İKV'YE NASIL BAŞLADINIZ... ???
Re: İKV'YE NASIL BAŞLADINIZ... ???
İnternette Kum Saati ile ilgili araştırma yaparken denk geldim indirdim kurdum ve oynamaya başladım...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aslında online oyunlarla hiç alakam yoktu. Hep bu Knight Online oynayan arkadaşlara özenirdim. Bundan 4,5 yıl önce Lisedeyken hep sınıfta gelip konuşurlardı. Bende dinler bir şey anlamama rağmen ilgi duyardım. Sonra o oyuna başladım. Fakat ingilizce olması oyuna uyum sağlamamı zorlaştırmıştı. Sonra kendi kendime dedim ki bu tür oyunların mutlaka Türkçe olanları da vardırdır. Google'a Türkçe MMORPG oyunları yazdım. Biraz araştırma sonucu İkv ile tanıştım. İndirdim kurdum. Oyuna kolay uyum sağladım. Kimseden yardım almadan kendim çözmeye çalıştım. Çözdüm de çoğu zaman. Ve bugünlere kadar geldik işte. İkv bana çok şey kazandırdı , kaybettirdi de. Pişman mısın diye soracak olursanız elbette değilim ancak oyun geliştirmek istenirken yanlış uygulamalar yapıldı ve bu da benim gibi bir çok oyuncuyu üzmüştür haliyle. Çoğu kişi şuan oyundan memnun değil bende öyle. Ancak ikv geçmişi ile bana ve benim gibi bir çok oyuncuya zevk veren , yeri geldiğinde ders veren bir oyun oldu. Bu yüzden oyuna sahip çıkmalıyız. Tabi bunun için yönetimde oyuncuyu ve fikirlerini dikkate alıp destek vermeli. Her ne kadar yönetim şuan ki konumdan memnun olsa da oyuncu memnun değil.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Bizim mahallede herkes oynuyordu.Bende çok merak etmiştim oyunu herkes oynuyor diye.İndirdim 
Sonra o günlerden bu günlere..
Sonra o günlerden bu günlere..
Ben tek siz hepiniz
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
4 sene once bir cafeye Conquer Online oynamak icin gitmistim orada bu oyunu gordm ve uye oldm 4 seneden beri oynuyorum

Kısacası BLanK 
4,5 sene önce darkorbit oynuyordum orda arkadaş edinmiştim o arkadaşlar darkorbiti bırakmışlardı sonra msnlerine bi baktım bu oyunun resmi var indirdim kurdum oynadım ve hal oynuyorum
.....
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
MYNET tte Okey Oynarkene Gözüme Hep Takılırdı Bi İndireyim Bakım Dedim 5 Senedir Neredeyse Meşguluz Oyunla
:mrgreen:
Bin Ytemiş Bir (1071)
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İnterneti İlk Aldığımız Zamanlarda , Abim Dedi İndireyimmi Bu Oyunu Dedi Ben İstemedim ERtesi Gün Ben Dışarı Çıktım İçeri Girdiğimde Abim Oyunu Oynuyordu Sonra Hiç Görevsiz 7 Lvl Kastık Sonra Abim Sevmedi Oyunu Ama Ben Bağımlısı Oldum
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Kuzen oynuyodu sonra bende onda gördüm başladım 8 lvlde klana girdim herkes beni kesti filan oyunu bırkatım sonra yine başladım 
Kuzen oynuyodu sonra bende onda gördüm başladım 8 lvlde klana girdim herkes beni kesti filan oyunu bırkatım sonra yine başladım 
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
ikv ye arkadaşımın tavsiyesiyle başladım başlamaz olaydım böyle oyuna
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !