İnsanlığın yok oluşu

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
komandos6666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Cehennem

İnsanlığın yok oluşu

Mesaj gönderen komandos6666 »

Bir miğrat sabahında güçlü neferlerle dolu grup varmış.Tek bir amaçları varmış Kıyamet vaktinde bütün insanları kendi kanlarına bağlıyan Centurion ve Junon'u öldürmekmiş.Ama hiç kimse bilmiyoruki Onları Miğrattaki tek büyük aşktır.Neferler herkesi birer birer çıkmış ve Centurion adlı kişinin yanına gelmiş Centurion'u gördükleri zaman çok korkmuşlar Centurion Miğrat'ın güçlü savaşcısı olarak bilinir ve Junon'da ona neden aşık olduğu bu açıdan olabilir.
-Hey dostum bundaki zırh gözlerimi kamaştıyoruz kesemiyeceğiz
Grup hak vermiş ama bir kişi kendine çok güveniyormuş onun adı xInFLaMeSx'dir
-Sakın umudunuzu yitirmeyin elbet bunu kesen biz olacağız.Hiç bir zaman umut yitirmeyin ölürsek şehit olarak öldürürsek bir insanlığın yok oluş hikayesine son vereceğiz.
Başlamışlar kesmeye herkesdeki intikam duygusu Centurion'u daha fazla dayandıramamış ve son sözü şu olmuş
-Beni öldürdünüz Tebrik ediyorum ama Junon'u asla öldüremeyeceksiniz!Junon tanrılar tarafından kutsanmış bir kişidir.
Junon Centurion'un sesini duymuş.Ve öldüğünü anlamış Junon öyle bir sinirlenmişki Miğrat nerdeyse yıkılıcak ve Grup neferleri en son Junon'a gelmiş ve Junon'u gördükleri zaman bir korku sarmış ve xInFLaMeSx demişki;
-Sakın umudunuzu yitirmeyin Allah Yardımcımız Olsun.
Ve Grup Junon'u kestikden sonra Immune'ler Evocati ve Funditores'ler birer insan olmuşlar.Miğratı gezerken xInFLaMeSx Duvarda bir yazı görmüş.
-Tanrılar şüphesizki Miğrat'tı kutsamışlar ve bu Kutsamayı Junon ve Centurion'un aşkına borçludur.Yazısını gördüklerinde her biri duygulanmış ama şu bir gerçektiki Bir insanlığın yok oluşu sonu ermişti
İnandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız…

Agreso[49]
xİnFLaMeSx[49] (^) Ejder Asa

“Yazım” sayfasına dön