*ıllı* Prestij [RebeLs >> J U B İ L E ] *ıllı*
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: *ıllı* Prestij [RebeLs >> J U B İ L E ] *ıllı*
Buradan yazacağınıza skype gelip oradan tartışa bilirsiniz. Belki orada düşünme şansınız pek olamaz
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Bale ve Voleybol Espirisinden sonra, Benden Aha Bu Velete Zırnık Kemik Çıkmaz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Yazık:)Tatarian yazdı:Bale ve Voleybol Espirisinden sonra, Benden Aha Bu Velete Zırnık Kemik Çıkmaz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
En son Tuall tarafından 05 Mar 2012 21:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tuall ~ Sekiss - Levni
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Veledi Zina Tuall. 2 Tane Post Attım cümle Aleme Rezil Oldun, Şimdi Benimi Tahrik Etmeye Çalışıyorsun? Skype A Gel İstersen. Nasıl Tahrik Edilir Öğretiyim Sana? Erkeğim Diyosan Buyur Kaldır Engelimi 

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Hacı tatariana sövdü davasında bizi kastediyorsun sanırım ?
Tatariana(Evrene) biz skypeden küfür etmedik sadece hafif makaraya dalga gecmeye skype almıştık.
2 Miz tarafından hiç bir türlü küfürleşme diyalogu olmamıştır bunu öncelikle aydınlatmak isterim
Tatariana(Evrene) biz skypeden küfür etmedik sadece hafif makaraya dalga gecmeye skype almıştık.
2 Miz tarafından hiç bir türlü küfürleşme diyalogu olmamıştır bunu öncelikle aydınlatmak isterim
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
Neden skype gelip ağzımı bozayım.
Gelin Ordu'ya bilet paranızı da ben veriyorum. Yüzyüze görüşelim.
Gelin Ordu'ya bilet paranızı da ben veriyorum. Yüzyüze görüşelim.
Tuall ~ Sekiss - Levni
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Çoluk çocuğun açmış okduğu bir konuya tenezzül edip ileti gönderdğim için öncelikle olgun arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Efendiliğ ile her zaman takdirimi almış olan Deniz kardeşime sözüm , bu tükürdüğünü yalayan veletleri kaale alıp ta tartışmaya mı giriyorsun ? zamanını boşa harcama zamanına yazık ediyorsun.
Not: Bu konuya ilk ve son iletimdir ,Bana yapılması muhtemel hakaret ve saldırılara asla karşılık veremeyeceğim .
Efendiliğ ile her zaman takdirimi almış olan Deniz kardeşime sözüm , bu tükürdüğünü yalayan veletleri kaale alıp ta tartışmaya mı giriyorsun ? zamanını boşa harcama zamanına yazık ediyorsun.
Not: Bu konuya ilk ve son iletimdir ,Bana yapılması muhtemel hakaret ve saldırılara asla karşılık veremeyeceğim .
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi