*ıllı* Prestij [RebeLs >> J U B İ L E ] *ıllı*

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: *ıllı* Prestij [RebeLs >> J U B İ L E ] *ıllı*

Mesaj gönderen Mertkinqx »

AmisoSxxClaRenCe yazdı:ok
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: 8-) 8-) :lol: :lol: :? :?
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Cesurzade yazdı:Çoluk çocuğun açmış okduğu bir konuya tenezzül edip ileti gönderdğim için öncelikle olgun arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Efendiliğ ile her zaman takdirimi almış olan Deniz kardeşime sözüm , bu tükürdüğünü yalayan veletleri kaale alıp ta tartışmaya mı giriyorsun ? zamanını boşa harcama zamanına yazık ediyorsun.

Not: Bu konuya ilk ve son iletimdir ,Bana yapılması muhtemel hakaret ve saldırılara asla karşılık veremeyeceğim .

Sayın; ıllıAntenZadeıllı Çoluk Çocuk Dediğin Kişilere Oyundan Ana Bacı Sövüpde 14 Gün Sus Alıyosun, Ama Tartıştığın Kişilere Bişey Olmuyor. Çoluk Çocuk Kim Oluyor Acaba. Gelmişin 100 Yaşına Bi Ayağın Çukurda Hala Burda Vır Vır Vır Vırda Vır Vır. Küçüğüm ama marifetim büyük. Ben susuyorum Küçük Evren Konuşsun. Hadi Eywallah.

(For Casanowa)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Denizmi Efendi :D Ahahaha :)
Amacının İtem Olması Sadece Bizler Tarafından Bilinmiyor .
Loncada Verilen Yetkiyi Kötüye Kullanıp Yönetime Karşı Disiplinsizlik Etmek Efendilikse Efendinin KRALI SİZSİNİZ Kabul ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Masterlid yazdı:
Denizmi Efendi :D Ahahaha :)
Amacının İtem Olması Sadece Bizler Tarafından Bilinmiyor .
Loncada Verilen Yetkiyi Kötüye Kullanıp Yönetime Karşı Disiplinsizlik Etmek Efendilikse Efendinin KRALI SİZSİNİZ Kabul ;)
Hobaa Adamı Sabun Ederiz (Casanova 1907 ) 8-) 8-)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Tuall
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tuall »

Tatarian yazdı:Sayın; ıllıAntenZadeıllı Çoluk Çocuk Dediğin Kişilere Oyundan Ana Bacı Sövüpde 14 Gün Sus Alıyosun, Ama Tartıştığın Kişilere Bişey Olmuyor. Çoluk Çocuk Kim Oluyor Acaba. Gelmişin 100 Yaşına Bi Ayağın Çukurda Hala Burda Vır Vır Vır Vırda Vır Vır. Küçüğüm ama marifetim büyük. Ben susuyorum Küçük Evren Konuşsun. Hadi Eywallah.

(For Casanowa)
Konuşmalarına dikkat et. Sen ne utanmaz aldanmaz veletsin. Adam ol , adamlık görmemiş velet.
Tuall ~ Sekiss - Levni
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Gel Skype'a Ordan Konuşalım Efendii Efendii. Adamlığı Sendenmi Öğrenicem La Yamuk ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Tatarian yazdı:
Cesurzade yazdı:Çoluk çocuğun açmış okduğu bir konuya tenezzül edip ileti gönderdğim için öncelikle olgun arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Efendiliğ ile her zaman takdirimi almış olan Deniz kardeşime sözüm , bu tükürdüğünü yalayan veletleri kaale alıp ta tartışmaya mı giriyorsun ? zamanını boşa harcama zamanına yazık ediyorsun.

Not: Bu konuya ilk ve son iletimdir ,Bana yapılması muhtemel hakaret ve saldırılara asla karşılık veremeyeceğim .

Sayın; ıllıAntenZadeıllı Çoluk Çocuk Dediğin Kişilere Oyundan Ana Bacı Sövüpde 14 Gün Sus Alıyosun, Ama Tartıştığın Kişilere Bişey Olmuyor. Çoluk Çocuk Kim Oluyor Acaba. Gelmişin 100 Yaşına Bi Ayağın Çukurda Hala Burda Vır Vır Vır Vırda Vır Vır. Küçüğüm ama marifetim büyük. Ben susuyorum Küçük Evren Konuşsun. Hadi Eywallah.

(For Casanowa)

Bir iftirayı düzeltmek için son kez cevap yazıyorum . Sizin gibi cehalet ürünü akraba evliliğ veletleri adam yerine koyup söven Ben değil Beyzade dir . Cesurzade ve Beyzade arasında gözle görülür bir fark vardır . Senin 3 dil öğrenmenden mi kaynaklanıyor acaba türkçeyi bilmiyor olman ,oda ayrı bir muamma !.

Not: Cesurzade ve Beyzade yi karıştırcak ahmaklığı ancak yeni yetmeler becerebilir,tanımayanların sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Biz tılsım açıldığından beri buradayız !.
Karşısına aldığın adama dikkat et boğulursun sonra karşısında alim allah
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Açıldığından Beri Burdasın Kimsenin İtirazı Yok .
Fakat Savunduğun Adamlara Dikkat Et , Sen Daha Doğrusu Siz (Pardus Ailesi Olarak) Yargısız İnfaz Yapmayı Seviyorsunuz ve Sadece Yanınızdaki Adamları Savunuyorsunuz . Bu Yüzden Bir Çok Dostluğu Bitirdiniz ve Birçok Yanlış Karar Verdiniz .
Size Göre Hep Siz Doğru Oldunuz ve Öyle Olmaya Devam Ediyorsunuz .

Şu 5 Parmak Olayına Geleyim , Ben RebeLs Lonacsını Yeniden Tılsımda J Ü B İ L E Olarak Var Edeceğim.
5 Parmak Değil Hayal Bile Edemeyeceğiniz Kadar da İlerleyeceğiz . Bu Konuda Tartışmak Bile İstemem.
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Cesurzade yazdı:
Tatarian yazdı:

(For Casanowa)

Bir iftirayı düzeltmek için son kez cevap yazıyorum . Sizin gibi cehalet ürünü akraba evliliğ veletleri adam yerine koyup söven Ben değil Beyzade dir . Cesurzade ve Beyzade arasında gözle görülür bir fark vardır . Senin 3 dil öğrenmenden mi kaynaklanıyor acaba türkçeyi bilmiyor olman ,oda ayrı bir muamma !.

Not: Cesurzade ve Beyzade yi karıştırcak ahmaklığı ancak yeni yetmeler becerebilir,tanımayanların sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Biz tılsım açıldığından beri buradayız !.
Karşısına aldığın adama dikkat et boğulursun sonra karşısında alim allah

Sen kimsinki Seni Tanımayanlar bir elin Beş Parmağını Geçmeyecek? Kime Sorsan Tılsıma İlk Açıldığında Başlamış. 2012'ye Geldik Hala Bir Bott Olamamışlar. Sonuç Olarak Şu An Hangi Konumdasınız? Ayrıca NE Olursa Olsun, Cevap Yazmayacağım Dememişmiydin Sen? Yeni Yetme Veletler Sana Sadece Tükürdüklerini Yalatmıyorlar. ;) Karşına Aldığın Yeni Yetme Veletlere Çok Dikkat Et Sayın ıllıAntenZadeıllı...
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Selamun Aleykum
Uzun zamandır ilk yorumu yazıyorum.
Tılsımın ilk haftasından başladığım bu oyuna yüzlerce karakter gördüm.
Onlarca maske arkasına saklanan gerçek hayatta bulamadığı değeri sanal ortamda bulup bununla avunan arkasına saklanan ''kaybolmuş'' karakterler gördüm.
Eskilerden örnek vermek gerekirse Wcansu, Buraqreis, Sharex bunları pek çoğunuz tanımaz eskiler bilir ve anlar demek istediğimi.
Bu oyun bir büyük bir sahne her türlüsünü görebilirsiniz.
Bu sözüm ona şahsiyet de bu kişiler arasına malasef ki ismini yazmış bulunuyor tek dileğim bir an önce rehabilite edilmesi ve hayata döndürülmesidir yoksa geleceğin ''boş'' olarak sınıflandırılıcak nesili arasına katılacaktır ki hiçbirimiz bunu istemeyiz.

''Ne kadar anlatırsan anlat, karşındakinin anlayabiliceği kadar anlatırsın.''
NOT: Bu arada forum yetkilerini forum kurallarının 2.maddesini uygulamaya davet ediyorum.
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön