Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!

Mesaj gönderen DawLish »

Arttırıcı olduktan sonra ejderi üretmek en fazla bir hafta ama arttırıcı şart şahsen ben arttırıcıyla bir haftada ürettim ejderi , eceli 3 günde ürettim arttıcı çok işe yarıyor kim ne derse desin ...
Kullanıcı avatarı
Pandotexsifa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Pandotexsifa »

DawLish yazdı:Arttırıcı olduktan sonra ejderi üretmek en fazla bir hafta ama arttırıcı şart şahsen ben arttırıcıyla bir haftada ürettim ejderi , eceli 3 günde ürettim arttıcı çok işe yarıyor kim ne derse desin ...
benimde 1 haftami almadi yani
5-6gun surdu
2gunde madenimi sattim
ejder malzemelerini topladim
Sancak

Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]

Sonuna kadar TrabzonSpor
BordoMavi
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gulyabani »

Pandotexsifa yazdı:
Gulyabani yazdı:
Pandotexsifa yazdı:
Gulyabani yazdı:
Pandotexsifa yazdı:sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
sadece 1 kadim kalmisti onuda gorevden aldim suan hala 2 kadimi yapilmamis carim war
Birilerinden destek almışsındır ya da daha önceden oyun parası biriktirmişsindir. 1 haftada ejderin üretilmesi mümkün değil. Hadi diyelim çok şanslısın 1 haftada bütün madenleri çekebildin ki matematiksel olarak çok çok zor bir şey bu. Kalan materyalleri satın alabilmek için de epeyce bir paraya ihtiyacın olur... Zaten bir şaheserin 1 haftada üretilmesi mantıksızlık olur :)
Hickimseden yardim almadim 4 gece sabahladim 11menekse yaptim arttirici vardi tabiki
2pc den girdim madende sadece birinde arttirici vardi
1 haftada butur herseyi tamamladim
son kadim kalmisti ondada kadimi keserek aldim
ister inan ister inanma
ugrasirsan olur kardesim
İnanmıyorum demedim sadece çok zor olduğunu belirttim :) 11 menekşenin 5'ini kullanırsan kalır orda, 6 menekşe. 6 menekşe 120m eder. Kalan materyalleri 120m den almak ta çok zor. Ticaretten de anlıyormuşsunuz :)
Camelot sana cevabim
ise yaradigini gordum 3-4 kere maden cektim 2paket cikiyo %60 yani bi madenden 3-4 kere 2 mnkse cektim

diger arkadas 120mmi kaldi bana ? dikkatli oku
1 kadim
1 liderlik
1 meran
1 dis
1goz
gorevden aldim
digerleri
ENFAZLA HESAPLİYORUM
1 kadim / 35m
1 meran / 10m
3 kaya /30m
1liderlik / 4m
1goz /3m
1dis /3m
5 alex /5m
5akik / 20m
_+__________
Tam 110m yapar
Bide Fazlasiyla Soyledim !!!
Pardon ya sizin sunucuda menekşe elmas 20m iken akik 4m mavi topaz 10/6 m imiş. Bizim sunucuda böyle değil.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ibrahim99 »

xeaglex yazdı:Pöff hep aynı konular.bi ejder uretmek bu kadar zor değil.
Bono basarsan zor değil :D Ben ejder asa üretmeye yeni başladım gerçekten zor 6-8 ay da üretirim o zamana kadarda 59 level gelir :D
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
anestezi1453
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen anestezi1453 »

Yazılanların hepsini okudum konuyu açan arkadaş kesinlikle haklı;

Öte yandan 1 haftada öretenlerinde olduğu doğru ancak şöyle bir durum söz konusu ben betadan beri oynayan bir oyuncuydum grup bölgeleri geldikten kısa bir süre sonra oyunu bıraktım. Bırakmadan önce çoğu kez plus aldım. Kasabilceğim her yerde kasmama rağmen lvlime uygun (40 lvl ve üzeri) hiç bir item düşmedi ya reçete ya da çöp itemli eşyalar tutupta 1 Azat cevriye çift item eşya düşmüşlüğü yoktur. Dolayısıyla parada kasamıyorsunuz. Aynı durum şuan içinde geçerli, Şöyle düşünüyorum (belki yanlıştır ama bu benim düşüncem) yer altındaki kişi sayısı oldukça az 49 görmek zor yer altında artık. Ben diyorum ki merana girip kasmaya başlarsam garanti güzel bir item düşer satarım şaheseri üretmeye yaklaşırım ama yok! düşen reçeteleri üretmeye kalksanız kadim pençesi kadar para tutuyor zaten o kadar olsa kadim alırım di mi ? Öte yandan daha elimde 1 tane kadim bile yok! İlk hidra lar açıldığında yeşili herkes halletti zaten en kolayı ama kadimde zorlanıyorduk hele birde bazı kendini bilmezler yüzünden kadım 20-15 canlarda kaçıyordu ha birde şu sıkıntı mevcuttu kadime kadar gidiyorsunuz sonra lider bir düşüyor grup pert son grup oluyorsun bir anda o da gruba tekrar girebilirsen anlıyacağınız onuda yapamamıştım. Geçenlerde yine başladım tabi plus aldım yine kasıyorum çıkan itemleri sayayım plevene tek item yüzük enerji veren tek item yüzük arada bir likit kristal düşüyor onun dışında hiç bir item yok tam 2 saat aralıksız kestim nerdeyse char oturmadı kudret iksirleri işte meditasyon filan doldurup kestim sonuç hiç... Neyse sonra klan kanalından yazılar geçiyor işte kadim için gelicekler meran köprüye pm le yer olup olmadığı sordum gelen cevap şu "Ejderin var mı ? " ya arkadaşım hadi grup bölgelerini sizin dediğiniz gibi olduğu için vakit kaybı olduğu için almıyorsunuz. Geçin onu bi kalem işi bilenle o kadar sürede gidersiniz hadi tmm 10 dkka geç gidin ne yazar ya ? Her şeye Ejderli arıyorsunuz. Kadime BİLE!! Peki bizim günahımız ne ?

En son arkadaşların dediği gibi yapıp şans arttırıcılarla deniycem ama eminim yine üretemiycem. Bu oyunda çeveren yoksa hiçsin. O kadar bencil varki... Dolandırıcılar cabası!

Şimdi, ben bıraktığımda madenler bu kadar geç çıkmıyordu. iridyum madeninde beklerken 6-7 kere aynı yaratıkları kestim ya...

Öyle çok kolaymış gibi insanlara aksettirmeyin eğer çevreniz varsa hallediyorsunuz. Ha birde artık item düşür sat olayıda kalmamış milletin elinde şaheserler ne yapsın senin iki itemli ceketini ayakkabını bu saatten sonra ejder hikaye kimse maval okumasın.
Kullanıcı avatarı
KiLL4FuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiLL4FuN »

evet item düşürüp satma olayı eskidendi şimdi bir tek maden satılıyor..
Eminönü : Krobelus
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ben Ejdersizken Gruplara Rahatça girebiliyordum. Çevrem olması ve Zırhım Olması. Ejder İçin 1 Sene Felan Uğraşmıştım Olmamıştı Maden çekiyordum sıkılıyordum. Sonra hırslandım üreticem bu ejderi dedim. :) 1 Haftada 3 Menekşe 5 Akik 18 Mavi Topazımı Çekmiştim. :) Meranlar Felan Görevden gelmişti :) . Yani Ejderi 1,5 Haftaya Ürettim. Maden Çekerken Sıkılırsanda Pes Etmemeni Öneririm Başta sana zor gibi gelebilir sonra herşey kolaylaşır. Şuan ben ürettim ve çemberlitaş sorunu yaşamıyorum. :) Ürettinmi Bilmiyorum ama üretmediysen kolay gelsin. :)

“Büyücü” sayfasına dön