Benim kuyruk acım yok'da senın baya var oyunla ilgili herhalde...!Bahtsiz yazdı:Belli ki kuyruk acın var. Susturma cezasının saçma olduğunu savunan bir kişisin demekki susturma cezası yedin ve oyundan küfür ettin. Bu belli bir şey inkar edilemez. Ben küfür etmeyen İKV oyuncusu tanımıyorum tanıyan varsa söyler. Çünkü bende zamanında bu GB ler yüzünden ve oyundaki küçük çocuklar yüzünden çok küfür ettim hatta bölgeden hiç bir şeyi gözüm görmeden saydırdım. Ama çıkıp foruma susturma yiyince herşeye itiraz etmedim. + Basma ücretli v.s demişin olmasında ne olsun ? Oyunun VDS makina elektrik paraları, hdd, ram, işlemci yükseltim paralarını sen mi ödüyorsun ? "HAYIR" çünkü bir zamanlar bizde para yatırıyordukki bu paralar İKV nin gelişimi için kullanılıyor. İKV de 3 karakteride dizdim hemde hiçbir sorunum çıkmadan ayrıca 20 yaşındada benden küçüklere abi çekmiyordum zaten istersem ben onları kovdurabiliyordum. Burada herşey arkadaş çevrene bağlı kendini sevdirmen ve tanıtman lazım. Benim arkadaş çevrem çok genişti ve sürekli oyunda adım geçerdi hem ws hemde ticaret bakımından. Kendine bir lonca bulmalısın eğer ki savaşçıysan çünkü savaşçılar tek ve çevresi olmadan zor giriyorlar GB lere. 2 Haftalık bir oyuncuyu neden alsınlarki GB lere ? Daha üstü bile tam değil. Sadece 49 olunca bu oyun bitseydi işimiz işti. 49 Olduktan sonra en azından 15 gün maden çekicenki nakit paran olacak ve üstünü dizip kendini kanıtlayıp girecen GB lere. Ofansif savaşçı sadece ve sadece Çemberlitaşa alınır. 4000 Max üzeri ofansif olan bir savaşçıyla grup rahat ilerler ve Patron yaratıkları kolay keser. Tutup adam 3000-3500 arası ofansif alırsa yarı yolda kalır. Ofansif savaşçıyla JUNON ' a giden bir grup sanmıyorum heralde kimse böyle birşey e kalkışmaz. Ayrıca kimse sana 95 akçeye zorla iksir aldırmıyor topla madenini üret. Hani 15 saat başındasın ya madenin (!).
Ayrıca şuna deyiniyim bu oyunda öyle istediğin gibi konuşamazsın. Edebinle adamlığınla oyununu oynar, zevkine bakarsın. Eğer zora katlanamıyorsan benim yaptığım gibi 4 senelik emeğini görmeyecen ve silecen hesaplarını.
Yeni bölge denemeleri TEST SUNUCUSU nda yapılır. Lakin bazen aksaklık olabiliyor. İnsanoğlu yapıyor işte "HATASIZ KUL OLMAZ".
Bedava ayı yeteneği derken neyi kastettin fakat ben anladığım gibi cevap veriyim. Ayıların zaten kanatma yeteneği var ve adamı felç ediyor
Hadi şimdi bunları tekrar düşün. 23 yaşındaki bir kişiye yakışmayan davranışlar bunlar. Bir daha bir konu açmadan 1 değil 1000 düşün ki doğru konular aç
Gelmişsin burda yalakalık yapıyosun,yok söyle yok böyle,boş konusuyon aklı sıra akıl verıyorsun
Oyunu bırakıp karekterinin siliyosun birde gelmiş yok söyle yok böyle
15 saat maden basındayım,cıkan madenler'le neden iksir üretim ? canım belkı üretmek istemiyor? zorlamı ?
Akıl verme,git önce kendine akıl ver sonra gel millete akıl ver.
Burda cakma gm rollerı yapma
Senın Geçtigin yollardan ben geceleri tek basıma geçiyodum.
Bukadar online oyun oyun oynadım,
Ama Bu oyun kadar sacma kuralları olan bir oyun ne gördüm ne duydum
Ayrıca para benım param degilmi ? verırım alırım akçeyi,sonrada laf yaparım sana gıren cıkan bıseymı oluyor ?