Şahersizlere yardım vakfı
- sadakatsa123
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şahersizlere yardım vakfı
verdiğiniz paralar Halkbanka yatırır her gün 5 bin coğalır ve şahesersizler azalır
SeNSiZLiĞiN KRaLı
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
- sadakatsa123
- İskele Babası
arkadaşlar bu paraları oyunu oynamayan sadece yüklü olan bir arkadaşım biriktircek
ben sıfresını bılmıyorum
ben sıfresını bılmıyorum
SeNSiZLiĞiN KRaLı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Adam madem oyunu oynamıyor şaheser üretmesine ne gerek var?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
sadakatsa123 yazdı:arkadaşlar bu paraları oyunu oynamayan sadece yüklü olan bir arkadaşım biriktircek
ben sıfresını bılmıyorum
Koptuuum Koptuuuum Yemin Ediyorum Koptuuuuuuuuuuuuuummmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Buradaki yüklü kavramını ne manada kullanmış acaba?Tatarian yazdı:sadakatsa123 yazdı:arkadaşlar bu paraları oyunu oynamayan sadece yüklü olan bir arkadaşım biriktircek
ben sıfresını bılmıyorum
Koptuuum Koptuuuum Yemin Ediyorum Koptuuuuuuuuuuuuuummmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zuhahahaaaaaaaaaaa Yarıldım #@!? YarıldıııııııııııııııımmmmmSkyBlue yazdı:Buradaki yüklü kavramını ne manada kullanmış acaba?Tatarian yazdı:sadakatsa123 yazdı:arkadaşlar bu paraları oyunu oynamayan sadece yüklü olan bir arkadaşım biriktircek
ben sıfresını bılmıyorum
Koptuuum Koptuuuum Yemin Ediyorum Koptuuuuuuuuuuuuuummmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Merhaba,
Konu seyrinin değiştiği ortadadır. Tavrınızın devamı halinde konu ve kişiler moderasyona uğrayacaktır. Uslübunuzun yıkıcı değil yapıcı olması dileğiyle.
İyi forumlar.
Konu seyrinin değiştiği ortadadır. Tavrınızın devamı halinde konu ve kişiler moderasyona uğrayacaktır. Uslübunuzun yıkıcı değil yapıcı olması dileğiyle.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Yardım sever olduğunu iddia eden arkadaştan kimse birşey istemedi mi bu zamana kadar?
Şehesersiz bir arkadaş yardım talep etsin bakalım tepkisi nasıl olacak 32m para varMIŞ.
Boş göndermez heralde :?
Yoksa niyet farklı mı?
Şehesersiz bir arkadaş yardım talep etsin bakalım tepkisi nasıl olacak 32m para varMIŞ.
Boş göndermez heralde :?
Yoksa niyet farklı mı?