Yönetimin Sacmalıgı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Yönetimin Sacmalıgı

Mesaj gönderen yunus1907 »

Yaklasık 5 senedir ikv oynıyorum;

Bu oyun böyle giderse oynanmaz hale gelir.

Eyvallah yeni şeyler getirdiniz,güzel şeyler geldi

ama bana acıklarmısınız ?

Savascıda neden bedava ayı yetenegi yok ?

Bana acıklarmısınız ? oyuna baslayıp 2 haftada 49 yapmıs olan savascı arkadaslarımızın hıc bır s ekılde en ufak bı yere bıle gırememsını ?

GRUP BÖLGELERİ GETİRİYORSUNUZ,YENİ YERLER GETİRİYOSUNUZ,AMA HIC DENEME YAPMIYOSUNUZ HERHALDE ?

BEN SAVASCIYIM,TANK OLMAK ISTEMIYORUM VE HIC BIR YERE GIREMIYORUM ? NEDEN OFANS OLARAK BENI HATTA BIRCOK KISIYI KIMSE ALMIYOR GRUBA ? ILLAHA OFANSIMIN 4000 OLMASIMI LAZIM ?

DAHA 1 KEZ BILE JUNON YAPAMADIM.ADAMLAR OFANS ARAMIYORKI ARA SA BILE 1 ADAMIN EN AZ 10 TANE CARI OLDUGU ICIN KENDI CARINA GEÇİYOR .. BİZ GENE HIC BIR SEY GÖREMİYORUZ ...

Oyunda ufak cocuklara yasımın 23 olmasına ragmen abi dıyorum ''aksi takdir'de ollmuyor alınmıyorum hıc bır yere.....

Susturma cezasıda ayrı bir sacmalık,+ basma parayla,iksir alma parayla bunlardan'da sacma

NEYMIS RAHATSIZ EDIYOMUSUM ... BIRADER BEN BU OYUNA PARA VERIYORUM,ELBET KONUSCAM NIYE KONUSMIYIM ?
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Yönetimin Sacmalıgı

Mesaj gönderen SeF4 »

yunus1907 yazdı:Yaklasık 5 senedir ikv oynıyorum;

Bana acıklarmısınız ? oyuna baslayıp 2 haftada 49 yapmıs olan savascı arkadaslarımızın hıc bır s ekılde en ufak bı yere bıle gırememsını ?

GRUP BÖLGELERİ GETİRİYORSUNUZ,YENİ YERLER GETİRİYOSUNUZ,AMA HIC DENEME YAPMIYOSUNUZ HERHALDE ?

BEN SAVASCIYIM,TANK OLMAK ISTEMIYORUM VE HIC BIR YERE GIREMIYORUM ? NEDEN OFANS OLARAK BENI HATTA BIRCOK KISIYI KIMSE ALMIYOR GRUBA ? ILLAHA OFANSIMIN 4000 OLMASIMI LAZIM ?

DAHA 1 KEZ BILE JUNON YAPAMADIM.ADAMLAR OFANS ARAMIYORKI ARA SA BILE 1 ADAMIN EN AZ 10 TANE CARI OLDUGU ICIN KENDI CARINA GEÇİYOR .. BİZ GENE HIC BIR SEY GÖREMİYORUZ ...

Oyunda ufak cocuklara yasımın 23 olmasına ragmen abi dıyorum ''aksi takdir'de ollmuyor alınmıyorum hıc bır yere.....

Susturma cezasıda ayrı bir sacmalık,+ basma parayla,iksir alma parayla bunlardan'da sacma

NEYMIS RAHATSIZ EDIYOMUSUM ... BIRADER BEN BU OYUNA PARA VERIYORUM,ELBET KONUSCAM NIYE KONUSMIYIM ?
Oyunu Sana Zorla Oynatan Yok.Zorla Savaşçı Kastıran Yok.Gerçek Para Harcamanada Gerek Yok.Ben Akçe İle Savaşçıma Sadece Ecel Ürettim Onu Parlattım.Eceli Maden Çekip Satarak Ürettim.Kenandan Evo,Işık Takılarımı Aldım Junondan Evo Ve Işık Zırhımı Aldım.Yol Savaşçısı,GBMX Ofans Olarak Kestim.Sonra Stuart Eldiven Zırh Ayakkabı Dizdim Ofans Olarak Gaffar Kestim.Üstümü Dizdim Şimdi Üstümde Taş Kanat Ve Bıçak Sırtı Set Var.Sadece 20 Lirayla Yaptım Ben Bu İşi Kalanı Maden Çekip Sattım.İksirleri Oyun Parasıyla Aldım.Bide RoA'nın Tanıtım Yarışması Vardı.Hikaye Dalında Birinci Oldum 2500 Akçe Verdiler.O Akçeylede Ayı Aldım Koca Oyunda Benim Cebimden Sadece 20 TL Çıktı.Sadece Emek Meselesi.Herşey Parayla Olmuyo Kardeş.Emek Vereceksin Bu Oyuna.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Black
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Her kullanıcı karakterlerini kendi imkanları ve oyun tecrübesi doğrultusunda geliştirmelidir. Bu hususta müdahale etmemiz oyun dünyasını olumsuz yönde etkileyecektir. 'Boz Ayı' Savaşçı karekterlerinin kullanmış olduğu kanatma yeteneğiyle yer değişir.'Boz Ayı' yeteneği Akçe ile satılmaktadır ayrı bir hasar sağladığı ve değişik hedeflere yönlendirebilirsiniz.

Susturma cezasına İtiraz edebilir,gereksiz yere susturma almış iseniz yapılan cezai işlem iptal olucaktır.
İKV Destek Formu: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İKV Destek Formu Ceza İtiraz-Bilgilendirme bölümünden yapmalısınız.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SeF4 yazdı:
yunus1907 yazdı:Yaklasık 5 senedir ikv oynıyorum;

Oyunu Sana Zorla Oynatan Yok.Zorla Savaşçı Kastıran Yok.Gerçek Para Harcamanada Gerek Yok.Ben Akçe İle Savaşçıma Sadece Ecel Ürettim Onu Parlattım.Eceli Maden Çekip Satarak Ürettim.Kenandan Evo,Işık Takılarımı Aldım Junondan Evo Ve Işık Zırhımı Aldım.Yol Savaşçısı,GBMX Ofans Olarak Kestim.Sonra Stuart Eldiven Zırh Ayakkabı Dizdim Ofans Olarak Gaffar Kestim.Üstümü Dizdim Şimdi Üstümde Taş Kanat Ve Bıçak Sırtı Set Var.Sadece 20 Lirayla Yaptım Ben Bu İşi Kalanı Maden Çekip Sattım.İksirleri Oyun Parasıyla Aldım.Bide RoA'nın Tanıtım Yarışması Vardı.Hikaye Dalında Birinci Oldum 2500 Akçe Verdiler.O Akçeylede Ayı Aldım Koca Oyunda Benim Cebimden Sadece 20 TL Çıktı.Sadece Emek Meselesi.Herşey Parayla Olmuyo Kardeş.Emek Vereceksin Bu Oyuna.

kardeşim sen neyin peşindesin ? söyle bakım bana

o yol junon'a giden büyücülere ben 2 skıl atıyorum,fazla bılmeden konusma

her oyunda emek harcıcaksın emek harcamazsak zaten car yapamayız dızemeyız

15 saat gunde maden cekıyorum ben bılmeden herseye atlama
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

