5 Yıldır Mağdursunuz Bıkmadınız mı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

5 Yıldır Mağdursunuz Bıkmadınız mı?

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Artık milyon keremi yazdık yoksa milyar kere mi yazdık bilmiyorum ama gene yazacağım.

1)LAG

Oyunda lag var arkadaş ve siz bunu 5 yıldır düzeltemediniz, düzeltemessiniz.Herşeyi yüzünüze gözünüze bulaştırdığınız gibi bunu da bulaştırdınız.Bir zamanlar oyunda lag olduğunu inkar ettiniz.Ancak 3 yıla size oyunda lag olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini kabul ettirdik.Artık bir 3 yıl sonrada laga kökten çözüm bulursunuz sanırım.

2)Oyun İçi Sınıfsal Denge Yok

Oyunda 5 yıldır sınıfsal dengeyi sağlayamadınız.Her güncellemede her gelen yenilikte bir sınıf hep mağdur hep mağdur.39 Seviye zamanlarında büyücü çöptü.Savaşçı büyücüden daha çok hasar verir daha çabuk yaratık keser klanda daha çok işe yarardı.49 Seviyeler ve malum getirdiğiniz para tuzağı olan grup bölgeleri geldi.Bu sefer oyun tam tersine döndü.Savaşçı sınıfı çöp oldu.Sığınak ve Miğrata savaşçı ile giren grup yok denecek kadar az.Hal böyle olunca adam miğrat ve sığınağını tamamlayamadan Çemberlitaşa giremiyor ve Çemberlitaşa tank bulunmuyor.Şimdi siz diyeceksiniz ki bunu biz yapmadık oyuncular kendi arasında çıkarttı bunu.Be insafsızlar siz bu grup bölgelerini yaparken savaşçıyı resmen bu bölgelerin dışında bırakmışsınız millet niye alsın?Bu bölgeleri yaparken siz neden düşünmediniz bunu.Neden test etmediniz.He Allahtan çemberlitaş a tank savaşçısız girilmiyor da o yönden rahatız tabi bulabilirseniz.

3)Koca Sunucuya 10 Sığınak 10 Miğrat 20 Çemberlitaş
Nedense milleti mağdur etmeye sürekli devam ediyorsunuz bu huyunuzdan bir türlü vazgeçemiyorsunuz.Çemberlitaş dolu sığınak dolu yine mağduruz yine mağduruz.Oyunu sadece hafta sonu oynayabilenler akşama kadar sıra bekliyor Grup bölgelerine girebilmek için.Tek Kelimeyle R-E-Z-İ-L-L-İ-K-!

4)Lonca Sistemi Geldi ama İçi BOŞ
Lonca Sistemi diye birşey getirdiniz.İçi resmen bomboş.İnsanlar ne işe yaradığını bilmediği LP nı kazanıyor hergün ama neden.Kabul edin insanları sadece oyalıyorsunuz.Lonca Sistemi geldi ama sadece geldi o kadar oyuna extra birşey katmadı.

5)Para Gözlülüğün Bu kadarı
Önümüze akçe diye bir şey koydunuz.Soydunuz da soydunuz.Sadece 3 gün süren fuarda milyarları cebinize koydunuz evinize gittiniz.Ey ahali uyan nerde bu paralar!Lonca kanalını kullanabilmek için para verilen ilk ve tek oyun.Eee nede olsa Türk yapımı Türk aklı ve zekası ne denebilir ki.Herşeyi geçtim insanların gözünün içine baka baka soymak, kandırmak nedir arkadaş ya?Lonca Pasaportu kutu alan herkese bedavaymış.Kutuya zaten para vermiyoruz biz.Eee bundan sonra ne olacak Her karaktere biz ayrı ayrı kutumu alacağız? Loncaya girmek paralı lonca kanalına yazabilmek paralı oldu olacak oyunda yazılan her mesaj içinde para alın.Kontör satın siz en iyisi.Faturalı hat felan da çıkartın.Özel paketler yapın.

6)Oyunda 5 Yıldır Düzeltilemeyen Saçma Sapan Hatalar.
Artık kutup açıp ölen adamlar mı görürsünüz, oyunu aşağı alınca Kritik Hatamı alanlar görürsünüz.Bir deparla 70 km yol alan savaşçılar mı görürsünüz, kutup içinde yürüyenler mi görürsünüz, 5 seviye kolyeyi 45 seviyemi görürsünüz orası bilinmez ama sıra sıra hepsini görecek ve çıldıracaksınız.

7)ATI Ekran Kartı ve AMD İşlemci Saçmalığı

ATI Ekran kartın var ve işlemcinde AMD ise hiç başlama kardeş haydi başka kapıya.Ekranın Gaffarda bir simsiyah olur önünü göremessin mazallah.Arz kale önünde kafana kafana indirirler meteoritleri ruhun duymaz.Ta ki 5-10 dk sonra ekran düzelene kadar.Ama üzülme Yeniden Canlan butonunu bulup basınca ekranın yine kararıyor.Nabıcaksın işte Türk oyunu Türk zekası ve aklı.

Bütün bunlardan sonra sakın bize yeni seviyeler çıkartacağız demeyin.Lütfen rica ediyoruz sizden yeni seviye felan istemiyoruz.Şu yukarı gördüğünüz hataları düzeltin ve bizi bizle bırakın.Saçma sapan etkinliklerle milleti oyalamayın yarın öbürgün oyun moturunuz patlayacak, aldığınız paraya azıcık kıyında oyun motorunuzu değiştirin.Kısacası Çağı Yakalayın.He hiçbir şey yapamıyoruz biz düzeltemiyoruz diyorsanız da çok basit bir yolu var bırak o elinde ki mouse u klavyeyi kapat bilgisayarı monitörü ve sen bu işi bırak arkadaş...!!!

Düzelmez ama yine yazdık hadi kolay gelsin.

Cevap verme sakın LAG la ilgili çalışmalar devam ediyor diğerleride ilgili ekibin dahilide 1836 dan beri..
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: 5 Yıldır Mağdursunuz Bıkmadınız mı?

Mesaj gönderen xxusxx »

bu yazdıklarının hepsını bır bır yaşadım hepsini ayrı ayrı insanı çıldırtacak cinsten şeyler son bölümde yazmışsın oyun moturunuzu degiştin diye böyle bir şey kesinlikle olamaz ve bizim bu yakındıgımız bir çok hatada oyunun temellerinde kaynaklı hatalar ve giderilmesi için en geriye dönülmesi gerekiyor ve bunuda açıkcası bu yönetim hiç bir zaman yapamaz oyunda plusnuz yoksa sizi kimse duymaz yazdıklarınız sadece cevrenizdekiler tarafında duyulur bir şekilde şuan konuşma özgürlügünü bile elinizden alıp sizi para vermeye zorlayan tüm bu hataları görmezden gelen bir yönetim var oyununu bırakın arkdaşlar destek vermeyin bizi sömürmekten bıkmıyacaklar çünkü silin oyunu çarlarınızı sömürülmeyin ben foruma kayıt oldugum günden beri carım bloklandı diyorum 2 hafta 1 gündür bana geri dönüş yapacaklar 2 haftadır beni bekletiyorlar foruma hızlı destege konular acıyorum bildirim yok diyor tekrar mail atıyorum daha önceki mailin aynısı neden ban aldıgımı bana yazmaktan aciz insanlar saçma sapan şeylerle oyuna para vermek zorunda bırakıp alınan paraların karşılıgında iyi hizmet veremeyen çalupçulardır bunlar bu adamlar para saymaktan başka hiç bir şey bilmeyen haysiyetsiz umursamaz sorumsuz insanlar piyasada size daha çok deger veren bir çok oyun şirketi ve oyunlar var bırakın sılın beyler carlarınıı sizlere edilen bu hakaretleri görmüyormusunuz şuraya bakın 5 yıldır 5yıldır lag için hiç bir şey yapmamışlar ben teker teker butun hesaplarımı sildim bu şeresizlere verdigim onca paralar da haram olsun forum yöneticleri yorumu silecekler eminim ama gerçekler bunlar bunları görmezden gelmekte siz serefsizlerin sanatıdır iyi forumlar
Gunesxtanrisixra
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Kırmızı

Mesaj gönderen Gunesxtanrisixra »

yeter ama bizim türkiyenin insanlarındanda bi bo olmaz oyun yaptık dediniz oyuna benzer hali yok soygun bu yeter be salak salak işler yapıyorsunuz ınsan isyan ediyor sizin beyninize veriyim..
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

Bir sürü şey yazmışsında beğenmiyorsan oynamak zorunda değilsin ;)
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxusxx »

OtomatikPortakal yazdı:Bir sürü şey yazmışsında beğenmiyorsan oynamak zorunda değilsin ;)
önce bir oku sonra yorum yap çok zor degil mi ? hem sen çok menunsan git akçe al hadi
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

OtomatikPortakal yazdı:Bir sürü şey yazmışsında beğenmiyorsan oynamak zorunda değilsin ;)
Beğenip beğenmeme şeklinde değilde. Oyunun belli bir zamandan bu yana zayıf noktaları var ve ikv oyuncuları bunca zamana, emeklerine ve harcadıkları paraya (Akçe geldi geleli güzel para kazanıldı.) göre haklı oldukları yüksek oranda bilinmekte.
Ha İKV de kendince haklı; Yapımcılar ve çalışanlar az sayıda. Etkinlik sorumlusu, forum sorumlusu veya Gm gibi çalışanlar değil. Asıl geri planda çalışan devler.
Vs. Vs. Tartışılır ve ilgilenecek konu.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Artık milyon keremi yazdık yoksa milyar kere mi yazdık bilmiyorum ama gene yazacağım.

1)LAG

Oyunda lag var arkadaş ve siz bunu 5 yıldır düzeltemediniz, düzeltemessiniz.Herşeyi yüzünüze gözünüze bulaştırdığınız gibi bunu da bulaştırdınız.Bir zamanlar oyunda lag olduğunu inkar ettiniz.Ancak 3 yıla size oyunda lag olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini kabul ettirdik.Artık bir 3 yıl sonrada laga kökten çözüm bulursunuz sanırım.

2)Oyun İçi Sınıfsal Denge Yok

Oyunda 5 yıldır sınıfsal dengeyi sağlayamadınız.Her güncellemede her gelen yenilikte bir sınıf hep mağdur hep mağdur.39 Seviye zamanlarında büyücü çöptü.Savaşçı büyücüden daha çok hasar verir daha çabuk yaratık keser klanda daha çok işe yarardı.49 Seviyeler ve malum getirdiğiniz para tuzağı olan grup bölgeleri geldi.Bu sefer oyun tam tersine döndü.Savaşçı sınıfı çöp oldu.Sığınak ve Miğrata savaşçı ile giren grup yok denecek kadar az.Hal böyle olunca adam miğrat ve sığınağını tamamlayamadan Çemberlitaşa giremiyor ve Çemberlitaşa tank bulunmuyor.Şimdi siz diyeceksiniz ki bunu biz yapmadık oyuncular kendi arasında çıkarttı bunu.Be insafsızlar siz bu grup bölgelerini yaparken savaşçıyı resmen bu bölgelerin dışında bırakmışsınız millet niye alsın?Bu bölgeleri yaparken siz neden düşünmediniz bunu.Neden test etmediniz.He Allahtan çemberlitaş a tank savaşçısız girilmiyor da o yönden rahatız tabi bulabilirseniz.

3)Koca Sunucuya 10 Sığınak 10 Miğrat 20 Çemberlitaş
Nedense milleti mağdur etmeye sürekli devam ediyorsunuz bu huyunuzdan bir türlü vazgeçemiyorsunuz.Çemberlitaş dolu sığınak dolu yine mağduruz yine mağduruz.Oyunu sadece hafta sonu oynayabilenler akşama kadar sıra bekliyor Grup bölgelerine girebilmek için.Tek Kelimeyle R-E-Z-İ-L-L-İ-K-!

4)Lonca Sistemi Geldi ama İçi BOŞ
Lonca Sistemi diye birşey getirdiniz.İçi resmen bomboş.İnsanlar ne işe yaradığını bilmediği LP nı kazanıyor hergün ama neden.Kabul edin insanları sadece oyalıyorsunuz.Lonca Sistemi geldi ama sadece geldi o kadar oyuna extra birşey katmadı.

5)Para Gözlülüğün Bu kadarı
Önümüze akçe diye bir şey koydunuz.Soydunuz da soydunuz.Sadece 3 gün süren fuarda milyarları cebinize koydunuz evinize gittiniz.Ey ahali uyan nerde bu paralar!Lonca kanalını kullanabilmek için para verilen ilk ve tek oyun.Eee nede olsa Türk yapımı Türk aklı ve zekası ne denebilir ki.Herşeyi geçtim insanların gözünün içine baka baka soymak, kandırmak nedir arkadaş ya?Lonca Pasaportu kutu alan herkese bedavaymış.Kutuya zaten para vermiyoruz biz.Eee bundan sonra ne olacak Her karaktere biz ayrı ayrı kutumu alacağız? Loncaya girmek paralı lonca kanalına yazabilmek paralı oldu olacak oyunda yazılan her mesaj içinde para alın.Kontör satın siz en iyisi.Faturalı hat felan da çıkartın.Özel paketler yapın.

6)Oyunda 5 Yıldır Düzeltilemeyen Saçma Sapan Hatalar.
Artık kutup açıp ölen adamlar mı görürsünüz, oyunu aşağı alınca Kritik Hatamı alanlar görürsünüz.Bir deparla 70 km yol alan savaşçılar mı görürsünüz, kutup içinde yürüyenler mi görürsünüz, 5 seviye kolyeyi 45 seviyemi görürsünüz orası bilinmez ama sıra sıra hepsini görecek ve çıldıracaksınız.

7)ATI Ekran Kartı ve AMD İşlemci Saçmalığı

ATI Ekran kartın var ve işlemcinde AMD ise hiç başlama kardeş haydi başka kapıya.Ekranın Gaffarda bir simsiyah olur önünü göremessin mazallah.Arz kale önünde kafana kafana indirirler meteoritleri ruhun duymaz.Ta ki 5-10 dk sonra ekran düzelene kadar.Ama üzülme Yeniden Canlan butonunu bulup basınca ekranın yine kararıyor.Nabıcaksın işte Türk oyunu Türk zekası ve aklı.

Bütün bunlardan sonra sakın bize yeni seviyeler çıkartacağız demeyin.Lütfen rica ediyoruz sizden yeni seviye felan istemiyoruz.Şu yukarı gördüğünüz hataları düzeltin ve bizi bizle bırakın.Saçma sapan etkinliklerle milleti oyalamayın yarın öbürgün oyun moturunuz patlayacak, aldığınız paraya azıcık kıyında oyun motorunuzu değiştirin.Kısacası Çağı Yakalayın.He hiçbir şey yapamıyoruz biz düzeltemiyoruz diyorsanız da çok basit bir yolu var bırak o elinde ki mouse u klavyeyi kapat bilgisayarı monitörü ve sen bu işi bırak arkadaş...!!!

Düzelmez ama yine yazdık hadi kolay gelsin.

Cevap verme sakın LAG la ilgili çalışmalar devam ediyor diğerleride ilgili ekibin dahilide 1836 dan beri..
En beğendiğim yer burası oldu. :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

Elestirmek yasaktır! diye birsey duymadım ben yada eleştirenler oyunu oynayamazlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

Özet geçermisin
Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Yıllardır düşünüyorum zaten ben bu sorunuma nasıl çözüm bulacağım diye Allah gönderdi seni vallahi sağolasın.İsteyen oynar istemeyen oynamaz seninde muhtemelen kafan tam da bu noktada duruyor ve daha fazlasına çalışmıyor.

sonilahi yazdı:Özet geçermisin
Özet şu ki kafatasının içinde beyni olmayan birinden bahsediyorduk tam lafın üzerine geldin.

Allah' ım sen sabır ver Ya Rabbim birde çoluk çocukla uğraşıyoruz..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön