Xswetxintikamm 'ın rezillikleri lütfen okuyun .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Xswetxintikamm 'ın rezillikleri lütfen okuyun .

Mesaj gönderen savascixhalil »

Xsweetxintikamm her konuya benden önce içine eden bir çocuktur bunun özellikleri

1. düzenbaz 10 yasında bir velettir
2. Netlog (arkdaslık sitesi) girip büyük adam fotoları veya küfür içerikli nickler yazarak sapıklık yapan bebedir .
3. İkvxkritikcisi ( Recep) charını soydu ve itemleri geri verdi ama birkaçı hala onda hedef ve bazı madenler onları satıp haram itemler almıstır .
4. batuhanın açtıgı konuya bana iftiralı laflar yazmıstır .

bunları yazdıgım için tekrardan özür diliyorum yetti artıq bunların çenesinden kurtulmaz ne beta kalmıs ne insanlık . :evil: :evil: :evil: :evil:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
EkipKaraToprak
İskele Babası
İskele Babası

Re: Xswetxintikamm 'ın rezillikleri lütfen okuyun .

Mesaj gönderen EkipKaraToprak »

savascixhalil yazdı:Xsweetxintikamm her konuya benden önce içine eden bir çocuktur bunun özellikleri

2. Netlog (arkdaslık sitesi) girip büyük adam fotoları veya küfür içerikli nickler yazarak sapıklık yapan bebedir .
3. İkvxkritikcisi ( Recep) charını soydu ve itemleri geri verdi ama birkaçı hala onda hedef ve bazı madenler onları satıp haram itemler almıstır .

bunları yazdıgım için tekrardan özür diliyorum yetti artıq bunların çenesinden kurtulmaz ne beta kalmıs ne insanlık . :evil: :evil: :evil: :evil:
oradan artistlik yapma bana klavye adamı #@!? klavye adamısınız lan hepiniz adam akıllı qonus #@!? it adam aqıllı qonus gelırsın okuluma görursun görursun 7/F ye qirersin bide sana kapak olsun
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

7.sınıfa gidiyorsun çokmu büyüksün?oradan ağalanacağına adres vereceğine az insanlık öğren git babana söyle az terbiye versin.Senin terbiye yaşın geçmiş fakat ben baban olsam vura vura öğretirim sana hırsızlık yapılmayacağını,emek hırsızı...
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

EkipKaraToprak yazdı:
savascixhalil yazdı:Xsweetxintikamm her konuya benden önce içine eden bir çocuktur bunun özellikleri

oradan artistlik yapma bana klavye adamı #@!? klavye adamısınız lan hepiniz adam akıllı qonus #@!? it adam aqıllı qonus gelırsın okuluma görursun görursun 7/F ye qirersin bide sana kapak olsun

al iştegecen bunun hırsızlıklarını yuzune vuruodum veled dedım 16 mı 17mi ne dedi tam veled buya simdi burda 7ye gidiom dıo :D birazdan sınıf tekraryım deR:D
Benjiro
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

7.sınıfa gidiyorsun çokmu büyüksün?oradan ağalanacağına adres vereceğine az insanlık öğren git babana söyle az terbiye versin.Senin terbiye yaşın geçmiş fakat ben baban olsam vura vura öğretirim sana hırsızlık yapılmayacağını,emek hırsızı...

ögretmenlerin çabalarına yazıq be :evil: :evil:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

al iştegecen bunun hırsızlıklarını yuzune vuruodum veled dedım 16 mı 17mi ne dedi tam veled buya simdi burda 7ye gidiom dıo birazdan sınıf tekraryım deR:D

sünnetci her kimsen oyunda zıt pıt eziq diyip durma bana bida yasım 16 seninkide vardır 1 2 13 :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Boş Boş konularla FoRumu KırLetmeynız.
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

GaLaTaSaRaY yazdı:
EkipKaraToprak yazdı:

al iştegecen bunun hırsızlıklarını yuzune vuruodum veled dedım 16 mı 17mi ne dedi tam veled buya simdi burda 7ye gidiom dıo :D birazdan sınıf tekraryım deR:D
7.sınıfa giden halil değil Xswetxintikamm düzgün oku
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

al iştegecen bunun hırsızlıklarını yuzune vuruodum veled dedım 16 mı 17mi ne dedi tam veled buya simdi burda 7ye gidiom dıo birazdan sınıf tekraryım deR:D

benmi 7ye gidiomusum :D :D :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
EkipKaraToprak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EkipKaraToprak »

Extremexcrazy yazdı:7.sınıfa gidiyorsun çokmu büyüksün?oradan ağalanacağına adres vereceğine az insanlık öğren git babana söyle az terbiye versin.Senin terbiye yaşın geçmiş fakat ben baban olsam vura vura öğretirim sana hırsızlık yapılmayacağını,emek hırsızı...
İçerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün yasaklanmıştır.
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön