Yağma Artırıcıları Testi
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Yağma Artırıcıları Testi
Merhaba...IKV oyuncusu olarak oyuna binlerce akçe harcadık.Tamam paranız helal olsun fakat bu yağma artırıcılarını bizde denemek istiyoruz.GM'ler tarafından yapılan testlere kim inanır...Oyuncular olarak bizde bu artıcıları denemek istiyoruz ve inanmak istiyoruz..Eğer buna izin vermesseniz bu işte bir oyun olduğu kanaatına varacağız bunuda bilin :))))

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Yağma Artırıcıları Testi
Merhaba kerimcan;
Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedim
Neyseki köftecinin gazabına uğramadan geri döndüm 
Biz testlerimizi yaparken normal oyuncu kriterleri ile yapıyoruz bunuda ekleyelim
Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedim
Biz testlerimizi yaparken normal oyuncu kriterleri ile yapıyoruz bunuda ekleyelim
Koray YAR
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Ne hikmetse bu kriterler bütün oyuncularda ters tepiyor hangi tür oyuncuların kriteri bu acaba anlayamadım 30 40 defa gaffara gidipte hiç bir item alamayan şifamın mı? 23 defa GBM-X e gidipte hiç bir şey düşüremediğim büyücümün mü? Yoksa 2 senedir oynadığım ve hala zırh düşüremediğim bir savaşçı karakterinin mi?
Bunlar neye dayanarak test oluyor insan bu kadar GB atıpta bir şey düşüremiyorsa elbet siz dolandırıcı olarak nitelendirilebilirsiniz çünkü hesaplarda kutu yüklü ve karakterlerde çemberli artırıcısı olan bir loncaya dahil bu durumda bana hiç bir şey söyleme hakkınız olamaz!
Bunlar neye dayanarak test oluyor insan bu kadar GB atıpta bir şey düşüremiyorsa elbet siz dolandırıcı olarak nitelendirilebilirsiniz çünkü hesaplarda kutu yüklü ve karakterlerde çemberli artırıcısı olan bir loncaya dahil bu durumda bana hiç bir şey söyleme hakkınız olamaz!
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizifarklı Clan
Biz Anormal oyuncu oluyoruz sanırım.HellRiDerS yazdı:
-
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
İyi forumlar.
Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.
İyi forumlar.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Arkadaşım ben sığınak bölgesi geldiğinden beridir büyücüme 1 tek kolye ve yüzük çıkaramadım. Oyunu bıraktım 1 ayda 1 saatliğine girip muhabbet ediyorum arkadaşlarla item yansıtan ve benden sonra oyun ile tanışmış kişileri gördükçe içimi çekip çekip duruyorum. Artırıcı dediniz aldım+ plus aldım +lonca arıtırıcısı aldım ve bu şekilde çıkacak diye hırs yapıp 1 ayda günde 2 defa olmak üzere sığınak attım büyücümle 60 sığınaktan 1 tek yüzük veya kolye bile çıkmadı. Sığınak ve migrat bölgesi geldi geleli özellikle sığınak bölgesine girip yüzük ve kolye çıkartamadım, migrat bölgesine de girdim kolyem yüzüğüm çıkmıyor belki zırhımı çıkartırım diye ama malesef elim hep boş döndüm. Oyun ve grup bölgesi hakkında tecrübesiz kişiler sevinç çığlıkları ile grup bölgesi bossundan itemini alıp çıkarlarken ben onları sırtımda taşımış hissini hep yaşadım. Benim şansım hiçmi yüzüme gülmez dedim. İstemiyerek de olsa oyunu bıraktım. Şimdi buda sizin şanssızlık diliminiz olsa gerek benim gibi bir müşteriyi kaçırdınız. 3 kere desteğe yazdım şikayetimi fakat bilindik cevap verdiniz hep.
Garanti etmediğinizi, benim şansız olduğumu belirttiniz madem şansım yok ise bende AION diye bir oyuna başladım size bol işler. Bana yeni rıhtımlar. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Garanti etmediğinizi, benim şansız olduğumu belirttiniz madem şansım yok ise bende AION diye bir oyuna başladım size bol işler. Bana yeni rıhtımlar. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
En son FERRAND tarafından 15 Mar 2012 14:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

yağma artırıcılar çok işe yarıyor adamların hakkını yemeyin.
5 gaffardan : ( 2 çarımla )
1 bıçak pant 1 hidra pant 2 bıçak zırh 3 köşk 1 ateş 1 hidra zırh ve bır suru reçete aldım.
bence yeterli.
Artırıcı var diye sizde eksik olan item düşecek diye birşey yok.
taş kanat eld. yok ama bıçak eld ve hidra eldden 10-15 tane dustu.
Haksızlık yapuyorsunuz.
1 bıçak pant 1 hidra pant 2 bıçak zırh 3 köşk 1 ateş 1 hidra zırh ve bır suru reçete aldım.
bence yeterli.
Haksızlık yapuyorsunuz.
Yağma arttıcıyı nereleriyle test ediyorlar bilmiyorum ama bu işin arttıcıyla alakası olmadığını ve tamamen şans işi olduğundan kesinlikle eminim yani arttırıcı yalan birşey dün 6 Lonca üyemizle girdiğimiz gaffardan düşenşeri yazıyorum
STUART:6 MADALYA 1 KÖŞK MADALYONU
SEMİHA:6 MADALYA
GAFFAR:6 MADALYA 1 SİYANÜR CEKET
Loncamızın şart arttırıcısı vardı lonca dışında biriyle ne zaman girsek birşeyler düşüyor bunuda belirteyim
STUART:6 MADALYA 1 KÖŞK MADALYONU
SEMİHA:6 MADALYA
GAFFAR:6 MADALYA 1 SİYANÜR CEKET
Loncamızın şart arttırıcısı vardı lonca dışında biriyle ne zaman girsek birşeyler düşüyor bunuda belirteyim
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Helal olsun. 5 çarın var sadece 2 çarınla diye yazmışsın. Acaba sığınaktan ve migrattan itemini çıkartmamış olsaydın ne düşünürdün.IIBaRoNII yazdı:yağma artırıcılar çok işe yarıyor adamların hakkını yemeyin.
bence yeterli.
Haksızlık yapuyorsunuz.

- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Hesaplarıma bolca yağma artırıcı aldım merak etmeyin sadece çalıştığına şahit olmak istiyorumHellRiDerS yazdı:Merhaba kerimcan;
Bu yazıyı okur okumaz hemen bir senaryo geldi aklıma, şu karşıki köfteciye gitsem ''abi sizin tabelada nefis köfte yazıyor önce bir porsiyon gönderiver beğenirsem bir porsiyonda ben alacağım'' desem adam bana ne der dedimNeyseki köftecinin gazabına uğramadan geri döndüm