Mevlana asa yardım
Mevlana asa yardım
Öncelikle herkeze iyi forumlar.şimdi diyebilirsiniz başlık saçma çalış üret diye. Ama tek başıma mevlana asa için uğraşıyorum. Hiçbirşey önemli değil de sadece kadim ler sıkıntı. 3 karakterde kadim görevim var bunları yapmama yardımcı olursanız sevinirim.hem de sunucuda bir kişiye çok yardımınız dokunmuş olur.şimdiden teşekkürler.
Re: Mevlana asa yardım
Kadim kesmek ekip işidir. Eğer gerçek arkadaşların yoksa, kimse senin ya da benim için ekip kurmaz; burada önemli olan doğru zamanda doğru yerde olmaktır.
Mesela ben sunucuya yeni geldiğimde kadimi yapmamayı zaten göze almıştım fakat tesadüfen yapan bir grupla karşılaştım ve benim görevi de yaptılar sağ olsunlar. Benim için orada değildiler fakat doğru zamanda doğru yerde olduğum için yapabildim. Zamanlama önemli...
Mesela ben sunucuya yeni geldiğimde kadimi yapmamayı zaten göze almıştım fakat tesadüfen yapan bir grupla karşılaştım ve benim görevi de yaptılar sağ olsunlar. Benim için orada değildiler fakat doğru zamanda doğru yerde olduğum için yapabildim. Zamanlama önemli...
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Arkadasım ne demek dogru zamanda dogru yer ya.Forumda yonetıme Allah ne verdıyse soverken nedense bırsuru eskı oyuncusu cıkıyor bızım serverın.Yok efendım ben 2007 den berı oynuyorum yok efendim 29 sevıye zamanından berı varım.yok efendım oyunun eskı tadı kalmadı kımse bırbırıne yardım etmıyor eskıden olsa herkez yardıma kosardı.bılmem ne bılmem ne...hanı sımdı nerde bu eskı arkadaslar.foruma 1 hafta once yazdım 1 hafta sonra gorevı olanlar ıcın yesıl +kadım etkınlıgı dıuzenleyelım dıye sonuc 0 cevap. buraya bunu koydum yardım eden cıkar dıye 0 cevap.ya ben bu oyunu oynamk ıstıyorum cok sukur itemi olmasada altın gıbı kalbı olan 3 5 arkadas edındım. bu daha onemlı zaten ama.Yardım ısteyen bırıne bır serverde hıc yardım cıkmayınca ınsan sorunun kımde oldugunu dusunuyor.ben bu asanın ıstedıgı kadımlerı satın mı alayım napayım sımdı.zaten 1 hafadır dıger seylerle ugrasıyom.kusura bakmayın ama forumda ben eskıyım dıye veya ben yardımseverım dıye gecınmekle olmuyor.bu sadece benım ıcın geceelı degıl herkez ıcın gecerlı....
- Amaseia
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
Oyunun eski tadı olmadıgı için Eski oyuncuların çoğu oyunu bıraktı. Eskisi gibi çok kadime gidilmiyor millet çoğu zaman grup bölgelerinde takılıyor. Sana tavsiyem bi klana katılıp kadim grubu kuran kişileri takip etmen mevlana asa üreteceğine göre şifacısın illa yardımın dokunacağı için seni gruplarına alacaklarını düşünüyorum.
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Arkadasım daha dun gıttım elemanlara dedım kı 20 kısıyız gecerken yesılıde keselım.Yav tas catlasın 5 dklarını alırdı yesılı eksmek sonra da kadıme gıdılcektı.adam bana vaktım yok deyıp gruptan attı ya...Amaseia yazdı:Oyunun eski tadı olmadıgı için Eski oyuncuların çoğu oyunu bıraktı. Eskisi gibi çok kadime gidilmiyor millet çoğu zaman grup bölgelerinde takılıyor. Sana tavsiyem bi klana katılıp kadim grubu kuran kişileri takip etmen mevlana asa üreteceğine göre şifacısın illa yardımın dokunacağı için seni gruplarına alacaklarını düşünüyorum.
Ben tek başıma yardım edemem fakat arkadaşları ayarlayıp bir gün gelebiliriz. Söz vermeyeyim oyuna pek girmiyorlar ama keseceksen ben yardım ederim sana.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
bu arada oyundaki ismim Scilianxşifa . benim pc monitör bozuk giremiyorum benm mevlana asaya son meran üreticez bugun inşallah.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
asan şimdiden hayırlı olsun kardeş.benimde son 7 hidrojen 1 kadim kaldı.ınş ben gün ayarlayıp size ulaşmaya çalışayım görev için saol şimdiden.yasakask1 yazdı:bu arada oyundaki ismim Scilianxşifa . benim pc monitör bozuk giremiyorum benm mevlana asaya son meran üreticez bugun inşallah.