oyun ölmüş galiba
-
NeihborhuudSnipa
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
oyun ölmüş galiba
2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
dougie
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

Re: oyun ölmüş galiba
Aslında oyun hala kalabalık lakin forum fazla aktif kullanılmıyor.NeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

hallelujah yazdı:Aslında oyun hala kalabalık lakin forum fazla aktif kullanılmıyor.NeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
-
JassMcCrackin
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
NeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
oyuna başlıycanmı bro
HatıRLatmak İsteRimki Biz Hayat QkuLuna BaşLadk AnaokuLa DeiL Yani Çaktın BeybysNeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
-
BreakingNews
- Salgın Koruyucusu

la sg ne hayat okulu velet orta okulu bitirdin mi la sen :mrgreen: :mrgreen:
rotten
-
BreakingNews
- Salgın Koruyucusu

hallelujah yazdı:Aslında oyun hala kalabalık lakin forum fazla aktif kullanılmıyor.NeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
Evet haklısın oyun Kalabalık, forumu kullanan pek kimse yok eskiler gelip bakıyor yenilerden hayır yok
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

Trakli yazdı:hallelujah yazdı:Aslında oyun hala kalabalık lakin forum fazla aktif kullanılmıyor.NeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha
Evet haklısın oyun Kalabalık, forumu kullanan pek kimse yok eskiler gelip bakıyor yenilerden hayır yokbunun yanı sıra millet lonca sevdasına düşmüş forum sayfasından çok lonca sıralaması listesine bakıyorlar lonca kısmı daha popüler bu sıralar anlıyacağınız :lol:
Loncalar hem popüler hemde dediğin gibi millette lonca sevgisi var. O nedenle LP kasmak için her türlü adiliği yapanlar dahi var.(İstisnalar kaideyi bozmaz.)
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
q yazan adamSedt0762 yazdı:HatıRLatmak İsteRimki Biz Hayat QkuLuna BaşLadk AnaokuLa DeiL Yani Çaktın BeybysNeihborhuudSnipa yazdı:2 haftada bi falan ara sıra foruma girip bakıyorum 5 ay önceki konular kalmış hala. okullar açıldı diye bıraktı bütün herkes oyunu bide bana diyolardı jethro okullar acıldı diye oyunu bıraktı diye hahahaha![]()
GÜLERKEN KOLTUKTAN DÜSTÜM xDxDxDxDxDxDdd :mrgreen: ddddddddddddd :mrgreen: dddddddd :mrgreen: ddddddd :mrgreen: ddddddddddddddddddd
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD