IIxJrHoWaRDaAxII ÇaLıntıDır.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
k4tliam94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

IIxJrHoWaRDaAxII ÇaLıntıDır.

Mesaj gönderen k4tliam94 »

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Bundan yaklaşık 4 ay önce Şahsıma ait olan IIxJrHoWaRDaAxII ve Howardax. Önceki isimleri ShowTiMeEDdY olan büyücüm ve savaşcım Çalındı. Gerek oyun şartları olsun gerekse hayatımı etkileyecek sınav'a bu yıl gireceğim için. Oyundan da alıcağım zevki fazlasıyla aldığım için üzerine düşmedim. Ve 4 yıllık İstanbul Kıyamet Vakti serüvenini pek hoş olmasada sonlandırmış oldum.
Ama bizi bişe bilmez saf kendini ise aşırı derecede akıllı sanan arkadaşlar. Benim adıma oyunda Para,item,maden v.b şekilde hırsızlık yapılıyor ve küfürleri yiğen ben oluyorum. Ve bununla kalmayan kişiliksiz insanlar bana benim olan çarları bazı uydurma isimlerden tl karşılığında aldığını ve çarları bana uygun fiata geri satabileceklerine dair Facebook adresime msj'lar geliyor. Bu kadar'ı da yeter! Bana yardımcı olablilecek varsa lütfen ulaşsın. Karakterleri geri nasıl alabileceğime dair.Bir kaç arkadaş bilişim suçları dedi ama fazla anlamadığım için o işi'de beceremedik. Şuan çarlar Meran sunucusuna (Savaşcı - Howardax) aktarılmış Büyücü Tılsımdamı bilmiyorum. Eğer Tılsımda ise Maden,para,item gibi bir şekilde yardımda bulunmayın belirttiğim gibi Çarlarla hiç bir alakam yoktur.
Madem o kadar emek verdik.Bize yar olmadı Kişiliksiz.emek hırsızı insanlara da olmasın.

Dediğim gibi bu tür konulardan anlayan bir arkadaş Bana yardımcı olursa sevinirim.
Herkese iyi Formlar.Saygılarım'la. Bülent KörDöl.(Soy isim orjinaldir :D )
En son PitbuLL tarafından 05 Mar 2012 09:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kişiyi Küçük Düşürücü Durum
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: IIxJrHoWaRDaAxII ÇaLıntıDır.

Mesaj gönderen ElitConan »

karekterlerin sana ait olduğunu e mail veya gelen mesajlarla kanıtlaman lazım.plusunda var ise destek gerisini halleder.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: IIxJrHoWaRDaAxII ÇaLıntıDır.

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Öncelikle iletinizi ''Kişiyi Küçük Düşürücü Durum'' nedeniyle düzenlediğimi belirtmek isterim.

www.istanbuloyun.com/support.aspx 'den bildirim tipini 'Üyelik' yaparak karakter kurtarma talebinde bulunabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön