Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!
- kadim
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Ejdersiz Büyücünün Hiç ŞANŞI Yok!!
doğru sülüyor ejderlerin desteği olmadıkca ejdersizler gelişip ejder üretemez ama ejderler ejdersizlere destek olmuyor grup yolladıklarında kabul etmiyor nasılggeliştirsinler kendilerini

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
880 Buz 0 elek veya
880 elek 0 buz
tek hasar çokta iş görmez
Ki öyle ejderler var ki zırhı falan var saglam sanrsn ama bide bakıyon eleki 2500 vuruyor fedaiye.
Dengeli gtmek lazn hsarları
880 elek 0 buz
tek hasar çokta iş görmez
Ki öyle ejderler var ki zırhı falan var saglam sanrsn ama bide bakıyon eleki 2500 vuruyor fedaiye.
Dengeli gtmek lazn hsarları
zamanım değerli olmasa 1 ayda üretirdim ejderi ama zaman değerli bi daha geri gelmez yaza kaldı ejder üretme . Eğer sıgınağı çok görmek istiyosan şifacı aç kendine çok önemli değil büyü şifa 650 olsa yeter kimsede bişey anlamaz . Ama şifacıda çok sıkıcı .
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı
Konu vurus degilkacik yazdı:Sığınak ve Migrat için konuşuyorum örneğin düz bir büyücü üstünü full bilge dizse(cevo ve ya tek item gözlüğü saymıyorum .)üstümüzde 7 parça item var 7*93=651 yapıyor ki çoğu büyücü nitro ruh görev itemini kullanıyor çünkü bilge ceketler çok pahalı oluyor (tek itemler bile ).Bu şekilde büyü buzu 646 oluyor sadece kesebildiği motor oluyor oda ejdersiz giden bir gruba denk gelırse !!!!
Başlarken sıgınak ve migrat için demiştim yeniden değiştiriyorum ejdersiz büyücü sadece sığınak girebiliyor ki oda ya motor giden birilerine denk gelicek yada tanıdıkları olup gidip kenan kesicek.Zaten açılan karakterlerin çoğu erkek oldugu içi bir tane bilge pant 20m yada 15m ye satılıyor ki bu az bir rakam değil.
Düşünün tanıdığı olmayan bir ejdersiz büyücü nasıl kendını geliştirsin gidip maden mi ceksin bir madenin çıkma süresi en az 15 dk oldugunu varsayın ve elmas çektiğini düşünün orada 10 kere maden cektiğini düşünün /bu arada diğer madenleride çektiği varsayın/ 15*60=900 dk yapıyor bütün günü ölüyor ve aynı zamanda eli boş dönme şansıda var .
Sürekli Kenan kesmeye giden grublarda ejder li adam arıyor hatta öyle zamanlar oluyor ki ejdersiz büyücü ejderli büyücüyü kesebiliyor çünkü adamın elinde sadece ejder asa başka hiç bir item yok /birde + bastıgını düşünün/ ama görün ki kenan için ejderli adam aradıklarında öncelik o adamda olucak ama diğer büyücü daha sağlam olucak ve ejderli kendini geliştirip item düşürüp gelişecek ama diğer büyücü olduğu yerde sayıyor olucak (EJDERSİZ BÜYÜCÜNÜN HİÇ ŞANSI YOK)
Bu kişi ne yapsın o zaman artık ejdersiz büyücüleri emin olun büyücü olarak görmüyorlar bile.
Yakında ejdersiz çoğu büyücü oyunu bırakıcak zaten okullar açıldığından beri bütün sunucular tenha oluyor arada bazen kalabalık oluyor ve sürekli grup bölgelerini ejder li adam arayacakları için sürekli devam edecek.
Şunu söylümek istiyorum boşa zaman harcayıpta bilge cevo yüzük ayak felan almaya kalkmayın itemsiz bir + ejderli büyücü her zman sizin önünüzde yer alacak. OYUNU BU HALE GETİRENLER UTANSIN..
herkez oyle dusunmeye bilir ama
vurus da onemli ama onemli olan kudret !!!
Sen kesiyosun motoru dusunuru veya kenani
30buyu attin kk 0 e noldu 4 buyu atsin cani 30-40 a iner bilemedin 20 ye insin
hadi onuda gectim sen medi 15 yaptin kk bi sekilde doldu
Sifayi dusun o size vurduklarinda yok ck aticak yok sifa basicak
sifa 11kk ck 2 kk
tecrubeniz olmadigi icin cogu kez darbe yiceksiniz ve oluceksiniz
sifada size nasil yetissin
bu yuzden
Sabreden Buyu Ejderine Kavusur
madende sıkılıyosan veya cekemiosan car kas kadimini yap
hem carin olmus olur hemde kasarken item kasmis olursun
ve en onemlisi
PLUS SART
Sancak
Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]
- İri Fare Avcısı
sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
sadece 1 kadim kalmisti onuda gorevden aldim suan hala 2 kadimi yapilmamis carim war
sadece 1 kadim kalmisti onuda gorevden aldim suan hala 2 kadimi yapilmamis carim war
Sancak
Birilerinden destek almışsındır ya da daha önceden oyun parası biriktirmişsindir. 1 haftada ejderin üretilmesi mümkün değil. Hadi diyelim çok şanslısın 1 haftada bütün madenleri çekebildin ki matematiksel olarak çok çok zor bir şey bu. Kalan materyalleri satın alabilmek için de epeyce bir paraya ihtiyacın olur... Zaten bir şaheserin 1 haftada üretilmesi mantıksızlık olurPandotexsifa yazdı:sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı
Hickimseden yardim almadim 4 gece sabahladim 11menekse yaptim arttirici vardi tabikiGulyabani yazdı:Birilerinden destek almışsındır ya da daha önceden oyun parası biriktirmişsindir. 1 haftada ejderin üretilmesi mümkün değil. Hadi diyelim çok şanslısın 1 haftada bütün madenleri çekebildin ki matematiksel olarak çok çok zor bir şey bu. Kalan materyalleri satın alabilmek için de epeyce bir paraya ihtiyacın olur... Zaten bir şaheserin 1 haftada üretilmesi mantıksızlık olurPandotexsifa yazdı:sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
2pc den girdim madende sadece birinde arttirici vardi
1 haftada butur herseyi tamamladim
son kadim kalmisti ondada kadimi keserek aldim
ister inan ister inanma
ugrasirsan olur kardesim
Sancak
pandotexşifa ben imzamdaki kişiler seni hatırlıyourm soramk istediğim bişey var ejderi üretirken şans arttırıcı gerçekten çook işe yarıyomu öyleyse %60 sarraf 1 haftalık alıcam 6 liraymış 1 aylık plus yerine bununla daha iyi kasarım diye düşümüyorum doğrumu ?Pandotexsifa yazdı:Hickimseden yardim almadim 4 gece sabahladim 11menekse yaptim arttirici vardi tabikiGulyabani yazdı:Birilerinden destek almışsındır ya da daha önceden oyun parası biriktirmişsindir. 1 haftada ejderin üretilmesi mümkün değil. Hadi diyelim çok şanslısın 1 haftada bütün madenleri çekebildin ki matematiksel olarak çok çok zor bir şey bu. Kalan materyalleri satın alabilmek için de epeyce bir paraya ihtiyacın olur... Zaten bir şaheserin 1 haftada üretilmesi mantıksızlık olurPandotexsifa yazdı:sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
ister inan ister inanma
ugrasirsan olur kardesim
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
İnanmıyorum demedim sadece çok zor olduğunu belirttimPandotexsifa yazdı:Hickimseden yardim almadim 4 gece sabahladim 11menekse yaptim arttirici vardi tabikiGulyabani yazdı:Birilerinden destek almışsındır ya da daha önceden oyun parası biriktirmişsindir. 1 haftada ejderin üretilmesi mümkün değil. Hadi diyelim çok şanslısın 1 haftada bütün madenleri çekebildin ki matematiksel olarak çok çok zor bir şey bu. Kalan materyalleri satın alabilmek için de epeyce bir paraya ihtiyacın olur... Zaten bir şaheserin 1 haftada üretilmesi mantıksızlık olurPandotexsifa yazdı:sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
ister inan ister inanma
ugrasirsan olur kardesim
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı
Camelot sana cevabimGulyabani yazdı:İnanmıyorum demedim sadece çok zor olduğunu belirttimPandotexsifa yazdı:Hickimseden yardim almadim 4 gece sabahladim 11menekse yaptim arttirici vardi tabikiGulyabani yazdı:Birilerinden destek almışsındır ya da daha önceden oyun parası biriktirmişsindir. 1 haftada ejderin üretilmesi mümkün değil. Hadi diyelim çok şanslısın 1 haftada bütün madenleri çekebildin ki matematiksel olarak çok çok zor bir şey bu. Kalan materyalleri satın alabilmek için de epeyce bir paraya ihtiyacın olur... Zaten bir şaheserin 1 haftada üretilmesi mantıksızlık olurPandotexsifa yazdı:sunuda soyliyim ben ejderi 1 haftada tamamladim
ister inan ister inanma
ugrasirsan olur kardesim11 menekşenin 5'ini kullanırsan kalır orda, 6 menekşe. 6 menekşe 120m eder. Kalan materyalleri 120m den almak ta çok zor. Ticaretten de anlıyormuşsunuz
ise yaradigini gordum 3-4 kere maden cektim 2paket cikiyo %60 yani bi madenden 3-4 kere 2 mnkse cektim
diger arkadas 120mmi kaldi bana ? dikkatli oku
1 kadim
1 liderlik
1 meran
1 dis
1goz
gorevden aldim
digerleri
ENFAZLA HESAPLİYORUM
1 kadim / 35m
1 meran / 10m
3 kaya /30m