Ya Günde En Az 2 Grup BöLgeLerine giriyorum. Ve Kenan'ı Kesiyorum
Bu kadar Kesmeme Rağmen SürekLi MadaLya ALıyorum Hayır Kenandan Bişy Düşmemesi Bi Yana Motorinden de Ayakkabının Düştüğü FiLan Yok. Kimisi Şans Diyor. Bu kadarda ŞanssızLığa Pes Demek istiyoRum..
Sizce NormaL mi ?
ReziL Etmez Bizi; Kahpe İnsanLarın SözLeri, Ufak bi güLücük Koyup geçerim Hani (:
Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir. Bu yaratıklarda mutlaka oyuncunun işine yarayacak yada her seferinde farklı eşya düşürme prensibi yoktur.Satın almış olduğunuz ürün, eşyaların çıkma oldukça ciddi oranda artırmaktadır. Direk olarak size çıkacağını vaat etmez. Şu an için ürünlerin hepsi test edilmiş ve çalışır durumdadır.Direk olarak şu efsunlu eşya düşürmek istiyorum demek çok daha farklı bir olasılıktır. Nitekim her şef her eşyayı vermez.
Bu tür soruların yeri Forum değil Destek Ekibidir.
AnLaşıLan Şans MeseLesine BağLıyorsunuz. Ama SaçmaLık Bence. Yada Tabiri Caizse HaksızLık iLk Defa giren KarakterLere Efsun Düşersen Bize Düşmemesinin Başka Tabiri yok.
ReziL Etmez Bizi; Kahpe İnsanLarın SözLeri, Ufak bi güLücük Koyup geçerim Hani (: