TAPTAZEEEEE

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

TAPTAZEEEEE

Mesaj gönderen Sinholy »

Evet arkadaşlar uzun çabalarımın sonunda bugün son Hidrojenimide tamamlayarak Sıfır Kelvin Ceketimi üretmiş bulunuyorum foto atacağım ama nasıl atıldığını bilmiorum yardımcı olursanız atcam ;)
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: TAPTAZEEEEE

Mesaj gönderen PENTRAGON »

Sinholy yazdı:Evet arkadaşlar uzun çabalarımın sonunda bugün son Hidrojenimide tamamlayarak Sıfır Kelvin Ceketimi üretmiş bulunuyorum foto atacağım ama nasıl atıldığını bilmiorum yardımcı olursanız atcam ;)

google amcaya dicen resim yükle en üstteki siteye girecen, orada bir gözat yazıyor ona tıklayıp resmini bulacaksın yükle dicen,sonra linki alıp bak yazı yazarken üstte Img yazıyor ona tıklıcaksın arasına linki yapıştıracaksın. örnek ( [Img ] [/Img] şeklinde çıkacak arasına linki koyacaksın )
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Sinholy yazdı:Evet arkadaşlar uzun çabalarımın sonunda bugün son Hidrojenimide tamamlayarak Sıfır Kelvin Ceketimi üretmiş bulunuyorum foto atacağım ama nasıl atıldığını bilmiorum yardımcı olursanız atcam ;)
Klasik Karahisarlı davranışı :) :) Görmemişin bir ceketi olmuş millete hava atmış :D :D Biz Gaffar bey'i keserek düşürüyoruz onları ;) Sizden tek farkımız grup kurabilecek kadar Tecrübemiz olmasıdır .. :) :roll:
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen superpower »

Şu Adımları Izlersen kolayca foruma Fotograf yukleyebılırsın;
Google>
Hızlı Resim.com>
Gözat>
resim Yükle>
Dogrudan Erisim>
Linki kopyala>
İkv foruma giriş yap>
Yeni Konu Aç>
kopyaladıgın Lınk'ı yapıstır>
Kopyaladıgın Lınk'ı Tümünü Seç>
''IMG'' Butonuna Bas>
Ön İzleme Yap>
:lol: :) ;)
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Klasik Karahisarlı davranışı :) :) Görmemişin bir ceketi olmuş millete hava atmış :D :D Biz Gaffar bey'i keserek düşürüyoruz onları ;) Sizden tek farkımız grup kurabilecek kadar Tecrübemiz olmasıdır .. :) :roll:
Güzel kardeşim bizim diğer arkadaşlarla aranda olanları arkadaşlardan duydum lütfen her açtığım konuda alaycı bir ifadeyle karşıma çıkma ;)
Bu arada dediğin gibi Gaffar Kesemiyoruz neden kesemiyoruz diyeceksin benim diğer bütün Karahisarlı arkadaşlarımın okulu olduğu için oyunda kimse olmuyor doğal olarak bende oynamıcam yaza kadar ceketimi üretip bende oyunu bırakcam bu arada haklısın grup kurabilecek kadar tecrüben var tabiki ama emin ol bende oynayabilseydim benimde olurdu ;)
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Sinholy yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Güzel kardeşim bizim diğer arkadaşlarla aranda olanları arkadaşlardan duydum lütfen her açtığım konuda alaycı bir ifadeyle karşıma çıkma ;)
Bu arada dediğin gibi Gaffar Kesemiyoruz neden kesemiyoruz diyeceksin benim diğer bütün Karahisarlı arkadaşlarımın okulu olduğu için oyunda kimse olmuyor doğal olarak bende oynamıcam yaza kadar ceketimi üretip bende oyunu bırakcam bu arada haklısın grup kurabilecek kadar tecrüben var tabiki ama emin ol bende oynayabilseydim benimde olurdu ;)
Her açtığın konuya alaylayıcı yorum ? Başka hangi konuda yorum yapmışım :D :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bu arada aklıma takılan bir yazyıyı yazamda içimde kaldı.

Ben simdiye kadar islam dinini bu kadar yücelten saygı duyan bir oyun görmedim.(Araştırmalara dayanılarak yazılan bir oyun)

Başka oyunlarda varda bir yerden sonra ipini koparıp gidiyorlar.(saygı kayboluyor)
En güçlüler en iyi isimlerle anılır.(Tartışma için cevap yazma sadece içimde patlamasın patlayınca kokudan duyamıyom evde o kadar)

İyi anlıyorsan bu işlerden o isimleri hergün defalarca tekrarla stres atmak için böyle bişi olamaz.. nese

Konu senin takıl ama sen bu olaylaya fazla kafa yorma az araştır. Karşına düşünemiyecen kadar çok güzel seyler çıkacak.

Stres günümüzüzn vebası olan bir hastalık

Eskiden yoktu teknoloji çıkalı uğraşcak bişiler bulamyınca içimize arttığımız olay.

Buarası eminönümüz yaw bende teşkilatta zannediyordum tüh nerden takıldık eminönüne acem yaw.
Ha pilot uygulam için bakmıstım çıkamamışım.
Varmı bir değişme oyunda diye baakcakken burası çok dertlimiş yöneticelere sabır diyip kaçtım.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.

Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum. Ama biriniz vardı; ejderli^, zırhlı. İYİLEŞTİRMESİZ asitciydim. Onu asite boğarken Dinazor İksir içmesine rağmen kaçamamıştı. İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..

Hayırlı olsun
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
IxULUxHANIMxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Gece

Mesaj gönderen IxULUxHANIMxI »

Hayirli Olsun.. Darisi olmayanlarin basina diyim.. :)
IxULUxHANIMxI
ÖMRÜMÜNxMiLADISN
Madenkolik
MoNeTa

Resim
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

ozaerdenn yazdı:Birisine özel teşekkür etmek istesen anlardım. ŞeytanınSiparişi 4 seti dizen ilk büyücü. Son olarak Transformatör Ayakkabı kalmıştı, düşmeyince üretti. Kalan tüm itemleri üretmemiş, düşürmüş. Buna rağmen kimseye duyurma çabası olmadı. Senin ise maşallahın var.

Karahisarlı ekibinin nickleri benziyor, karıştırıyorum. Ama biriniz vardı; ejderli^, zırhlı. İYİLEŞTİRMESİZ asitciydim. Onu asite boğarken Dinazor İksir içmesine rağmen kaçamamıştı. İnsanlar ne rezil hallerden, nerelere geliyor.. Gerçi ceket üretince bir yere gelebildiğini, gelebileceğini sanmıyorum ya, neyse..

Hayırlı olsun
Merhaba

Öncelikle şunu belirtmeliyimki benim okulum nedeniyle oyuna giremiyordum ve ceketin rengi ve duruşu çok hoşuma gidiordu şu ceketi üreteym sonra bırakcam dedim ve ürettim bu arada sen beni asitle kestin die rezil bir durum göremiorum kestiysen kestin bunu forumda alaycı bir ifadeyle sergileme tutumundan hiç hoşlanmadıgımı belirtmek isterim

İyi forumlar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön