GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..
GAFFAR ADININ DEĞİSMESİNİ İSTİYORUZ..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: You Never Scared
Re: GAFFAR ADININ DEĞİSMESİNİ İSTİYORUZ..
HAKSIZMIYIM ???
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti geliştirme ekibi olarak, milli değerlerimize ve geleneklerimize bağlı olduğumuzu ve bu konulara çok büyük bir hassasiyetle yaklaştığımızı belirtmek isteriz.
Oyunumuzu diğer oyunlardan ayıran en büyük özellik ise milletimizin bağlı olduğu değerlere ve geleneklere gösterdiği saygı duruşudur. Bu yaklaşımımızı oyunumuzun tamamını aynı hassasiyetle incelediğinizde göreceksiniz.
Oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğini üzerine basa basa hatırlatmak isteriz.
GAFFAR ismi Türkiye'de en çok kullanılan 2121. isimdir. Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı GAFFAR ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03 dür.
(... 2119. memiş, 2120. füruzan, 2121. gaffar, 2122. gazanfer, 2123. gencay, ...).
GAFFAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde an itibariyle yaklaşık 2,264 kişinin isminin GAFFAR olduğu ve GAFFAR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
Konuyu bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti geliştirme ekibi olarak, milli değerlerimize ve geleneklerimize bağlı olduğumuzu ve bu konulara çok büyük bir hassasiyetle yaklaştığımızı belirtmek isteriz.
Oyunumuzu diğer oyunlardan ayıran en büyük özellik ise milletimizin bağlı olduğu değerlere ve geleneklere gösterdiği saygı duruşudur. Bu yaklaşımımızı oyunumuzun tamamını aynı hassasiyetle incelediğinizde göreceksiniz.
Oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğini üzerine basa basa hatırlatmak isteriz.
GAFFAR ismi Türkiye'de en çok kullanılan 2121. isimdir. Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı GAFFAR ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03 dür.
(... 2119. memiş, 2120. füruzan, 2121. gaffar, 2122. gazanfer, 2123. gencay, ...).
GAFFAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde an itibariyle yaklaşık 2,264 kişinin isminin GAFFAR olduğu ve GAFFAR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
-
- İskele Babası
- Lonca: You Never Scared
BlackParadise yazdı:Merhaba,
MİLLİ DEĞERLERİNİZE BİRŞEY DİYEMEM. BU KONUYU AÇMAMIM SEBEBİ OYUNDA SÜREKLİ İTEM DÜŞMEDİGİNDE ARGO KELİMELER GEÇİYO. İKSİR DERDİ FELAN YAPIP LAF ATIOLAR.. BASKA DİCEK BİRŞEYİM YOK..
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
[İçerik Silinmiştir] Forum kuralları uygun olmayan ifade kullanımı.
BlackParadise
BlackParadise
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
[İçerik Silinmiştir] Forum kuralları uygun olmayan ifade kullanımı.
BlackParadise
BlackParadise
ERNsToCHEQueVaRa &TEKYOLDEVRİM &ReLaXxEeFeNDyY & GERİLLA & ADANADEMİRSPORLU
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
çok basit bi örnek vericem :
Ortalama Türkiyede % 70 kişinin ADI kutsal kitaplarda geçiyor. Zebur - Tevrat - İncil -Kuran fark etmez hepsi aynı fakat.
sen en basitinden küfür yiyebiliosun o zamanda benim adım yasin şu kitabın şu ayetinde adım geçiyor bana küfür etmeyin diyebiliomusuyun ?
Benim adım Fatih aynı şey benm içinde geçerli.
başka bi örnek veriyim.
Tazı Gerçek Hayatta da bir hayvan ve 39 leveller zamanında en uyuz olduğum hayvandı çoğumuzunda öyleydi sivri adada bu hayvana küfür eden çoktu o zaman niye ses çıkarmadın ? Onu Allah Yaratmadı mı ? Yani Sen ne kadar zorlarsan zorla ne dersen de Kimse Allah a bi söz söylemiyorlar oyundaki karaktere hakaret içeriyor.. Eğer Çok Rahatsız Ediyorsa Seni
Sağ Tıkla Şikayet Et Butonuna Bas.
Ortalama Türkiyede % 70 kişinin ADI kutsal kitaplarda geçiyor. Zebur - Tevrat - İncil -Kuran fark etmez hepsi aynı fakat.
sen en basitinden küfür yiyebiliosun o zamanda benim adım yasin şu kitabın şu ayetinde adım geçiyor bana küfür etmeyin diyebiliomusuyun ?
Benim adım Fatih aynı şey benm içinde geçerli.
başka bi örnek veriyim.
Tazı Gerçek Hayatta da bir hayvan ve 39 leveller zamanında en uyuz olduğum hayvandı çoğumuzunda öyleydi sivri adada bu hayvana küfür eden çoktu o zaman niye ses çıkarmadın ? Onu Allah Yaratmadı mı ? Yani Sen ne kadar zorlarsan zorla ne dersen de Kimse Allah a bi söz söylemiyorlar oyundaki karaktere hakaret içeriyor.. Eğer Çok Rahatsız Ediyorsa Seni
Sağ Tıkla Şikayet Et Butonuna Bas.
yasinnnnn yani OfThEZelzele dinden haktan hukuktan bahsediyorsun.sen milleti dolandiriyosun haklarina giriyosun bide utanmadan din den bahsediyosun ayip. Dolandirdign kisi crackxmikeyx kadimi alip kactn.