BU SADECE BİR GÖRÜŞ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kavun8
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

BU SADECE BİR GÖRÜŞ

Mesaj gönderen kavun8 »

Arkadaşlar ben ikv'yi ilk çıktığı yıl oynamaya başladım ve 2 yıl aralıksız oynadım ve o zaman gerçekten oyundan kopamıyordu insan fakat ben çeşitli nedenlerden dolayı oyunu bırakmak zorunda bırakıldım.1 hafta önce bir arkadaşım oyunda farklılıklar olduğunu söyledi ve bende büyük bir heyecanla oyuna girdim fakat gerçekten çok üzüldüm.Oyun tamamen haksızlıklar üzerine kurulu vaziyetde.Örneğin bu meran denilen yeri daha göremedim(49 lwl bir hesap bulmama rağmen)silah yükseltmesi olmayan büyücüyü savaşcıyı adamdan saymıyorlar oyun ne yazık ki tamamen para üstüne kurulmuş.Eskideki gibi yardımlaşma yok herkes egosunun öngördüğü şekilde hareket ediyor.İnanırmısınız tam 1 gün boyunca oyunda gördüğüm ve boş boş duran insanlara bir görev için yardım etmelerini istedim ki bu görev 49 lwl'ler için çocuk oyuncağı.Fakat eskisi gibi insanlık kalmamış çoğunda ve hiçbiri takmadı bile işin özü şu evet yeni maplar ve yeni lwller mantıklı bir karar fakat bu özel zırh ve silahlarla oyun tamamen orantısızlaşmış buda demek oluyorki paranın önceleri hiç etkilemediği ikv bile bozuluyor keşke eski ikv oslada ondan devam etsek..
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BU SADECE BİR GÖRÜŞ

Mesaj gönderen ASYAXKARA »

Harfiyen katılıyorum artık zırhı olmayanı cemberlıtasa almıyolar ejderı olmayanı gb lerde almıyolar eskıden oylemıydı ya phıleheteosa kaç kişi giderdik ozaman maksadımız işimizi garantiye alıp hemen kesip çıkmak değildi , eğlenmekti.
Resim
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Oyun gelişimiyle beraber oyunculara verdiği önem kişisel değil de topluluk,arkadaş çevresi ve lonca toplulukları üzerine toplandı.
Eskiden sadece Eminönü sunucusu için (Çok Kalabalık) oluyorken, yıllar sonra diğer sunucular için de (Çok Kalabalık) niteliği görüldü.(Beyazköşk,Teşkilat,Kuklacı)
Oyundaki yardımlaşma değişti,değişir zaten. Neden diye sorarsanız, önceden oyuncu kitlesi çok azdı. BETA dediğimiz zamanlarda oyuncu sayısı az, herkes herkesi tanır, sever ve bilirdi.
Ama bu zamanda bütün sunucularda oyuncular git gide kalabalıklaştı ve haliyle Gruplaşma,topluluk ve Lonca olarak birleşmeler oldu.
-Bunlarda kendi çevresine, arkadaşlarına yardım ediyor haliyle.

*Oyunu indirip, yüklemek ÜCRETSİZ! Ama oyunda belirli bir yere,güçlü olmaya,ayrıcalıklı olmak isteyene Silah Yükseltme,Akçe gibi sistemler geldi. Bence bu gayet doğal. Zaten oyun dediğin zevk için oynayacaksın. Her oyunda oyunu indirip kayıt olmak ücretsiz, ama oyunda ayrıcalıklı olmak istiyorsan belli bir miktar para ödersin.

Daha yazmak istediğim,çözüm için önerebileceğim çok düşünce var ama şuan yeterli diyorum. Vakti gelince inşallah paylaşırız.

HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ASYAXKARA »

Ancak şuda varki ikv'nin eski halini yönetim değil , oyuncular yaptı.Yeni bölgeler istediler , değişik şeyler istediler yönetimde yaptı.Şimdi şikayetciyiz tabi ama ne fayda :(
Resim
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Arkadaşlar tüm oyunlarda olduğu gibi İstanbul Kıyamet VAkti'de gelişim sürecinde ve daima gelişecek bir oyun. Takdir edersinizki her oyunun gelişimi içinde maddi manevi bir takım sorumluluklar gerekiyor. Bizler İstanbul Kıyamet Vakti ' ne gönül vermiş oyuncularak olarak İKV için gerekli desteği vermemiz lazım. Oyuncularımız da yeni çıkan bölge ve efsunlu eşyalar ile gün geçtikçe daha da güçlenmekteler. Oyunun dengesi şuan gayet iyi kanaatimce. Büyülü eller ölüm saçabilirken Şifalı eller muhteşem iyileştirme yeteneklerinin yanı sıra can almaya Savaşçılar ise en zorlu bosslara bile karşı koyarken aynı zamanda muhteşem birer ölüm makinesi olabilmekteler. Saygılarımla iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
trock
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen trock »

Her harfine katılıyorum ama bu yazdıklarımız nafile yönetim bizi şeyine takmıyor...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön