Oyunu zevkli hale getirecek bir öneri ! :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyunu zevkli hale getirecek bir öneri ! :)

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Bildiğiniz gibi yeni lonca sistemi gelmesiyle oyuncuların oyuna bağlılığı artmıştır. Bildiğim kadarıyla da çoğu sunucuda artık klan savaşları çok aza inmiştir. İkv mantığı zaten savaş üzerine kurulu bir mantık olduğu için şöyle bir fikir aklıma geldi. Kimileri diyecek Metin2 den esinlenmişsin ama kesinlikle alakası yoktur ki zaten Metin2 den nefret ederim. Düşünceme gelecek olursak Loncalar arası birbirine düşman ilan edilebilse ve oyunda o loncalar her zaman birbirine düşman gözükse hem daha zevkli olur hemde savaş olur.

Benim diyeceklerim bu kadar. Görüşlerinizi argo kelimeler kullanmadan eleştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Oyunu zevkli hale getirecek bir öneri ! :)

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Lonca konusunda yönetim ekibimizin çalıştığına eminim az bir zamanda loncalar ile ilgili eklentiler oyuna dahil olacaktır.Yine de düşünceni Destek Takımı ile paylaşabilirsin

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen NenYa »

Selam;
konu ile ilgili çalışmaların sürdüğüne eminim ikv yenilikler gelişmeler mertebesinde oyuncularının taleplerini dikkate alan bir oyun sizde düşüncelerinizi destek forumlarını kullanarak yetkili mercilere iletebilir bu konuda söz sahibi olabilirsiniz
iletinizi yazarken bildiri tipini öneri diye seçmeniz yeterlidir..
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsiRuh »

Güzel olacagı kesın, Zaten Lonca Sistemi bu halde kalmaz. Yenilik ve degisiklige ugrayacagına inanıyorum. Ne gibi yenilikler olabilecegini az cok tahmin edebiliyoruz. Bekleyip görecegiz.

İyi forumlar

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön