Kısa Bir Mola, Okumak İsteyene. ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Re: Kısa Bir Mola, Okumak İsteyene. ;)

Mesaj gönderen ZHOOM »

Hoşuma gitti sanki :)
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Bu yeniliklerin gelmesi bile oyuna yeni bir tat katar oyunu gerçek Türk oyunu yapar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Kardesim kıyamet kopmus sağda solda gazete satan cocuk nerde misket oynayanlar nerde diyorsun =)
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KRaLeX »

Eskiden oyunda İstanbul Havası vardı şimdi olmadığı için sıkıyor herşeyin cevabı bu.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;

Sonuna kadar büyük bir zevkle okudum bu anlattıklarını görmeden de yüzümde tebessüm oluştu.. :)
gerçekten çok güzel fikirler. fakat yönetim kıyamet döneminde olan bir oyun zamanında bu dediklerini
yapar mı veya yapabilir mi ? bilemiyorum.
ama gerçekten olmasını isterim.

İyi Forumlar

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Bilgetonyukuk yazdı:Merhabalar,

Beğenilerini ve eleştirilerini esirgemeyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. EscapisT ve TRQJEN nickli arkadaşlar, ben iyi ifade edemedim sanırım, bu öneriler hem oyunu Türk oyunu yapmakla kalmayıp, hem gerçek yaşamla paralel fikirler olup, hem de oyuncuları sosyal yaşamdan koparmayıp onların moral ve motivasyonunu yükseltmek için sunmuştum. Kıyamet kopmuş sağda solda gezen çocuklar ne arasın? Haklısın üstad, oyun hikaye örgüsü içerisinde düşününce ortaya bahsettiğin sorun çıkıyor ama atladığın bir detay var, kıyamet kopmasına rağmen hayat bitmemiş insanlar hayata tutunmaya devam ediyorlar, zanaatler gelişmiş demircilik terzicilik sarraflık sahaflık hala sürmekte. Hatta bırakın zanaatleri bir kenara, insanlar birbirine kıymaya devam etmekte.. Neden sosyal yaşamdaki diğer şeyler devam etmesin? Mantık hatası arayacak olursak çok şeyle karşılaşırız, ki misket oynayıp ip atlayarak gülüşen bir kaç çocuk, simit satan bir genç veya ne bileyim bir kaç pazarcı mantık hatasını değil hayatın devam etmeye çalıştığını gösterir diye düşünüyorum. :) Fikirlerinize saygım sonsuz, eleştiriler için tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum bir tane bile yorum beklemezsen bir kaç tane yorum gelmesi ziyadesiyle mutlu etti kalemini çoktan terk etmiş bu adamı. :) Tekrar teşekkürler iyi forumlar iyi oyunlar. ;)
Merhaba;

Şöyle bir düzeltme yapayım ben eleştirmedim. bu demek değildir ki eleştirmekten çekiniyorum.
sadece bir yanlış anlaşılmayı gidermek isterim.
Seninde Dediğin gibi müdür Oyun hikaye örgüsü ile uyuşmasına "yönetim" gözüyle baktım sadece.
tabi ki önerilerin Çok hoş bende görmek isterim. Fikrinin arkasındayım.
Destek takımına da Göndermeni rica edeceğim fakat her zamanki gönderdikleri aynı yanıtı alacaksın "Kısa vadede böyle bir yenilik düşünülmemekte.." diye umudunu kırarlar. :)
Konunun Takipçisi ve destekçisiyim.

İyi Forumlar.

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

çok süper olurdu ama hiçbir öneriyi dikkate almadıkları gibi bunuda dikkata almazlar bence :| ama alırlarsa süper olur
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön