Teşkilata Karakterini Aktaran Bir Arkadaşı Forumda Bulmak Üzere Dolaşıyordum , Konuna Rastladım Herneyse.
Lafı Uzatmadan Bir Şeyler Söyliyim ...
Boşuna Şans Arttırıcılarını Yüzdesiyle Uğraşıp Çarpıp Bölme , BANA Göre ; Hiçbir Alakası Yok .
Şimdiye Kadar Çok Gb Yaptım Çok Fazla , Fakat Loncada Olmayıp Arttırıcısız Plussuz Karakterler Yanımda Çok İtem Aldı , Bense Çoğu İtemi Ürettim.
İtem Düşme İşini Şahsın Şansına Yoruyorum Artık Böylesi Beni Sinirlendirmiyor
"ŞANS..."
xKaBuSx yazdı:
Masterlid yazdı:
Teşkilata Karakterini Aktaran Bir Arkadaşı Forumda Bulmak Üzere Dolaşıyordum , Konuna Rastladım Herneyse.
Lafı Uzatmadan Bir Şeyler Söyliyim ...
Boşuna Şans Arttırıcılarını Yüzdesiyle Uğraşıp Çarpıp Bölme , BANA Göre ; Hiçbir Alakası Yok .
Şimdiye Kadar Çok Gb Yaptım Çok Fazla , Fakat Loncada Olmayıp Arttırıcısız Plussuz Karakterler Yanımda Çok İtem Aldı , Bense Çoğu İtemi Ürettim.
İtem Düşme İşini Şahsın Şansına Yoruyorum Artık Böylesi Beni Sinirlendirmiyor
Nokta cart curt bissürü işleme gerek yok adam burda acıklamıs junondan 700 madalyası olupta zırh alamayan char var ilk girişte alanda var Game Master'larda bilmiyor şans oranını karman corman hiç bir şey belli degil adalet desen oda yok yani bosuan kafa patlatmayın
Sen basil dusunursen o olsun. Ablayamayacagin bir sekilde sans oraninin oldugunu biliyorum.
Sonucta kafasina gore item atmazlik/atmamazlik yapmiyor oyun.
Sans orani var ki bu sanssizlik bildiren dilim cok yuksek.
Ona gore bolgelere girmeniz/girmemeniz/uretmeniz sizi ilgilendirir.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Bu oyunda tek bi oran bilirim madalyama göre aldığım item %1 oranda adamın teki 50 madalyada sıgınak migrat dizdim diyordu zamanında ben alter kolyemi düşürdüğümde büyücümdeki madalya sayısı 700 ü aşmıştı şuanda 3000 i aşkın madalya var büyücümde ama çarım full degil vee kıyamet alevi zırh aldığımda çemberlitaş gelmişti 2 ay sora migratta ki kıyamet alevi zırhı düşürebilmiştim. Ayrıca büyücüme 2. alter zırhı bırak 2. alter kolye daha düşmedi. Beni tanıyan çok kişi vardır ne kadar çok GB attığımı bilirler oran diyosan benim çarım senin oranlarını alt üst eder arkadaşım. Ben bi item düşürmek için destege küfür ediyorum ertesi gün istediğim item düşüyor. En son örneğini vereyim oyunu oynadığım ssüre boyunca hiç yücelen item düşürememiştim ve bigün cemberlitaş migrat ve sıgınaktan item düşmemesinden yakındığım bi maili destek ekibine gönderdim ve o mailde oynadığım süre boyunca bi tane yücelen item düşüremedigimide cok ağır ve hakaret dolu bikaç cümleyle dile getirmiştim. Ertesi gün bana otomatik bi mail yada kim gönderdiyse bi mail gelmiş şans oranı cart curt düzgün işliyor diye ve ne hikmetse o gün migrata girdim ve yıllardır oynarım düşüremedigim yücelen item Yücelen Osmiridyum Solucan Balyoz düştü şimdi burdan sen bi sonuc cıkart.
Hayırrrr var kesinlikle şanş oranı var sen anlamazsan anlama o seni ilgilendirir filan deee hadi kolay gelsin.
EGEMENxSalvador yazdı:Bu oyunda tek bi oran bilirim madalyama göre aldığım item %1 oranda adamın teki 50 madalyada sıgınak migrat dizdim diyordu zamanında ben alter kolyemi düşürdüğümde büyücümdeki madalya sayısı 700 ü aşmıştı şuanda 3000 i aşkın madalya var büyücümde ama çarım full degil vee kıyamet alevi zırh aldığımda çemberlitaş gelmişti 2 ay sora migratta ki kıyamet alevi zırhı düşürebilmiştim. Ayrıca büyücüme 2. alter zırhı bırak 2. alter kolye daha düşmedi. Beni tanıyan çok kişi vardır ne kadar çok GB attığımı bilirler oran diyosan benim çarım senin oranlarını alt üst eder arkadaşım. Ben bi item düşürmek için destege küfür ediyorum ertesi gün istediğim item düşüyor. En son örneğini vereyim oyunu oynadığım ssüre boyunca hiç yücelen item düşürememiştim ve bigün cemberlitaş migrat ve sıgınaktan item düşmemesinden yakındığım bi maili destek ekibine gönderdim ve o mailde oynadığım süre boyunca bi tane yücelen item düşüremedigimide cok ağır ve hakaret dolu bikaç cümleyle dile getirmiştim. Ertesi gün bana otomatik bi mail yada kim gönderdiyse bi mail gelmiş şans oranı cart curt düzgün işliyor diye ve ne hikmetse o gün migrata girdim ve yıllardır oynarım düşüremedigim yücelen item Yücelen Osmiridyum Solucan Balyoz düştü şimdi burdan sen bi sonuc cıkart.
Hayırrrr var kesinlikle şanş oranı var sen anlamazsan anlama o seni ilgilendirir filan deee hadi kolay gelsin.
Simdi sana tek bir lafim var fakat onu baska bir gun ozelden Soylerim.
Sunu urettim bunu urettim diyenler kufur mu istiyor ??
Banane ulan. Ben urettigim zirhlari eldivenleri asalari yaziyormuyum ??
Sans orani var. Anlamayacak kadar beyinsizsen oyunu oynama.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Teşekkürler bilgilendirme için umarım bu şans oranlarını toplayıp %110 oldu deyip grup bölgesi atan ve eli boş dönünce yönetimi küçük düşürmeye çalışan kişilere cevap olur.
Selamun Aleyküm.
Zırh olayında arkadaşa katılıyorum.Bundan 3 hafta önce Semiha kestiğimde bana Cehennem reçete ve Sıfır kelvin zırh almıştım.Stuart'an düşmeyen zırh bana Semihada düştü.Yani şimdi kimse düşmez falan demesin %1 ihtimal ile düşme
olasılığına ben 3 hafta önce inandım.
Yaklaşık 50-55 defa x kesmişimdir ama hiç birinde Kıyamet ayakkabı veya herhangi bir ayakkabı atmadı.İlk defa GBM X kesen birine düşmüştü o kıyamet ayakkabı.Tamamiyle şans meselesi.
Ama bu %1'lik olay gerçek ve ben bizzat ŞAHİT oldum.