yunus1907 yazdı: Savascıda neden bedava ayı yetenegi yok ?
Kanatma var
yunus1907 yazdı: BEN SAVASCIYIM,TANK OLMAK ISTEMIYORUM VE HIC BIR YERE GIREMIYORUM ? NEDEN OFANS OLARAK BENI HATTA BIRCOK KISIYI KIMSE ALMIYOR GRUBA ? ILLAHA OFANSIMIN 4000 OLMASIMI LAZIM ?
Tank olmak istemiyorsan işin zor. En azından sığınak için tank olman lazım ki ışık hanım takıların olsun gerisini üretirsin.
yunus1907 yazdı: Oyunda ufak cocuklara yasımın 23 olmasına ragmen abi dıyorum ''aksi takdir'de ollmuyor alınmıyorum hıc bır yere.
Bu pek hoş değil. Bi oyun kişiliğini bu kadar etkilememeli.
yunus1907 yazdı: Susturma cezasıda ayrı bir sacmalık,+ basma parayla,iksir alma parayla bunlardan'da sacma
Cezalar oyunun ahlak seviyesi açısından gerekli. Yoksa herkes dümdüz küfürleşir. Ben cezaları yetersiz bulmaktayım daha sert cezalar olmalı.
yunus1907 yazdı: 15 saat gunde maden cekıyorum ben bılmeden herseye atlama
Günde 15 saat maden çeken biri zaten tüm Bıçak sırtı eşyaları rahatlıkla üretir niye sıkıntı yapıyosun kendine.

Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın...
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bordo yazdı:
yunus1907 yazdı: Savascıda neden bedava ayı yetenegi yok ?
Kanatma var
yunus1907 yazdı: BEN SAVASCIYIM,TANK OLMAK ISTEMIYORUM VE HIC BIR YERE GIREMIYORUM ? NEDEN OFANS OLARAK BENI HATTA BIRCOK KISIYI KIMSE ALMIYOR GRUBA ? ILLAHA OFANSIMIN 4000 OLMASIMI LAZIM ?
Tank olmak istemiyorsan işin zor. En azından sığınak için tank olman lazım ki ışık hanım takıların olsun gerisini üretirsin.
yunus1907 yazdı: Oyunda ufak cocuklara yasımın 23 olmasına ragmen abi dıyorum ''aksi takdir'de ollmuyor alınmıyorum hıc bır yere.
Bu pek hoş değil. Bi oyun kişiliğini bu kadar etkilememeli.
yunus1907 yazdı: Susturma cezasıda ayrı bir sacmalık,+ basma parayla,iksir alma parayla bunlardan'da sacma
Cezalar oyunun ahlak seviyesi açısından gerekli. Yoksa herkes dümdüz küfürleşir. Ben cezaları yetersiz bulmaktayım daha sert cezalar olmalı.
yunus1907 yazdı: 15 saat gunde maden cekıyorum ben bılmeden herseye atlama
Günde 15 saat maden çeken biri zaten tüm Bıçak sırtı eşyaları rahatlıkla üretir niye sıkıntı yapıyosun kendine.

Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın...

Kanatma Yetenegi Direk ayı yeteneginemi geçiyor ?Kanatma yetenegi yerıne ayı konsa görsel acıdan bı guzellık kazandırılır.

Farkındaysan bende kaldırılsın demıyorum,ama eger susturma cezası verıyorsanız,3 5 7 gunluk,dirak ban atın kurtulun konusmıyan bı cardan ne beklersınız ki ?

Kardeşim çekiyorum maden ama sus cezalarından dolayı item yapamıyorum..
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

"bordo" adlı arkadaş gayet mantıklı ve akılcı açıklamalar yapmış kendisini tebrik ediyorum.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Belli ki kuyruk acın var. Susturma cezasının saçma olduğunu savunan bir kişisin demekki susturma cezası yedin ve oyundan küfür ettin. Bu belli bir şey inkar edilemez. Ben küfür etmeyen İKV oyuncusu tanımıyorum tanıyan varsa söyler. Çünkü bende zamanında bu GB ler yüzünden ve oyundaki küçük çocuklar yüzünden çok küfür ettim hatta bölgeden hiç bir şeyi gözüm görmeden saydırdım. Ama çıkıp foruma susturma yiyince herşeye itiraz etmedim. + Basma ücretli v.s demişin olmasında ne olsun ? Oyunun VDS makina elektrik paraları, hdd, ram, işlemci yükseltim paralarını sen mi ödüyorsun ? "HAYIR" çünkü bir zamanlar bizde para yatırıyordukki bu paralar İKV nin gelişimi için kullanılıyor. İKV de 3 karakteride dizdim hemde hiçbir sorunum çıkmadan ayrıca 20 yaşındada benden küçüklere abi çekmiyordum zaten istersem ben onları kovdurabiliyordum. Burada herşey arkadaş çevrene bağlı kendini sevdirmen ve tanıtman lazım. Benim arkadaş çevrem çok genişti ve sürekli oyunda adım geçerdi hem ws hemde ticaret bakımından. Kendine bir lonca bulmalısın eğer ki savaşçıysan çünkü savaşçılar tek ve çevresi olmadan zor giriyorlar GB lere. 2 Haftalık bir oyuncuyu neden alsınlarki GB lere ? Daha üstü bile tam değil. Sadece 49 olunca bu oyun bitseydi işimiz işti. 49 Olduktan sonra en azından 15 gün maden çekicenki nakit paran olacak ve üstünü dizip kendini kanıtlayıp girecen GB lere. Ofansif savaşçı sadece ve sadece Çemberlitaşa alınır. 4000 Max üzeri ofansif olan bir savaşçıyla grup rahat ilerler ve Patron yaratıkları kolay keser. Tutup adam 3000-3500 arası ofansif alırsa yarı yolda kalır. Ofansif savaşçıyla JUNON ' a giden bir grup sanmıyorum heralde kimse böyle birşey e kalkışmaz. Ayrıca kimse sana 95 akçeye zorla iksir aldırmıyor topla madenini üret. Hani 15 saat başındasın ya madenin (!).

Ayrıca şuna deyiniyim bu oyunda öyle istediğin gibi konuşamazsın. Edebinle adamlığınla oyununu oynar, zevkine bakarsın. Eğer zora katlanamıyorsan benim yaptığım gibi 4 senelik emeğini görmeyecen ve silecen hesaplarını.

Yeni bölge denemeleri TEST SUNUCUSU nda yapılır. Lakin bazen aksaklık olabiliyor. İnsanoğlu yapıyor işte "HATASIZ KUL OLMAZ".

Bedava ayı yeteneği derken neyi kastettin fakat ben anladığım gibi cevap veriyim. Ayıların zaten kanatma yeteneği var ve adamı felç ediyor :)

Hadi şimdi bunları tekrar düşün. 23 yaşındaki bir kişiye yakışmayan davranışlar bunlar. Bir daha bir konu açmadan 1 değil 1000 düşün ki doğru konular aç :)
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

Oyunu Sana Zorla Oynatan Yok.Zorla Savaşçı Kastıran Yok.Gerçek Para Harcamanada Gerek Yok.Ben Akçe İle Savaşçıma Sadece Ecel Ürettim Onu Parlattım.Eceli Maden Çekip Satarak Ürettim.Kenandan Evo,Işık Takılarımı Aldım Junondan Evo Ve Işık Zırhımı Aldım.Yol Savaşçısı,GBMX Ofans Olarak Kestim.Sonra Stuart Eldiven Zırh Ayakkabı Dizdim Ofans Olarak Gaffar Kestim.Üstümü Dizdim Şimdi Üstümde Taş Kanat Ve Bıçak Sırtı Set Var.Sadece 20 Lirayla Yaptım Ben Bu İşi Kalanı Maden Çekip Sattım.İksirleri Oyun Parasıyla Aldım.Bide RoA'nın Tanıtım Yarışması Vardı.Hikaye Dalında Birinci Oldum 2500 Akçe Verdiler.O Akçeylede Ayı Aldım Koca Oyunda Benim Cebimden Sadece 20 TL Çıktı.Sadece Emek Meselesi.Herşey Parayla Olmuyo Kardeş.Emek Vereceksin Bu Oyuna.[/quote]

Su sadece 20 tl ile ustunu ful bcak duzms arkadasn oyundaki karakterini merak ettim ?
sen plusdaMI almadn ?
Yada para vermeyip oyun paraSI ile illegal yolla milletten e-pinmi aldn ?
NaBTIn sen 20 tl ye de full bcak dizdin ?
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Konu seyrini değiştrecek ileti yazmaktan kaçınınız. Aksi halde konu ve kişiler moderasyona uğrayacaktır.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön