Sunucu savaşları...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Sunucu savaşları...

Mesaj gönderen IROH »

Öncekile herkeze iyi forumlar. Ben şöyle bir şey düşündüm.bunu desteğe göndermeyi de düşündüm ama önce sizin görüşlerinizi alayım dedim:) neyse başlıktada yazan gibi bir etkinlik olsa mesela gm ler belli günlerde belli saatlerde savaş için karakterleri seçsin(ölüm oyunu gibi ''tam da bilmiyorum ama :)'') başka bir sunucuda seçilen karakterlerle savaş yapılsın:) mesela ben beyaz köşk oyuncusuyum.arz veya lodos farketmeden eminönü sunucusu karakterlerine karşı sunucumu desteklesem güzel olmaz mi? Karakter transfer hakkını dükkana koyan yönetim bunu da yapsın da oyunda tek amacımız kp veya item kasmak olmasın.hatta bu savaşlarından bi lig bile yapabiliriz:)
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu savaşları...

Mesaj gönderen fuci »

güzel olur özeliikle sıralamda olursa oyuncular rekabet yapar ama bunuda öneri havuzuna atarlar bi dahada bakmazlar maalesef ama inş. gelir
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

IROH yazdı:Öncekile herkeze iyi forumlar. Ben şöyle bir şey düşündüm.bunu desteğe göndermeyi de düşündüm ama önce sizin görüşlerinizi alayım dedim:) neyse başlıktada yazan gibi bir etkinlik olsa mesela gm ler belli günlerde belli saatlerde savaş için karakterleri seçsin(ölüm oyunu gibi ''tam da bilmiyorum ama :)'') başka bir sunucuda seçilen karakterlerle savaş yapılsın:) mesela ben beyaz köşk oyuncusuyum.arz veya lodos farketmeden eminönü sunucusu karakterlerine karşı sunucumu desteklesem güzel olmaz mi? Karakter transfer hakkını dükkana koyan yönetim bunu da yapsın da oyunda tek amacımız kp veya item kasmak olmasın.hatta bu savaşlarından bi lig bile yapabiliriz:)
Bunu yapmadan önce bin tane problem var oyunda onları halletsinler sonra
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

Kardeş belli şeyleri çözmek için revizyon a gitmeli sobee. Mesela bu lagın sebebi bence server makinelerinden kaynaklanıyor..benim anlatmaya çalıştığım eğer böyle birşey çıkarsa hem sunucular arası rekabet çıkar:) hemde çemberliye girmek için benden 2000+ şifa istemez kimse. Çünkü insanlar bu savaşlara gitmek isteyecekler ve gb lerde beklenti düşecek:) aslında 2 yönden de yararlı birşey hem eğlenceli savaşlar olur hemde gb lere girmeler kolaylaşır.tabii bu benim görüşüm.
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

Duello Arenası adlı OkO sunucu açılabilir ve oynadığımız karakterlerinde kopyaları orada bulunabilir. Oyuna giriş yaptığımızda da GM odası gibi bir alanda başlarız (normal oyun yok sadece vs alanı) böyle bir sunucu açılsa güzel olurdu.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Güzel Düşünce En Azından Başka Sunucudaki Arkadaşlara Meydan Okumak İçin Karakter Aktarmamıza Gerek Kalmaz :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön