Mynet E-mail Sorunu...
- kaoscu5654
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Mynet E-mail Sorunu...
Mynet e-mail açılmıyor. Giriş yapıyorum. E-mail'e tıklıyorum ama boş bi sayfa açılıyor. Karakter aktarıcam. Lütfen yardım edin. Lütfen

Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
[Tılsım]
[Lodos]
Re: Mynet E-mail Sorunu...
Bu tip durumlarda internet geçmişi ve çerezleri temizlemelisin. Üyeliğin ile ilgili bir problem varsa Mynet üyelik ile çözmelisin İKV forumları veya Destek sisteminden bu tür taleplere yanıt alamazsın.
" Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar…"
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
3 aydır mynet hesabına girmediğin için e mail kapanmıştır girş yap e mail bölümüne tıkla sonar cıkıç yap daha sonar tekrar gir e mail bölümüne sonar karakter aktarım msjnı gönder gelir bildiğime gore ...
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
http://www.istanbuloyun.com/mynetaccountTransfer.aspxkaoscu5654 yazdı:Mynet e-mail açılmıyor. Giriş yapıyorum. E-mail'e tıklıyorum ama boş bi sayfa açılıyor. Karakter aktarıcam. Lütfen yardım edin. Lütfen![]()

YENİ DENEDİM BİR SORUN ÇIKMADI BENDE daha önceden bilgi için paylaşılan bir örnekleme yukardaki.
A R Z L O D O S
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
aynı sorun bende de var. Mynet mailime girdiğimde beyaz bir ekran çıkıyor ve mailerimi göremiyorum. bilgilerimi değiştirsemde olmuyor. içinde de 1 tane yadigar karakterim vardı. desteğe yazdım sonunda aldım karakterimi de
- kaoscu5654
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım