Günümüzde şifacıyı en güzide ustalıkla kullanan sayılı insanlardandır o.
Fotoğraflar Ekim 2009 tarihlidir. Tamamen espri yüklüdür, samimiyetimize dayanarak.

Seviglerimle Hortlak avcısı Almirante.
ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Fotoğraflar Ekim 2009 tarihlidir. Tamamen espri yüklüdür, samimiyetimize dayanarak.![]()
bu arada şevkocan büyücünün benden gaçmak için delik aradığı günleri hatırlatmamın gereği var mı bilmiyorumYorgunDEMOKRAT yazdı:Konfüçyüs de kimmiş daha dünkü bebe yahu.
Resimleri görunce eski gunler canlandı.ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Fotoğraflar Ekim 2009 tarihlidir. Tamamen espri yüklüdür, samimiyetimize dayanarak.![]()
:twisted:konfucyusss yazdı:bu resim bizim almanlar ile yapmış olduğumuz onyüzbin milyon deneme içerisinde 1 defa kesmiş olduğunun resimleri mi
)))) hain seni diğer onyüzbin milyon - 1 denemenin resimleri nerde çabuk söyle ))
işin şakası bir yana ah nerde eski konfü ahhh )
Daha da eskiye götürebilirimAsiRuh yazdı: Resimleri görunce eski gunler canlandı.
Ayrıca ustadımız resimde yeniliyor olmadı bu
Dikkatımı Çekti CaptainATX de o zamanlar oynuyormuşProtectorDragon yazdı::twisted:konfucyusss yazdı:bu resim bizim almanlar ile yapmış olduğumuz onyüzbin milyon deneme içerisinde 1 defa kesmiş olduğunun resimleri mi
)))) hain seni diğer onyüzbin milyon - 1 denemenin resimleri nerde çabuk söyle ))
işin şakası bir yana ah nerde eski konfü ahhh )
Daha da eskiye götürebilirimAsiRuh yazdı: Resimleri görunce eski gunler canlandı.
Ayrıca ustadımız resimde yeniliyor olmadı bu
Cunocuneyt yazdı:ozaerdenn yazdı:O gün atmanı çok istememe rağmen vs atmak istemediğini söylemiştinSifacixhezae yazdı:Ozan beni bilirsin , ws doğama tersen fazla eğlenmek için olabilir lakin Alper ile ws atmak benim için ancak tecrübe ve unutulmaz bi anı olur
Boşver Alper Abi'nin bi imajı var zedeleme kesip
ozaerdenn yazdı:Benim birazcık yolum var tam kıvıramadım işi henüzSifacixhezae yazdı:Haha çok mersi :lol: En az senin kadar , elimizden geldiğinceozaerdenn yazdı:Ve sen Zehra AblaSifacixhezae yazdı:Konfücyus,HAMMERHEAD,HaYaLxXxGaYYa,INFERNALAlper Abi'yi kesebileceğin konusunda ısrarcıyım, kes de şifacı görsün cümle alem
ozaerdenn yazdı:Çağlar kesmişti Alper Abi'yi savaşçısıyla.FERRAND yazdı:Kendini bile öldüğünde kaldırabilen tek şifacı Konfüçyüs alper kardeşimiz enleri toplamış biridir. İyi maden çeker iyi şifa basar iyi ws atar daha onu öldürebileni görmedi bu gözler 3 buçuk yıldır oynarım bu oyunu ve onu 2 yıldır tanıyorum ve bu konuya yorum yazan herkes dahil tanımayan yoktur onu eminönü sunucusunda, eminönü sunucusunda nam salmış bir kişidir kendisi.ozaerdenn yazdı:
Tek fotoğraf yeter.3-0 yenmiş Çağlar öyle dediler ikisi de