Başlangıçta dizeceğin üst şu;
Mağara Ruh Ceket
İbn-i Cevo Ayakkabı*
İbn-i Cevo Mor Eldiven
İbn-i Tek İtem Sopa/Asa/Gürz vs.
İbn-i Tek İtem Pantolon
İbni Cevo Takı Set
m2 veya m2.5 Şifa Gözlük
Başlangıç aşamasında genelde böyle dizerler. Tabi benim tavsiyem Kutadgu Cevriye Pantolon giymen. Ayrıca diyelim motordan Paracelsus Cevriye Asa düştü; tek item İbn-i Sopa'yı sat. Tek efsun İbn-i dizeceğine tek efsun Cevriye diz daha iyi.
47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim?
Re: 47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim?
Üstğm şu anda boyle zatenozaerdenn yazdı:Başlangıçta dizeceğin üst şu;
Mağara Ruh Ceket
İbn-i Cevo Ayakkabı*
İbn-i Cevo Mor Eldiven
İbn-i Tek İtem Pantolon
İbni Cevo Takı Set
m2 veya m2.5 Şifa Gözlük
Başlangıç aşamasında genelde böyle dizerler. Tabi benim tavsiyem Kutadgu Cevriye Pantolon giymen. Ayrıca diyelim motordan Paracelsus Cevriye Asa düştü; tek item İbn-i Sopa'yı sat. Tek efsun İbn-i dizeceğine tek efsun Cevriye diz daha iyi.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle devam.IROH yazdı:Üstğm şu anda boyle zatenozaerdenn yazdı:Başlangıçta dizeceğin üst şu;
Mağara Ruh Ceket
İbn-i Cevo Ayakkabı*
İbn-i Cevo Mor Eldiven
İbn-i Tek İtem Pantolon
İbni Cevo Takı Set
m2 veya m2.5 Şifa Gözlük
Başlangıç aşamasında genelde böyle dizerler. Tabi benim tavsiyem Kutadgu Cevriye Pantolon giymen. Ayrıca diyelim motordan Paracelsus Cevriye Asa düştü; tek item İbn-i Sopa'yı sat. Tek efsun İbn-i dizeceğine tek efsun Cevriye diz daha iyi.ben dıyorum kı bb 5 cok ıs goruyo ama medi 5 de cok gereklı kudret yetmıyo acaba bb5 devammı edeyım medıyı mı 5 yapayım?
PIRASASAPI
-
- Cin Avcısı
Çok farketmez b.b yada meditasyon boşuna makine yapma para gitmesin. Önceki yorumları okummadım büyük ihtimalle tekrar ediyor olucağım ama bu itemlerle bırak kenan ı yol savaşçısına hatta x e gidersin. Hatta bi ara denemek istiyorum arkadaşlarla bütün itemleri veya bir kısmını çıkarıp kenan kesicez (baştan sona) zorlancağımızı hiç sanmıyorum ama güzel olur. (biraz karışık oldu k.b)ozaerdenn yazdı:Böyle devam.IROH yazdı:Üstğm şu anda boyle zatenozaerdenn yazdı:Başlangıçta dizeceğin üst şu;
Mağara Ruh Ceket
İbn-i Cevo Ayakkabı*
İbn-i Cevo Mor Eldiven
İbn-i Tek İtem Pantolon
İbni Cevo Takı Set
m2 veya m2.5 Şifa Gözlük
Başlangıç aşamasında genelde böyle dizerler. Tabi benim tavsiyem Kutadgu Cevriye Pantolon giymen. Ayrıca diyelim motordan Paracelsus Cevriye Asa düştü; tek item İbn-i Sopa'yı sat. Tek efsun İbn-i dizeceğine tek efsun Cevriye diz daha iyi.ben dıyorum kı bb 5 cok ıs goruyo ama medi 5 de cok gereklı kudret yetmıyo acaba bb5 devammı edeyım medıyı mı 5 yapayım?
Kardes ne xi ne yol savascısı adamlar kenana zor alıyoISeHRaZaTI yazdı:Çok farketmez b.b yada meditasyon boşuna makine yapma para gitmesin. Önceki yorumları okummadım büyük ihtimalle tekrar ediyor olucağım ama bu itemlerle bırak kenan ı yol savaşçısına hatta x e gidersin. Hatta bi ara denemek istiyorum arkadaşlarla bütün itemleri veya bir kısmını çıkarıp kenan kesicez (baştan sona) zorlancağımızı hiç sanmıyorum ama güzel olur. (biraz karışık oldu k.b)ozaerdenn yazdı:Böyle devam.IROH yazdı:Üstğm şu anda boyle zatenozaerdenn yazdı:Başlangıçta dizeceğin üst şu;
Mağara Ruh Ceket
İbn-i Cevo Ayakkabı*
İbn-i Cevo Mor Eldiven
İbn-i Tek İtem Pantolon
İbni Cevo Takı Set
m2 veya m2.5 Şifa Gözlük
-
- Cin Avcısı
Centrion değil oksidant olsa gerekIROH yazdı: Kardes ne xi ne yol savascısı adamlar kenana zor alıyozaten daha 4 kere motor kestım boş
dusunenden kutatgu yuzuk kenandan da centrıon kolye cıktı 1 tane sıfa ıtem yok daha
Sığınağa gir bol bol gerisi gelicek zaten çok fazla da uzatmak istemiyorum şu skile ver şu itemi al diye ama fundi yüzük kolye yi düşür mor asayı düşür sonra centrion a gidersin.
artık her neyse ismi kardeşim:) zehir hasarı veriyo kolye:) oyunda yeniyim diye yuzume vurmaya gerek yok:)ISeHRaZaTI yazdı:Centrion değil oksidant olsa gerekIROH yazdı: Kardes ne xi ne yol savascısı adamlar kenana zor alıyozaten daha 4 kere motor kestım boş
dusunenden kutatgu yuzuk kenandan da centrıon kolye cıktı 1 tane sıfa ıtem yok daha
Sığınağa gir bol bol gerisi gelicek zaten çok fazla da uzatmak istemiyorum şu skile ver şu itemi al diye ama fundi yüzük kolye yi düşür mor asayı düşür sonra centrion a gidersin.
-
- Cin Avcısı
Ben yanılmışım centrion kolye düşüyomuş kenandan. Eh 6 aydır girmiyorum, olur o kadar 
ISeHRaZaTI yazdı:Ben yanılmışım centrion kolye düşüyomuş kenandan. Eh 6 aydır girmiyorum, olur o kadar