Özellikle oyuna yeni başlayan oyuncular için hazırlamış olduğum ve hergün sabah 9 gece 4'e kadar kadar 10 gün boyunca yapmak için uğraştığım büyük bir programı bitirdim. Oyunda ne derece söz sahibiyim bilinmez, ancak sadece bir oyuncu olarak bile bunu yapmak beni oldukça mutlu etti. Peki amacım nedir? Kaybım nedir? Amacım sadece kişisel gelişim ve bu gelişim aşamasının ürününü herkesle paylaşmak. Ben bu programın dilini bilmiyorken 4 gün boyunca çindeki sitelere varana kadar bir çok yerde özel komutlarını aradım ve programı kullanmayı bu yaşımda öğrendim. Umarım diğer oyunculara da bir şevk olur. Evde hanımımla kavga derecesine gelene kadar makina başından ayrılmadan çalıştım. Sonuçta 10 günde evladım diyebileceğim bir ürün çıktı ortaya. O yüzden son derece kıvançlı ve mutluyum. Kaybettiklerime gelince, sadece biraz ruh ve fiziksel sağlık kaybı, 10 gün civarında oyundan düşme ve oynayamama haricinde çok da bir kaybım yok.. Sadece çıkacak eşyaları erteledim diyebilirim. Pek de önemli değil..
Bana manevi destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Umarım herkesin önünü açmış olur ve daha iyileri ile karşılaşırız.
Murat Hocam ellerine sağlık gerçekten çok yararlı bir o kadarda çok zahmetli bir iş sanırım.Oyuna yeni başlıyan arkadaşlarımıza büyük katkı sağlıyacağından eminim.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar Sultan Abdülhamid Han OttomanARMY
Forum üslubunuza dikkat ediniz. Konu seyrini değiştirecek ileti göndermekten kaçınınız.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.