Bildiğiniz Gibi Tılsımda Yanlış Anlaşılan Olaylar Işığında RebeLs Loncası Anka Sunucusuna Taşınmıştır...
Anka'ya Taşınmak Gerek RebeLs İçinde, Gerek Tılsım İçinde Herkezin Gerçek Yüzünü Görmemizi Sağladı. Sonuç Olarak Buradada Birlikteyiz, Çıkan Çatlak Seslere Hiçbir Zaman Kulak Asmadığımı, Asmadığımızı En Azından Birbirimize Gösterdik...
Benim RebeLs'e Rakip Göremediğim Bazı Loncaların Kına Yaktığını Duyunca, Şaşırmak İçimden Gelmedi Açıkcası. ) Giderken; ''RebeLs Loncası Dağılmadı İsmi Değişecek'' Diye Bas Bas Bağırmama Rağmen, Gidişimizi Zafer Sananlara ''Yüzümdeki Küçük Tebessümün Sebebi'' Oldukları İçin Ayrıca Teşekkür Ederim.
Birilerinin Bizimle Rekabete Girmeye Çalıştıklarını Görememek Burada İnsanların Ne Kadar Gerçekçi Olduklarını Göstersede, Kendilerini RebeLs'e Rakip Görenleri Göremedikçe Oyununda Eğlencesi Kalmıyor!!!
Lafı Uzatmadan; IARONI Ve TaTaRiaN Liderliğinde RebeLs Loncasının Pek Yakında Tılsımda Yeniden Kurulacağını Belirtmek İstiyorum.
Kalıcı Olan İki Şey Vardır; Birisi RebeLs, Diğeri Sizi İlgilendirmez...
Saygılar...
ıllıTaTariaNıllı <J U B İ L E>
En son Tatarian tarafından 04 Mar 2012 12:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Selamlar.
Evreninde Söylediği Gibi RebeLs Loncası Kısa Bir Süre İçinde (2-3 Ay İçerisinde) Tılsım Sunucusu'nda J U B İ L E Olarak Boy Gösterecektir.
Hayırlı Olması Dileklerimle
Saolda Celal Abi, Ben Bu Konuları Hayatım Boyunca Doğru Yere Açamadım, Buraya Açıyorum Oraya Taşıyolar, Oraya Açıyorum Lonca İle İlgili Git Başka Yere Aç Diyolar. Kusura Bakma Abi Sizi Uğraştırıyorum Biraz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Bizler sizlere yardımcı olmak için bu gömleği giydik.
Sadece konuyu açarken asıl amacının ne olduğunu düşünerek ona göre en uygun olan bölüme açmanız forumun daha düzenli ve kullanışlı olmasını sağlar.