Kullanıcı adı ve şifre bulunamıyormuş.
- dregobekir
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Kullanıcı adı ve şifre bulunamıyormuş.
Evet yönetici ve forumda görevli arkadaşlar ben sizin dediğinizi harfiyen yaptım ve muşteri hizmetlerini aradım ama bana dedikleri tekşey bulamayız(paralı üyelik harici) yeni üyelik alın diyor benim ordaki charlarımı aktarma gibi bir durum olabilir mi ? Üye adını hatırlamıyor ama karakter adlarını nasıl hatırlıyor derseniz eğer arkaşımın arkadaş listesindek baktık yada bana üye adımı siz verebilir misiniz?
drego*
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Karakterleri ; Bullyxnana , dregosavaşçı
Yaş ; 19
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
- dregobekir
- Salgın Koruyucusu
Re: Kullanıcı adı ve şifre bulunamıyormuş.
Bu konuyu okuyan cevap yazsın.
drego*
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Müşteri hizmetlerinin dediği gibi yeni hesap açmalısınız. Müşteri hizmetleri bu yanıtı neden vermiştir önce bunu sorgulayalım. Hesabın size ait olduğunu ispat edememenizden dolayı hesabınız size geri verilmemiştir. Bu yüzden dir ki bizlerde aynı nedenlerden dolayı hesabınıza bir işlem yapamayız.
Yeni hesabınızla tekrar aramızda olmanızı isteriz. İyi eğlenceler.
Müşteri hizmetlerinin dediği gibi yeni hesap açmalısınız. Müşteri hizmetleri bu yanıtı neden vermiştir önce bunu sorgulayalım. Hesabın size ait olduğunu ispat edememenizden dolayı hesabınız size geri verilmemiştir. Bu yüzden dir ki bizlerde aynı nedenlerden dolayı hesabınıza bir işlem yapamayız.
Yeni hesabınızla tekrar aramızda olmanızı isteriz. İyi eğlenceler.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- dregobekir
- Salgın Koruyucusu
Hayır bana hesapla ilgili birşey sorulmadı ki sorulsaydı hepsine doğru yanıtları verirdim çünkü hesap bana ait ben müşteri hizmetini aradağımda üye adımı öğrenebilirmiyiz dedğimde ücretli mi ücretsiz mi dediğinde ücretsiz dediğimde hayır bulamayız dedi bana bilgi sorsa emin ol hepsini doğru yanıtlarım. Zaten karakterin ne zamandır girmedğine bakarsan anlarsn.
drego*
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
- dregobekir
- Salgın Koruyucusu
Ücretsiz alınan üyelikler bulunamıyor falan dedi yeni üye adı açınız dedi ben 1 saat bekledim telefonu açmaları için yani bu 2dk lık konuşma için bekledğim süreye deymezdi zaten benim olmasaydı bu kadar uğraşmamım ne anlamı var ?
drego*
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
Adı ; Bekir
Sunucu ; Tılsım
Yaş ; 19
Mynet üyelikleri hakkında her türlü desteği sadece Myhnet Müşteri Hizmetleri vermektedir. Onların kural yada yöntemleri harici bir müdahalede bulunmamız söz konusu olamaz.
İKV Destek Takımı bu konuda yetkili değildir.
Size İKV Destek formu aracılığı ile gerekli yanıtlar gönderilmiş, son ve net yanıtlar verilmiş olmasına rağmen bu konuyu forumda açmanız gereksizdir.
İKV Destek Takımı'na konu farkı olmaksızın sadece İKV Destek Formundan başvurulur.
İKV Forumları ve yöneticileri bu konuların muhatabı değildir.
İKV Destek Takımı bu konuda yetkili değildir.
Size İKV Destek formu aracılığı ile gerekli yanıtlar gönderilmiş, son ve net yanıtlar verilmiş olmasına rağmen bu konuyu forumda açmanız gereksizdir.
İKV Destek Takımı'na konu farkı olmaksızın sadece İKV Destek Formundan başvurulur.
İKV Forumları ve yöneticileri bu konuların muhatabı değildir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]