Neredeyse oyunda sona geldik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Neredeyse oyunda sona geldik !

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Arkadaşlar çemberlitaş itemleri yavaş yavaş tamamlanıyor. Herkes çemberlitaş ta Gaffar kovalarken çoğu oyuncu özellikle yeni başlayanlar oyundan tamamen kopuyor. Peki Neden ?

1- Oyuncular yardım istiyorlar alışmak istiyorlar bizim oyuncularımız Gaffar a gidiyor heryer bomboş kalıyor.
2- Oyuncuların çoğu kimseyi tanımadğı için Grup Bölgelerinden mahrum kalıyor ve sürekli ölüyorlar. Buda onları oyundan soğutuyor.

Artık bireyselliğin baş göstereceği bir bölgenin gelme vakti geldi. Oyun platformu çok zorlaştı. 7/24 oyun başında olmadığın sürece hiç bir şey elde edemiyorsun. Deniyor ki zaman geçtikte GRUP BÖLGELERİ bitirme süreleri azalacak ama 59 leveller gelince mi ? Veya hiç gelmeden herkes eşyalarını tamamlayıp profesyonel bir grup girdiğinde mi ? İstanbul Kıyamet Vakti gibi bir oyunun oyuncusu günden güne artıyor. Yazın çoğu sitede reklam olacak ve oyuncu katlanacak. Piyasa bollanacak. Facebook sayfasını düzenli takip eden biri olarak bazen 100 kişi birden düşerken sonraki gün 200 kişi artıyor. Artık İstanbul Kıyamet Vaktine Yaz yaklaşırken en az 1 yeni sunucu şart.

Arkadaşlar yeni sunucuda başladım ve 4 günde bir arkadaşım sayesinde 49 şifacı kastık dizdik. Şimdi Ashab a çalışıyorum fakat daha İfliss / Kadim / Solucan gibi tek grupluk görevlerim duruyor ki neredeyse Grup Bölgeleri görevlerini tamamladım. Ben çok hızlı kasarım ve eşya bulurum çünkü eski bir oyuncuyum arkadaş çevrem var peki yeni başlayanlar ne yapsın ? REHBER koydunuz REHBERLER sadece bölgeden artist artist konuşmayı bilip kendilerini bir şey sanıyorlar. Bu hepsi için geçerli değil fakat acı bir gerçek.

Bu oyun bir zamanlar adından çok söz ettirirken son güncellemelerle battı. Diğer online oyunlara kafa tutacak bir Türk oyunumuz varken bunu kendi ellerimizle yok ediyoruz. Hırsımızla kayboluyoruz. Ben önceden her girdiğim sitede gördüğüm İKV reklamlarını şimdi görmüyorum.

Yönetim artık elini cebine atıp bir çıkış yakalamalı. Verdiğimiz paralar oyun gelişimine harcanmıyor hissi veriyor. Lag çoğaldı hdd ram yetmiyor.

İyi Oyunlar. İyi Forumlar.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: Neredeyse oyunda sona geldik !

Mesaj gönderen berkancetin »

Sana katılıyorum tamamen.Yardımlaşma diye birşey kalmadı.Şifacı kasmayı denedim,plus olmadan baya zor bildiğiniz gibi.Cevriye,dev ana gibi görevleri yapmak için kurt mağara önüne gidip yardım istedim.Bırakın yardım etmeyi adamlar cevap atmaya bile tenezzül etmiyor.Özellikle çemberli atanlar gaffar dışında hiçbişey görmüyor.Dev ana o adamlar için 5 dakikalık iş ama yok :)
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsiRuh »

berkancetin yazdı:Sana katılıyorum tamamen.Yardımlaşma diye birşey kalmadı.Şifacı kasmayı denedim,plus olmadan baya zor bildiğiniz gibi.Cevriye,dev ana gibi görevleri yapmak için kurt mağara önüne gidip yardım istedim.Bırakın yardım etmeyi adamlar cevap atmaya bile tenezzül etmiyor.Özellikle çemberli atanlar gaffar dışında hiçbişey görmüyor.Dev ana o adamlar için 5 dakikalık iş ama yok :)
Dedigin gibi yardımseverlik kalmadı. Gel kadim keselim dememiş adam, Dev ana basit en nihayetinde.

Geçen yaz arkadasımın buyusuyle migrata girecektim. Kalabalık saatlerdi. Adamın biri gelip yardım istedi. Bakalım yardım edecek cıkacak mı diye bekledim. Kimse 5dksını ayıramadı. Pm attım gidip kestik. İnsanlık ölmüs.

Resim
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

AsiRuh yazdı:
berkancetin yazdı:Sana katılıyorum tamamen.Yardımlaşma diye birşey kalmadı.Şifacı kasmayı denedim,plus olmadan baya zor bildiğiniz gibi.Cevriye,dev ana gibi görevleri yapmak için kurt mağara önüne gidip yardım istedim.Bırakın yardım etmeyi adamlar cevap atmaya bile tenezzül etmiyor.Özellikle çemberli atanlar gaffar dışında hiçbişey görmüyor.Dev ana o adamlar için 5 dakikalık iş ama yok :)
Dedigin gibi yardımseverlik kalmadı. Gel kadim keselim dememiş adam, Dev ana basit en nihayetinde.

Geçen yaz arkadasımın buyusuyle migrata girecektim. Kalabalık saatlerdi. Adamın biri gelip yardım istedi. Bakalım yardım edecek cıkacak mı diye bekledim. Kimse 5dksını ayıramadı. Pm attım gidip kestik. İnsanlık ölmüs.

Vala kendime şükrediyorum,millet gaffar aşkıyla kafayı yemiş :)
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

berkancetin yazdı:
AsiRuh yazdı:

Vala kendime şükrediyorum,millet gaffar aşkıyla kafayı yemiş :)
gaffar <3 :D ♥♥♥♥♥♥
Resim
Kullanıcı avatarı
trock
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen trock »

Eski İKV özlemiyle yanıp tutuşuyorum Tılsımda Crazyman isimli Can Abi vardı herkesin görevine yardım ederdi her zaman herkesin yardımına yetişirdi sadece bir kişi değildi eskiden birsürü oyuncu vardı böyle şimdi oyunda hortlayan küçük yaşlı bebeler oyunun ahlakını bozdu ve oyunda hırs hakim oldu ...
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

trock yazdı:Eski İKV özlemiyle yanıp tutuşuyorum Tılsımda Crazyman isimli Can Abi vardı herkesin görevine yardım ederdi her zaman herkesin yardımına yetişirdi sadece bir kişi değildi eskiden birsürü oyuncu vardı böyle şimdi oyunda hortlayan küçük yaşlı bebeler oyunun ahlakını bozdu ve oyunda hırs hakim oldu ...
Artık s.dik yarıstırır gibi item yarıstırıyorlar.

Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;

Yazdıklarınızın hepsini okudum harfi harfine katılıyorum , İstanbul kıyamet Vakti Oyunu Grup Bölgeleri gelmeden önce daha eğlenceli daha bağımlılık yapan bir oyundu. Artık herkesin İstediği gibi yeni seviyelerin gelmesi gerekmektedir , çoğu insan daha çoğu kişi Gaffar Bey'i göremedi diyor herkesin görmesi gerekmiyor ki görmesini beklenirse senelerce yeni seviye gelmez ve oyuncu kaybı yaşanır , Junon ve Kenan'ı bir sürü görmeyen Oyuncu varken Çemberlitaş Grup bölgesi geldi .

Çemberlitaş geleli 9 ay gibi bir zaman olmuş inanıyorum ki geçtiğimiz senelerde 1 senede yeni bir yenilik gelmişti bu yaza inşallah umduğumuz gibi 59. seviye gelir oyunun yeni seviyelere ihtiyacı var.

Yardımlaşmaya gelince millet bir grup bölgesi için kişiliğini kaybetmiş , yalan söyler olmuş ne yazık ki ...

Grup Bölgeleri gelmeden önce kasmasına yardım ettiğim , kastığım arkadaşlarım şimdi üzerini dizmiş selam vermez olmuş , tabi ki bu kendi ayıbı ne onun selamına ihtiyacım var nede almaya ...

İstanbul Kıyamet Vakti'nde Grup Bölgeleri İnsanın kişiliğini karakterini çok çok belirgin şekilde bozmuştur, Bencillik benlik duygusu yardımseverliği hayırı köreltmiştir ayıplanacak bir durum.

Umarım yeni Seviyeler çok geç kalmadan gelir .

İyi Forumlar Dilerim...
Kullanıcı avatarı
llllxefsanexllll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen llllxefsanexllll »

Güzel Yazmışsın Kardeş Oyunda Herkes Kendini Düşünüyor Malesef Yardımseverlik Yok ...
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club

Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana

TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Kullanıcı avatarı
llllxefsanexllll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen llllxefsanexllll »

Güzel Yazmışsın Kardeş Oyunda Herkes Kendini Düşünüyor Malesef Yardımseverlik Yok ...
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club

Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana

TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön