Alparslan acilen oyunda bana ulaşman gerekli küçük bir kimlik testinden geçtikten sonra seninle çok ama çok önemli bir konuyu görüşeceğim.kimlik testi şart malum oyunda güvenilmeyen meraklı şahıslar var
Oyunda ki Karakterlerim LodosxAtalante (Kurt Loncası) her akşam saat 20:00 da oyundayım gece 02:30 dan 05:30 a kadarda oyunda olabiliyorum.şayet bu çok önemli konu için bana ulaşamazsan Kurt loncası başkanı Kurt reise (Murat) a ulaşa bilirsin ona mevzuyu anlattım sana özetler.
Dafne
Hazal
Figen oyuna girmiyorum uzun bir zamandır, işin gerçeği forumada girmiyorum. Murat Face de söyledi tam konuşamadık çıkmak zorunda kaldım konuyu anlatamadı bana Face de ekleyebilirsin mesaj atabilirsin bana. Sevgiyle Kalın
dafnehazal35 yazdı:Alparslan acilen oyunda bana ulaşman gerekli küçük bir kimlik testinden geçtikten sonra seninle çok ama çok önemli bir konuyu görüşeceğim.kimlik testi şart malum oyunda güvenilmeyen meraklı şahıslar var
Oyunda ki Karakterlerim LodosxAtalante (Kurt Loncası) her akşam saat 20:00 da oyundayım gece 02:30 dan 05:30 a kadarda oyunda olabiliyorum.şayet bu çok önemli konu için bana ulaşamazsan Kurt loncası başkanı Kurt reise (Murat) a ulaşa bilirsin ona mevzuyu anlattım sana özetler.
Dafne
Hazal
Harbi enteresan bak ben bunu bilmiyordum senin oyunda oldugunu ve oynadıgının farkında degildim ben Figen arada seslenir insan neyse görüşürüz oyunda kendine iyi bak ...
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
dafnehazal35 yazdı:Alparslan acilen oyunda bana ulaşman gerekli küçük bir kimlik testinden geçtikten sonra seninle çok ama çok önemli bir konuyu görüşeceğim.kimlik testi şart malum oyunda güvenilmeyen meraklı şahıslar var
Dafne
Hazal
Harbi enteresan bak ben bunu bilmiyordum senin oyunda oldugunu ve oynadıgının farkında degildim ben Figen arada seslenir insan neyse görüşürüz oyunda kendine iyi bak ...
neredeyse 2 aydır oyundayım ama sen benimle konusmuyosun diye bende sana ce eee demedim neyse oyunda bir ara konusuruz benim cimcime yüzünden oyuna pek giremiyorum girdiğimde görüşürüz