ejder asa girin
- sadakatsa123
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ejder asa girin
bende 1 lider 1 meran 1 dev 1 orumcek 1 kadım var kalan malzemeler kaça maholur
SeNSiZLiĞiN KRaLı
Re: ejder asa girin
Ejder Asa:
Mavi Kaya x 3
Alexandrite x 5
Akik x 5
Menekşe Elmas x 5
Örümcek Gözü x 2
Dev Komodo Dişi x 2
Meran Mücevheri x 2
Liderlik Sembolü x 2
Kadim Hidra Pençesi x 2
Mallzemeler burda sızın sunucuyu bılmem ama kuklacıda menekse 17-20 arası degısıyo kı buda en az 80-95m arası edıyor sadece menekseler Mavı kayalarda cok masraflıdır sana soyleyecegım bır car kasıp meran lıderlık komodo ve hıdraları tamamla daha sonra da madende sabahlayarak dıgerlerını tamamlamaya calıs yanı uzun ıs 1 ejder uretecegıne 1 latıf 1 ecel basarsın
Mavi Kaya x 3
Alexandrite x 5
Akik x 5
Menekşe Elmas x 5
Örümcek Gözü x 2
Dev Komodo Dişi x 2
Meran Mücevheri x 2
Liderlik Sembolü x 2
Kadim Hidra Pençesi x 2
Mallzemeler burda sızın sunucuyu bılmem ama kuklacıda menekse 17-20 arası degısıyo kı buda en az 80-95m arası edıyor sadece menekseler Mavı kayalarda cok masraflıdır sana soyleyecegım bır car kasıp meran lıderlık komodo ve hıdraları tamamla daha sonra da madende sabahlayarak dıgerlerını tamamlamaya calıs yanı uzun ıs 1 ejder uretecegıne 1 latıf 1 ecel basarsın
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kesin bir fiyat biçilemez.Bu sunucudan sunucuya hatta günden güne değişir.Ama sana şunu tavsiye edebilirim.Menekşe çekcem diye uğraşma:)genç yaşta saçına aklar düşebilir.mavi çekmeye bak ihtiyacındanda fazla çek sat çünkü mavi çekmek kolaydır.büyücünle yaratık kes işporta ile kas..bir aya kadar ejderin elinde. menkşeleri parayla al.Kadimi görevini yaparak edinmeye bak.sadakatsa123 yazdı:bende 1 lider 1 meran 1 dev 1 orumcek 1 kadım var kalan malzemeler kaça maholur
Topaz madeni cekip tur atıp para kasabilirsin. Daha kolayı da var 2-3 karakter kas. 2 Haftaya ejderi uretirsin. Hem ne kadar cok karakter o kadar iyi karızma satmaktan bahsediyorum

mavi topaz 1 m 17 tane mavi topaz çekip 1 tane menekşemi alalım
Bir çok kişiye sordum %60 arttırıcı al çek dediler
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
mavi topaz 1 m 17 tane mavi topaz çekip 1 tane menekşemi alalım
Bir çok kişiye sordum %60 arttırıcı al çek dediler
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Migrata - Sığınağa Latifli Ecelli aranıyor demiyorlar ejderli aranıyor diyorlar.Dilhun yazdı:Ejder Asa:
Mavi Kaya x 3
Alexandrite x 5
Akik x 5
Menekşe Elmas x 5
Örümcek Gözü x 2
Dev Komodo Dişi x 2
Meran Mücevheri x 2
Liderlik Sembolü x 2
Kadim Hidra Pençesi x 2
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur