elektriği bozmaya çalıştım reflex olarak.

Ek Olarak 1. kesişince 2 canla 2. kesişinde 4 Canla ;)

DENİZ GEZMİŞ BENİ 2-1 Yendi. Büyücü en kötü kullandığım karakter sınıfıdır bütün sunucu biliyor. Bana karşı büyücüde 2-1 ile övünüyorsan yazık sana xD

Bir üstteki konuda senin nasıl ezik ergen bir insan olduğun yazıyor. Milletin kasası ile hava atıyosun, Üstelik en yakın arkadaşımın? :D :D Ergen Styla. Neyse ilk ve son mesajdır xD xD Adam böyle eğleniyor... ;)

kamil 1 el dede zihin attın dedin saymadın uza 3*1 ;)
Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Adamın B.B 15 Elek Fizik Zihin kullanıyor Vesaire. Sonrada diyorki ben ilkdefa görüyorum vsde zihin kullanılmadığını :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Char vslik değildi yeterli açıklama. Sen benim açtığım konunun açıklamasını hala yapabilmiş değilsin
Üstelik ben beni hiçkimse kesemez demiyorum. Tılsımda büyümü kesebilecek yüzlerce oyuncu var. ;)

Demişmiyim öyle bir şey bak bakayım?

Birde adına açtığım konuya bak, Öyle rezil olunmaz; Böyle Rezil Edilir ;) Hadi yoluna şimdi...

ıllıTatariaNıllı...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
DnZgZms
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DnZgZms »

Tatarian yazdı:Adamın B.B 15 Elek Fizik Zihin kullanıyor Vesaire. Sonrada diyorki ben ilkdefa görüyorum vsde zihin kullanılmadığını :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Char vslik değildi yeterli açıklama. Sen benim açtığım konunun açıklamasını hala yapabilmiş değilsin
Üstelik ben beni hiçkimse kesemez demiyorum. Tılsımda büyümü kesebilecek yüzlerce oyuncu var. ;)

Demişmiyim öyle bir şey bak bakayım?

Birde adına açtığım konuya bak, Öyle rezil olunmaz; Böyle Rezil Edilir ;) Hadi yoluna şimdi...

ıllıTatariaNıllı...

sen git o zaman abini çağır vs atsın benle uza evlat
Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Tatarian ile bir zamanlar kavga etmiştik. Gerçi kendisini tanımakta istemiyorum bu saatten sonra tanışsak ne olacak? Her neyse biz konumuza dönelim.

Öncelikle tebrikler büyücü sınıfını güzel kullanıyorsun. Fakat her yaptığın ws'yi forum atmak zorunda değilsin. Ha o arkadaşının sözlerini yüzüne vurmak istiyorsan bunu özel mesaj ile gönderebilirsin.

Oyunda günde 10'larca hatta 100'lerce ws atılıyor bu atılan ws'leri foruma koysa herkes bu forumun hali ne olur?

Bu konunun amacı belli yenilen tarafı küçük düşürmek. Lakin bırak adam savunmasını yapsın. "Uza evlat" vb. söylemler ile liseli durumuna düşmenin sana bir yararı olmaz aksine zararı olur.

Konu başlığına da ufaktan değinecek olursam konuyu görmesem de bin pişman olacağımı sanmıyorum.

İyi Forumlar.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

SkyBlue yazdı:Tatarian ile bir zamanlar kavga etmiştik. Gerçi kendisini tanımakta istemiyorum bu saatten sonra tanışsak ne olacak? Her neyse biz konumuza dönelim.

Öncelikle tebrikler büyücü sınıfını güzel kullanıyorsun. Fakat her yaptığın ws'yi forum atmak zorunda değilsin. Ha o arkadaşının sözlerini yüzüne vurmak istiyorsan bunu özel mesaj ile gönderebilirsin.

Oyunda günde 10'larca hatta 100'lerce ws atılıyor bu atılan ws'leri foruma koysa herkes bu forumun hali ne olur?

Bu konunun amacı belli yenilen tarafı küçük düşürmek. Lakin bırak adam savunmasını yapsın. "Uza evlat" vb. söylemler ile liseli durumuna düşmenin sana bir yararı olmaz aksine zararı olur.

Konu başlığına da ufaktan değinecek olursam konuyu görmesem de bin pişman olacağımı sanmıyorum.

İyi Forumlar.

Savunmalık birşey bile yok. Bahaneyede gerek yok, benden daha iyi büyü kullanıyor olabilir bunu kabullenmek zorda değil... Fakat arkadaş tavırları ile kendisini belli etmiş zaten. Ek olarak; Beni tanımayan bir çok insan aynısını söylüyor, Gereksiz sebepler ile çıkmış, çıkıpta büyümüş tartışmalar umulmadık biryerde insanın karşına tekrar tekrar çıkabiliyor. Kimsenin önüne geçmeye çalışan bir eylemde bulunmadım, kimsenin hakkına göz dikmedim, ahlak sınırlarımı zorlamadım, Bunların yeterli olacağını düşünerek ekstra bir çabada da bulunmadım. Denizgezmiş'e de benzemiyorum allaha şükür... Bunlara rağmen neden özelliklede beni hiç tanımamış insanların benden nefret ettiğini anlamış değilim. Lakin Yaşını başını almış insanlardan Sulh yoluna gitmeleri beklenir. ;)
Resim Resim

Resim
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Kişisel tartışmaya sebebiyet vermekten konu kilitlenmiştir.Aynı konuların tekrarınca açılmamasını rica ediyorum.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön