Resimi büyültmek için resme tıklayın
Dün Akşam Lodosları Kötü Yendiğimiz Bir Em
Re: Dün Akşam Lodosları Kötü Yendiğimiz Bir Em
kabullenin artık ne pislik varsa lodoslardan çıkıyor açıydı hırsızıydı iyileride var ama yani şimdi yendin ilk emi aldık son emi aldık bu bir gösterişmi şmdi?

Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Yanlış Düşünce. Lodos Klanında da Arz Klanında da benzer görüntü ve olaylar yaşanıyor.Her 2 Klandada karakterim var Orhanbey karakterim ile Sunucu Açıldı Açılalı Lodos klanındayım.Lodos iken hep Arz klanındakiler hakkında olumsuz düşünürdüm . Sonra RowxBerru açtım onlada uzun süredir Arz Klanındayım. Gördüm ki her 2 klandada olumsuz davranışlar gösterenler var.Bu temizlenemez bir olay. Hani diyemiyorsunki şu klan temiz orda durayım . Böyle bir şey imkansız ...gaox yazdı:kabullenin artık ne pislik varsa lodoslardan çıkıyor açıydı hırsızıydı iyileride var ama yani şimdi yendin ilk emi aldık son emi aldık bu bir gösterişmi şmdi?
ORHANBEY yazdı:Yanlış Düşünce. Lodos Klanında da Arz Klanında da benzer görüntü ve olaylar yaşanıyor.Her 2 Klandada karakterim var Orhanbey karakterim ile Sunucu Açıldı Açılalı Lodos klanındayım.Lodos iken hep Arz klanındakiler hakkında olumsuz düşünürdüm . Sonra RowxBerru açtım onlada uzun süredir Arz Klanındayım. Gördüm ki her 2 klandada olumsuz davranışlar gösterenler var.Bu temizlenemez bir olay. Hani diyemiyorsunki şu klan temiz orda durayım . Böyle bir şey imkansız ...gaox yazdı:kabullenin artık ne pislik varsa lodoslardan çıkıyor açıydı hırsızıydı iyileride var ama yani şimdi yendin ilk emi aldık son emi aldık bu bir gösterişmi şmdi?
elbette öyle ama çoğu lodoslardan çıkıyo her adımımda bir ezik
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
[quote="gaox"]kabullenin artık ne pislik varsa lodoslardan çıkıyor açıydı hırsızıydı iyileride var ama yani şimdi yendin ilk emi aldık son emi aldık bu bir gösterişmi şmdi?
Bizim sancak sunucunda şimdilik (özellikle bir daha yazıyorum) şimdilik Lodos klanı üyelerinin sayısı fazla ve sayı ne kadar fazla olursa tabiki hırsız senin deyiminle pislik (artık neye göre pislik diyosan) çıkar çünkü sayı fazla ancak bizim klanda o kadar dürüst sağlam adam gibi adam varki siz hırsızları pislikleri dikkat çekmek istediğiniz için onları gösteriyorsunuz genelde.Ayrıca diğer cümleni daha açıklayıcı yaz ilk emi biz aldık son emi siz aldınız falan ne demek o sen grup toplayıp em atacakmısn onu söyle?Ayrıca sanki arzların içinde hırsız pislik yok hep lodoların içinde var sanki kalabalık ortamlarda bu olur her zmn her türden insan gelir. Sizde kabullenin sizin içinizdede var o zmn.
Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax :arrow: Veyselbabaiki
Bizim sancak sunucunda şimdilik (özellikle bir daha yazıyorum) şimdilik Lodos klanı üyelerinin sayısı fazla ve sayı ne kadar fazla olursa tabiki hırsız senin deyiminle pislik (artık neye göre pislik diyosan) çıkar çünkü sayı fazla ancak bizim klanda o kadar dürüst sağlam adam gibi adam varki siz hırsızları pislikleri dikkat çekmek istediğiniz için onları gösteriyorsunuz genelde.Ayrıca diğer cümleni daha açıklayıcı yaz ilk emi biz aldık son emi siz aldınız falan ne demek o sen grup toplayıp em atacakmısn onu söyle?Ayrıca sanki arzların içinde hırsız pislik yok hep lodoların içinde var sanki kalabalık ortamlarda bu olur her zmn her türden insan gelir. Sizde kabullenin sizin içinizdede var o zmn.
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
veyselbaba yazdı:gaox yazdı:kabullenin artık ne pislik varsa lodoslardan çıkıyor açıydı hırsızıydı iyileride var ama yani şimdi yendin ilk emi aldık son emi aldık bu bir gösterişmi şmdi?
Bizim sancak sunucunda şimdilik (özellikle bir daha yazıyorum) şimdilik Lodos klanı üyelerinin sayısı fazla ve sayı ne kadar fazla olursa tabiki hırsız senin deyiminle pislik (artık neye göre pislik diyosan) çıkar çünkü sayı fazla ancak bizim klanda o kadar dürüst sağlam adam gibi adam varki siz hırsızları pislikleri dikkat çekmek istediğiniz için onları gösteriyorsunuz genelde.Ayrıca diğer cümleni daha açıklayıcı yaz ilk emi biz aldık son emi siz aldınız falan ne demek o sen grup toplayıp em atacakmısn onu söyle?Ayrıca sanki arzların içinde hırsız pislik yok hep lodoların içinde var sanki kalabalık ortamlarda bu olur her zmn her türden insan gelir. Sizde kabullenin sizin içinizdede var o zmn.![]()
![]()
![]()
afedersin biraz yetişkinceydi biraz daha net olsun bu ben sadece lodoslara demedim bahanede değil lodoslardanda iyileri var ama her emde her yerde lodoslar iyi diyosunuz iyisi kötüsü olmaz bu işin
bu arada gece geç oldu ben çıkıyorum yazarsan cevabı yarın belki veririm iyi geceler herkese
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
Ezik mi :?: O ezikler yüzünden dk.larca meteorda kalenizde Handanla sohbet ediyosunuz o zmn.Konuşturma şimdi beni.Her adımında ezikmişgaox yazdı:ORHANBEY yazdı:Yanlış Düşünce. Lodos Klanında da Arz Klanında da benzer görüntü ve olaylar yaşanıyor.Her 2 Klandada karakterim var Orhanbey karakterim ile Sunucu Açıldı Açılalı Lodos klanındayım.Lodos iken hep Arz klanındakiler hakkında olumsuz düşünürdüm . Sonra RowxBerru açtım onlada uzun süredir Arz Klanındayım. Gördüm ki her 2 klandada olumsuz davranışlar gösterenler var.Bu temizlenemez bir olay. Hani diyemiyorsunki şu klan temiz orda durayım . Böyle bir şey imkansız ...gaox yazdı:kabullenin artık ne pislik varsa lodoslardan çıkıyor açıydı hırsızıydı iyileride var ama yani şimdi yendin ilk emi aldık son emi aldık bu bir gösterişmi şmdi?
elbette öyle ama çoğu lodoslardan çıkıyo her adımımda bir ezik
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
öyle kaleyi basmakla olmuyo gelecen handanı kesecen lodoslar iyidir diyeceksin
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
gaox yazdı:öyle kaleyi basmakla olmuyo gelecen handanı kesecen lodoslar iyidir diyeceksin
Daha önce bir konu açtım bak Ayrımcılık yok mu :?: isimli konuya bak oraya yazdım neden Handanın kesilmediğini daha doğrusu kesilmesinin ne kadar zor olduğunu yazdım orayı okursan anlarsın
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
- Gkbxxtalat
- Sahaf Yardımcısı
Çok komik bir konu açmışsınız Dun Oyun hatası yuzunden 7 kişi em ye giren Arzlar 6 kısılık Lodoslara Yinede yenilmiştir.55-44 ondan bır oncekı em de 74 - 25 gibi skorla Sonrada yendik diye konu acarlar şunu kabul edin. Sancak sunucusunda Yapılan em savaslarının Yüzde 75 ini sureklı lodoslar kazanıyor.bagzen oyun o kadar sıkıcı bır hal alıyorkı em girecek arz bulamıyoruz.Lodoslar Her em kazandıgında 1 konu acsa Forum Çöker
Böyle boş konularla Kirlilik yaratmayın 
XxByMeRLiNxX