Merhaba. Ben İstanbul Kıyamet Vakti'nde Pazar kurmanın çok işe yarıyacağını düşünüyorum. Adam yemek yemeye giderken oyunu kapamıyor oyun boş boş bekliyor. Adam yemek yemeye giderken pazar kurabilir. Adam yemek yerken eşyalarınıda satmış olur. Hem de yansıtma derdinden kurtuluruz. Plusu olmayan kişiler daha rahat eşyalarını satabilirler.
Bu konunun başka oyunlarla alakası yoktur !
Sizlere iki pazar örneği hazırladım :
Bunun gibi .
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur Sadıkane belki ol alemde serdar olur Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra bildiriniz.
carnec23 yazdı:Benimde böyle bir düşüncem var olsa ticaret süper olur
Belki bir gün...
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.