S.a İkv YöneticiLeri ve Oyuncuları
Sayın GM Ve Arkadaşlar ikv'de pazar kurma eklentisi istiyoruz Oyuncularımız İtem Veya Maden vb itemleri satmak için çok fazla uğraşıyorlar yansıtıyorlar Buna Bi Çözüm oLarak Pazar Eklentisi isTiyoruz.
İtem Maden vb itemlerimizi satmak için pazar kurmak istiyoruz Bütün oYunLarda Pazar Kurma Var
Bu oyunda parası olmayanda var olan'da var Mesela Parası oLan Adam Plusluk alıp Bölgeden veya kLandan yansıtarak itemlerini satıyor AMA Parası olmayan oyuncu Heryeri GeZerek Yansıtarak Oyunculara pm Atarak Satmaya Çalışıyor.
Bu Soruna Pazar Kurma Eklentisi isTiyoruz. LÜTFEN
Bana KatıLan ArkadaşLarımızdan Destek istiyoruz .
SAYGILAR...
İKV Pazar Kurma Eklentisi
- proofxleader
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
İKV Pazar Kurma Eklentisi
Çakalın Özgürlüğü
Aslan Ayağa Kalkana Kadardır .
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Pazar Kurma Eklentisi
Ben istemiyorum böyle bir eklenti.proofxleader yazdı:S.a İkv YöneticiLeri ve Oyuncuları
Sayın GM Ve Arkadaşlar ikv'de pazar kurma eklentisi istiyoruz
Pazar Eklentisi isTiyoruz.
İtem Maden vb itemlerimizi satmak için pazar kurmak istiyoruz Bütün oYunLarda Pazar Kurma Var
Hiç hoş olmaz, düşüncem bu yönde
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Buraya yazınca dikkate almıyorlar desteğe at diyecemde ordada dikkate almıyorlar en iyisi oyunu oyna devam etproofxleader yazdı:S.a İkv YöneticiLeri ve Oyuncuları
Sayın GM Ve Arkadaşlar ikv'de pazar kurma eklentisi istiyoruz Oyuncularımız İtem Veya Maden vb itemleri satmak için çok fazla uğraşıyorlar yansıtıyorlar Buna Bi Çözüm oLarak Pazar Eklentisi isTiyoruz.
Bu oyunda parası olmayanda var olan'da var Mesela Parası oLan Adam Plusluk alıp Bölgeden veya kLandan yansıtarak itemlerini satıyor AMA Parası olmayan oyuncu Heryeri GeZerek Yansıtarak Oyunculara pm Atarak Satmaya Çalışıyor.
Bana KatıLan ArkadaşLarımızdan Destek istiyoruz .
SAYGILAR...
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- proofxleader
- Salgın Koruyucusu
evet haklısın Kardeş Herkes Kendini düşünüyor diğer oyuncuları insanları düşünen yok 
Çakalın Özgürlüğü
- proofxleader
- Salgın Koruyucusu
aL işte DESTEK Başvurdum Gelen Cevaba bak yha 
Merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederiz.Oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusuna göre yer verilmektedir.Ancak " pazar kurma " gibi bir eklenti düşünülmemektedir.
Anlayışınıza teşekkür eder , iyi oyunlar dileriz.
Merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederiz.Oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusuna göre yer verilmektedir.Ancak " pazar kurma " gibi bir eklenti düşünülmemektedir.
Anlayışınıza teşekkür eder , iyi oyunlar dileriz.
Çakalın Özgürlüğü