Kardeş Hani Sen Bir Konu Açmıştın 35 Level Üstü Max Hasar İtem Alınır Diye Eklemiştin Birde Tek İtem Olması İdealim.Bende Yücelen Ekolü Kolye Var Fiyatı 100bin Sana Satabilirim.Oraya Yazacaktım Kilitlemişler Buraya Yazıyorum.Oyuna Giriş Zamanlarımı Öğrenmek İstersen Sancak Sunucusu Kanallarında Kapalıçarşı Bölümünde Benim Satılıklar Adıyla Açtığım Bir Konu Var Ordan Ayrıntılı Olarak Öğrenebilirsin.Ayrıca Sattığım Diğer İtemlerede Bakarsın.
ZIPKIN yazdı:Kardeş Hani Sen Bir Konu Açmıştın 35 Level Üstü Max Hasar İtem Alınır Diye Eklemiştin Birde Tek İtem Olması İdealim.Bende Yücelen Ekolü Kolye Var Fiyatı 100bin Sana Satabilirim.Oraya Yazacaktım Kilitlemişler Buraya Yazıyorum.Oyuna Giriş Zamanlarımı Öğrenmek İstersen Sancak Sunucusu Kanallarında Kapalıçarşı Bölümünde Benim Satılıklar Adıyla Açtığım Bir Konu Var Ordan Ayrıntılı Olarak Öğrenebilirsin.Ayrıca Sattığım Diğer İtemlerede Bakarsın.
Kardesim ozaman ortak yokken kasmalik item yoktu ben vurup o kesiyordu tek kasamiyorum diye aldim o itemleri gerek kalmadi tesekkurler