Sn. Yöneticiler,
uzun zamandır oyunda beni rahatsız eden bir konuda yönetim olarak yaptırımınızı bekliyor, bayan oyunculardan da konuya destek istiyorum.
Lütfen kavga ederken kadınları aşağılayarak birbirinize hakaret etmeyin.
Örnek:
Karı gibi kaçma, kıvırma, konuşma, ağlama vb.
Etek giydiricem dolaştırıcam...
Madem oyunda bir grubu dini kişiyi küçük düşürecek konuşmalar ban sebebi lütfen bu tip hakaretlere de şikayet edilmesi halinde ceza verin. Sorun kişilerle ilgilidir cinsiyetle değil. Tüm kadın cinsini kötü, aşağılık, yalancı ve zora gelince kaçanlarmış gibi gösteremezsiniz.
Yönetimden bu konuda yardım istiyorum. Çünkü bu tür konuşmalar beni cidden çok rahatsız ediyor.
Ceza verilmesi gereken ifadeler
Re: Ceza verilmesi gereken ifadeler
Bende Susturulmaya karşıyım Susturulma yerine Susturulma sebebi olan kelimeler ****** diye çıksın ve 1 saat falan konusamayalım hem karsı taraf hakaret edilmemis olsun hemde Kufur eden kısı dersini almıs olsun :roll:
ama nerdee Destek Ceza vermek için yoğun caba gosteriyor

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
hahaha **** mı türküz yav biz bir kelimenin en az 10 farklı yazılışını biliyoruz :ugeek:aaasd yazdı:Bende Susturulmaya karşıyım Susturulma yerine Susturulma sebebi olan kelimeler ****** diye çıksın ve 1 saat falan konusamayalım hem karsı taraf hakaret edilmemis olsun hemde Kufur eden kısı dersini almıs olsun :roll:
Örnek:
Küfür niteliği taşıdığını zannetmiyorum. bunların.
Olsa olsa argo kelimelerdir.
Bu laflara dayqanamıyorsanız desteğin yadiği küfürler eleştirlere dayanamyıp sivriadada yüzmeye çıakrdınız belkide.
Karı gibi kaçma yerine bu kezde eşim gibi kaçma yada kız kardeşim gibi kaçma (biemezsin kız kardeşi oplup olmadığını sana tuzak bir yem atablir sende ben o kız kardeş felan filanda çıkar banı sen yersin gibi uzayıp gider.
Türk edeebiyatı çok zengin bir dildir lastiği nereye cekersen bir kelimenin sonunda farklı bir deyim çıkablir başetmek imkanı suana kadar kimse bulamdı ve bulmayacaktır.
Ondan EĞİTİM saygı sart gibi laflarda kulanılablir.
Kedi gibi kaçma
köpek giib kaçma
insan gibi kaçma
hayvan gibi kaçma
aklına ne gelirse yaz
Bir kadının eşi ile oynastığındaki hali aklına gelir.
Meleğim gibi kaçma
güzelim gibi kaçma
eşim gibi kaçma
Liseli gibi kaçma
alyazmalım gibi kaçma
kısrak gibi kaçma
hedef karşıdaki kişi ilk söylenen kelimenin arksasından bunu yazdınmı karşıdaki
hangi kelime aklına geleiğini beyin otomatikman anlar yaptığın halden de anlaşılır caresi mesaj kanalını toptan kaptıp
dilsiz kalmakla es deger. gibi
Küfür niteliği taşıdığını zannetmiyorum. bunların.
Olsa olsa argo kelimelerdir.
Bu laflara dayqanamıyorsanız desteğin yadiği küfürler eleştirlere dayanamyıp sivriadada yüzmeye çıakrdınız belkide.
Karı gibi kaçma yerine bu kezde eşim gibi kaçma yada kız kardeşim gibi kaçma (biemezsin kız kardeşi oplup olmadığını sana tuzak bir yem atablir sende ben o kız kardeş felan filanda çıkar banı sen yersin gibi uzayıp gider.
Türk edeebiyatı çok zengin bir dildir lastiği nereye cekersen bir kelimenin sonunda farklı bir deyim çıkablir başetmek imkanı suana kadar kimse bulamdı ve bulmayacaktır.
Ondan EĞİTİM saygı sart gibi laflarda kulanılablir.
Kedi gibi kaçma
köpek giib kaçma
insan gibi kaçma
hayvan gibi kaçma
aklına ne gelirse yaz
Bir kadının eşi ile oynastığındaki hali aklına gelir.
Meleğim gibi kaçma
güzelim gibi kaçma
eşim gibi kaçma
Liseli gibi kaçma
alyazmalım gibi kaçma
kısrak gibi kaçma
hedef karşıdaki kişi ilk söylenen kelimenin arksasından bunu yazdınmı karşıdaki
hangi kelime aklına geleiğini beyin otomatikman anlar yaptığın halden de anlaşılır caresi mesaj kanalını toptan kaptıp
dilsiz kalmakla es deger. gibi
A R Z L O D O S
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
aaasd yazdı:Bende Susturulmaya karşıyım Susturulma yerine Susturulma sebebi olan kelimeler ****** diye çıksın ve 1 saat falan konusamayalım hem karsı taraf hakaret edilmemis olsun hemde Kufur eden kısı dersini almıs olsun :roll:
bu arkadaşın dediğine katılıyorum yazıyı yazdıkdan sonra entar a basılır basılmaz sisteme kayıtlı otomatik sözcükler ve bazılarının kısaltmaları kayıt edilsin gerçi bu bir çözüm olmıycak
sadece ufak caydırıcı bir önlem olabilr
Yusuf
Siz herşeyi tamamen ters anlamışsınız, burada bir davranış biçimine ceza istiyorum. Kadın cinsini aşağılayan hakaret içeren ifadelerde ban sebebi olmalı diyorum siz neden bahsediyorsunuz.
Valla biz yanlış felan anlamdıkta en son yazan arkdaşın dedği gibi bir sistem gelirse diger online oyunlarında olmayan bir sistemi getirmiş olablir onun alt yapısını yapmak ne kadar süre alınır bilinmezde.Catalkara yazdı:Siz herşeyi tamamen ters anlamışsınız, burada bir davranış biçimine ceza istiyorum. Kadın cinsini aşağılayan hakaret içeren ifadelerde ban sebebi olmalı diyorum siz neden bahsediyorsunuz.
Erkekler erkekler hakkında küfür edeceğini düşünüyorsanda sende çok yanılıyorsun yani.
Araştırmalara baktımda Türkler küfürde 1. sıralara gelmiş
Argoda amerikalı birinci türkiye 5 sırada yer alıyor gibi.
Yani türkler küfür yerine gecen argo kelime ararısına girmek istemiyor cıkıyor
Yani eğitimde fayda etmiyor gibi.
peki ne yapmalı 1 saatlik yıldızlı gecen kelimeler 1 saatlik cezalarla belki azalablir. Teknik oalrak.
Ve son zamnlarda bir dizifilim aldı giti beni bir yabancıların dizine bakıyom birde türkiyede yayınlanmış dizlere.
O dizilere bakınca biz eğitimli çıkıyoruz yaw.
A R Z L O D O S
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
HAKLISIN BRO
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY