*ıllı* Prestij [RebeLs >> J U B İ L E ] *ıllı*

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: *ıllı* Prestij [RebeLs >> J U B İ L E ] *ıllı*

Mesaj gönderen emrah »

Babasının parasıyla bana akce satan bebeler adam oldular konusuyorlarya dıycek bısey bulamıyorum :D neyse herkeze bol yumoşlar.d

MUMYAxİNSaN
Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış
Hem oyunda hemde Reel fakirsen o Senin sorunun .
Yapacak bişi yok anlıyonnu ?
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tuall
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tuall »

Tatarian yazdı:Her Zaman Tılsımda Bir Numaraydım, Halada Öyleyim, Halada Öyleyiz. İyi Bakın Bu Postlara, Döndükden 3 Gün Sonra Evreeen Diye Yalvarıcak Olanlar Burda Hırlayanlardır. Her Zaman Hep Aynı Şey. Önce Yalvarırlar İşlerini Hallederim, Sonra Dönerler. Ama Yine İşleri Düşer ;) Sonuçta Herkez Bir Gün Bana Döner ;) ;)
Komiksin.
Tuall ~ Sekiss - Levni
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Tuall yazdı:
Tatarian yazdı:Her Zaman Tılsımda Bir Numaraydım, Halada Öyleyim, Halada Öyleyiz. İyi Bakın Bu Postlara, Döndükden 3 Gün Sonra Evreeen Diye Yalvarıcak Olanlar Burda Hırlayanlardır. Her Zaman Hep Aynı Şey. Önce Yalvarırlar İşlerini Hallederim, Sonra Dönerler. Ama Yine İşleri Düşer ;) Sonuçta Herkez Bir Gün Bana Döner ;) ;)
Komiksin.

Hatırlatırım Sende Bana Döndün, Oyunu Bırakıp Döndüğün Gün RebeLs Diye Yalvaran Bir Tuall Görmek İçimi Acıtsada, Yediremeyenler Herzaman Kendi Sözlerini Yerler. İyiki Seni Loncadan Atmışım ;) Adam Seçmek Zor Şu Devirde Ama Seni anlamak Zor değil. Komik Bişeymi Arıyorsun? Gülücek biyerlerin Olduğunu Düşünüyorum...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tuall
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tuall »

Tatarian yazdı: Hatırlatırım Sende Bana Döndün, Oyunu Bırakıp Döndüğün Gün RebeLs Diye Yalvaran Bir Tuall Görmek İçimi Acıtsada, Yediremeyenler Herzaman Kendi Sözlerini Yerler. İyiki Seni Loncadan Atmışım ;) Adam Seçmek Zor Şu Devirde Ama Seni anlamak Zor değil. Komik Bişeymi Arıyorsun? Gülücek biyerlerin Olduğunu Düşünüyorum...
İşte dönekliğin bu kadarı.
Beni Rebels'e almak için bi taraflarını yırtan adama bak neler konuşuyor. Keşke resim falan alsaymışım ki burada rezil olacaktın.
Beni loncadan atmadın ayrıca ben loncadan çıktım. Çünkü sizin gibi iğrenç insanların arasında daha fazla bulunamadım. Gülünecek birşey var evet , senin gibi topların isteyeceği birşey.

Edit: Seni dost olarak biliyordum. Lakin bu oyunda en üçkağıtcı herif senmişsin.
Nasıl Ebru'nun carını calarken döneklik yapıyorsan şimdide aynı şeyi bana yapman asıl bu acı birşey. Sende biliyorsun ki onun carını caldığında da ona küfür ettiğinde de I. tanıdık bendim. Ha birde ankaralı dostun. :)

Bu oyunda seni adam yerine koyan tek insan bizdik bunu da bil. Eskileri iyi hatırla.
Tuall ~ Sekiss - Levni
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Güldürme Beni, Madem Ebrunun Karakterini Ben Çaldım. Bunu Neden Şimdi Söylüyorsun? Yalan Söylediğin Milletin Yardakçılığını Yaptığın En Başta burada Belli. Yalanların En Ayıbıda, İftira Olanıdır ;) Çamur At İzi Kalsın Yavrum. Gaffar Diye Yalvardın RebeLs'e Aldım. İtem Diye Yalvardın, Tüm Gblere Aldım.

Sonra Baktın Bi Ara Senin İçin Yeterli Bu Kadar GB Dedim, Parduslar Seni Gb alıyor Diye Onlara Gittin. Bende Parduslarla GB Yapma dedim, Karşı Çıkınca Pat Diye loncadan attım ve Aldığım kararda çok sağlam bir karardı. Loncadan Ayrılmadın, ATILDIN Bunu artık kabul et Yavrum. Dün Kardeşim Herkezden ötesin diyen adam bu gün Top Falan Diye Hakaret Edebilyorsa, Sakın Bu Yamuğa Güvenmeyin ;) Açısı En Zor Bulunan Şekil Yamuktur, Tuallde Böyle bir Yamuktur :D

En Başta Sen Çıkarcısın. Evren Evren Diye Öldüğün Günler Neden Ebrunun Karakterini Benim Çaldığımı Falan Söylemedin? Niye Böyle Bir İFtirayı Daha Önce Atmadın.

Şuraya dikkat beyler, Eğer ben Hırsızsam ve bunu Tuall biliyorsa neden şimdi söylüyor ve daha önce kardeşim kardeşim diye peşimde dolaşıyor.

Hırsız bir adama neden kardeşim diyor? :D İnsanlar böyle kolay kendilerini rezil edebiliyorken bana konuşacak kelime kalmıyor... Beyini olan anlar zaten, İKV'de En sağlam kasalar genelde benim loncamdan çıkar. Loncamda bu güne kadar soyulan iki karakter var, Birisi Tatarian Diğeri ARON. Böyle bir durumda bile ben oyuna devam edebiliyorsam Hep öncekinden daha iyi şekilde, kimse gidipde 9m parası 2 tne budaksızı 1 tane urban ceketi olan bir karakterin benim soyduğumu söyleyemez. Söylersenizde ne kadar aciz durumda olduğunuz fikrine kapılan sadece ben olmam. Devam edin konuştukça batıyorsunuz. İyiki varsınız ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tuall
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tuall »

Sen uçmuşsun , sana laf yetiştiriyorum diye seni adam yerine koyduğumu falan sancaklar.
Beni bilen bilir zaten bunu tartışmaya gerek yok. Sen Reel hayatında bir şey başaramamış , oyunu gerçek hayatla bağdaştıran tek derdi oyun olan birisin. Daha doğrusu sen çocuksun. Gerizekalısında biraz kusura bakmasın kimse:)
Senin küçük beynin anca bu oyuna yetiyor zaten ki sen liseyi dışarıdan bitirmeye devam ediyorsun. Sanırım bu gidişle 30lu yaşlara doğru lisenide bitirirsin:):)
Soytarılıkta , düzenbazlıkta , üçkağıtçılıkta birincisin. Üçünü birarada yapabilen ilk kişi de sensin herhalde.

Ha bu arada sen bu yalanları bana konuşabiliyorsun ya tebrik ederim. :) Söylediğin herşey oyunda kendini kurtarabilmek için palavradan ibaret . Bir kere hayatında doğruyu konuştun mu ? Bunu da bi düşün.

Biz seni adam etmeye çalıştık , sen adam olmadan memlekete dayı olmaya çalıştın. Önce adamlığı öğren.
Bunlarda son sözlerim.
En son Tuall tarafından 05 Mar 2012 21:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tuall ~ Sekiss - Levni
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Benim Reel Hayatım? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ben 2 Dil Bilen, 4 Çeşit Enstruman Çalabilen, 2 Çeşit Spor Yapan ve Ses Eğitimi Alan Birisiyim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bunu Bilmene Rağmen Hayatın Oyun Falan mı diyorsun bana? Rezil Olup konuyu Kendi Çapında Bitirdiğini belli etmek için Böyle Çocuksu Yöntemlere Baş Vurma Yavrucum. Büyüklerimiz bişey Söylemişler, Yiyemiyeceğin Şeyin Şeyine Şey Olma :mrgreen:

Konuştuğun Şeyler Seni Batırıyor Bu Çok Nesnel. Ve Koçum cidden Seni Adam Yerine Koymadım Hiçbirzaman. İnsanlara Hak Etmedikleri Değeri Verdiğinde Veya Değer Veriyomuşum Gibi Gösterdiğimde Gerçek Yüzlerini Böyle Ortaya Çıkartıyorlar. Seni bilen Bilir? Bilsinler Bakalım Nereye Kadar. Hadi Şimdi Yoluna. Başka Varmı Senden Buralarda? Bööyyle Angusun Trene Baktığı Gibi Bakmak Bile Sırayla ;)
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tuall
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tuall »

2 Çeşit spor yapan:D
Biri bale herhalde:)

Edit: Ayrıca sen kendini ispat etmeye çalışırken batıyorsun:)
En son Tuall tarafından 05 Mar 2012 21:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Tuall ~ Sekiss - Levni
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Selamün Aleyküm .
1- Öncelikle Evrene Aron Diyen Arkadaş :D Bunu Neye Dayanarak Diyorsun :D Sallıyorsun Güzel Bir Şey Salla :)
2- Deniz (Tuall) Evren Senin Rebels Olman İçin Bir Tarafını Yırttı Öylemi ? . Koskoca RebeLs Loncası Kime Yalvardıda Birisini RebeLs Yaptı ? Kim İçin Yalvarmışızda Bu Vakte Kadar Senin İçin Yalvaralım ? Çocuklaşma Ben Sana Şunuda Diyim Hak Ettiğin Yere Gittin , Bize Yaptığını Herhangi Bulunduğun Bir Ortamda da Yapsan Sonu Aynı Olurdu . Yaptıklarınla Güvenini Sarsıyorsun Sonra Bir Taraf Yırttı Diyorsun :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön