Selamlar ,
Öncelikle konunun kapanacağını bildiğim için konu kapatılmak için kLişe terimlerden kurtulup başka terimler bulmanızı temenni ederim .
İstanbul Kıyamet Vakti adı altında Türkiye ' nin MMORG olarak en büyük oyunu terimini kullanmayı biliyorsanız , oyun içerisindeki ''LAG'' olarak adlandırılan saçma sapan oyun donması olayını çözmek zorundasınız.
Bir kaç gün evvel oyuna gelen GM karakteri altına bürünmüş Sayıp Kaplan oyun içerisinde hareket edilemez durumda iken '' Bende Lag yok abartmayın arkadaşlar '' kelimesini oyun satırlarında okuduğumda İKV camiasının bu oyun için gerçekten ileri dönük düşünceler beslediğini ummayıp , akçe adı altında hitap edilen '' PARA TUZAĞI '' organizasyonunu temenni tutma çabalarını görmüş bulunmaktayız.
Çok standart sözer sarfediyorum ancak bu yazıyı okuyan arkadaşlara şunları belirtmek istiyorum ;
Oyun içi Donma Sorunu böyle devam ederse oyuncu kitlesinde git gide düşül yaşayacaklarının farkında değiller .Ha bu benım ıcın ıyı mı olur Sorusuna bu oyundan Kurtulmayı başaran butun arkadaşlarımı ayakta alkışlarım .
Saygılar , iyi Forumlar .
Tayfun Selen .
Sabırlar Tükeniyor . . .
- CARDINAL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Sabırlar Tükeniyor . . .
Since of 2009
Tayfun SELENRe: Sabırlar Tükeniyor . . .
Katılıyorum arkadaşa...CARDINAL yazdı:Selamlar ,
Öncelikle konunun kapanacağını bildiğim için konu kapatılmak için kLişe terimlerden kurtulup başka terimler bulmanızı temenni ederim .
İstanbul Kıyamet Vakti adı altında Türkiye ' nin MMORG olarak en büyük oyunu terimini kullanmayı biliyorsanız , oyun içerisindeki ''LAG'' olarak adlandırılan saçma sapan oyun donması olayını çözmek zorundasınız.
Bir kaç gün evvel oyuna gelen GM karakteri altına bürünmüş Sayıp Kaplan oyun içerisinde hareket edilemez durumda iken '' Bende Lag yok abartmayın arkadaşlar '' kelimesini oyun satırlarında okuduğumda İKV camiasının bu oyun için gerçekten ileri dönük düşünceler beslediğini ummayıp , akçe adı altında hitap edilen '' PARA TUZAĞI '' organizasyonunu temenni tutma çabalarını görmüş bulunmaktayız.
Çok standart sözer sarfediyorum ancak bu yazıyı okuyan arkadaşlara şunları belirtmek istiyorum ;
Oyun içi Donma Sorunu böyle devam ederse oyuncu kitlesinde git gide düşül yaşayacaklarının farkında değiller .Ha bu benım ıcın ıyı mı olur Sorusuna bu oyundan Kurtulmayı başaran butun arkadaşlarımı ayakta alkışlarım .
Saygılar , iyi Forumlar .
Tayfun Selen .
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Vuslatt
Re: Sabırlar Tükeniyor . . .
Haklısın kardeşim canı gönülden katılıyorum
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Çok haklısın kardeşim . Canı Gönülden katılıyorum sana . Ve ßir şeyi belirtmek istiyorum .Bu oyunda oyuncu sayısı
700.000'miş . Bunu ilk gördüğümde doğrudur demistim . Ama Su son aylarda farkettim . Bu oyundaki oyuncuları toplasan bi 100.000 kadar bile oyuncu yok .Ve Hala ''Lag'' denilen oyun donmasına bir çare bulamıyorlarsa yazık . Belki simdi konuyu kapatırlar beni engellerler . Ama Artık Sunucularda En cok bu konular acılıyor . Ve senin dediğin gibi artık
SABIRLAR TÜKENİYOR .
700.000'miş . Bunu ilk gördüğümde doğrudur demistim . Ama Su son aylarda farkettim . Bu oyundaki oyuncuları toplasan bi 100.000 kadar bile oyuncu yok .Ve Hala ''Lag'' denilen oyun donmasına bir çare bulamıyorlarsa yazık . Belki simdi konuyu kapatırlar beni engellerler . Ama Artık Sunucularda En cok bu konular acılıyor . Ve senin dediğin gibi artık
SABIRLAR TÜKENİYOR .
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
aynen katılıyorum sana... ölüm oyunundayız ayılar salınıyor kudretler 0 mıllet lagdan zaten bırbırıne vuramıyor + kanatma yememek ıcın kacamıyorlar bile lagdan.
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyimki İ.K.V.'yi yaklaşık 5 senedir oynuyorum ve vermiş olduğum desteğin haddi hesabı yok. Fakat gelin görünki 5 senedir görmediğim lagı son 1 haftada gördüm. Oyunda yaklaşık 2 aydır süre gelen yoğun bir şekilde adını lag olarak adlandırdığımız donma sorunu mevcuttur. 2007'den beri küçük de olsa lag olan bu sorunu yönetime bildirdiğimizde topu ya internet bağlantımıza ya mynet'e ya TTNET'e yada kullanmış olduğumuz PC ye atıyorlardı gelin görün ki insanlarımızın alım gücü artı ve PC kaliteleri yükseldi, buna istinaden internet bağlantısı/hızı konusunda Türkiye Telekominasyonu baya bir yol aldı. Ve bu arada tüm İ.K.V. oyun hesapları Sobee şirketine aktarıldı. Şimdi zurnanın bilmem ne dediği yere geldik topu atacak herhangi bir ortak kurum/kuruluş kalmadı ve 2 aydır süre gelen bu mide bulandıran lag sorununu çözmek için halen bizden sabır istiyorlar. Neye istinaden sabır isteniyor anlamıyorum. Şunu da ifade edeyim ki sizin daha önce topu attığınız kurumlar sizden daha düzgün yapıyorlarmış bu işi onun idrakına varmış oldum.
Bakın aşağıda bir tane oyun yetkilisinin lag sorunu hakkındaki ilk duyurusu.
Nerull » 01 Şub 2012 16:12
Merhabalar,
Son zamanlarda sunucularımızda zaman zaman lag sorunu yaşandığına yönelik şikayetlere ilişkin farklı farklı oyun sunucularımızda birebir incelemelerimiz devam ediyor.
Yapılan gözlemler ve değerlendirmelerin sonucunda kısa bir süre zarfında bağlantı kaynaklı olmayan ve sunucu bazlı olması muhtemel gecikmeler için iyileştirmeler yapılacaktır.
Tüm İKV Camiasının bilgisine sunarız.
Aradan 20 gün sonra 2. duyuru buyrun.
Nerull » 20 Şub 2012 23:04
[GÜNCELLEME-21.02.2012]
Tüm oyun sunucularımızda, sunucu istatistiklerini ve kayıtların derlenmesini sağlayan uygulamalar güncellenmiştir.
Bu değişiklikle birlikte sunucu performanslarının olumlu yönde etkilenmesi amaçlanmıştır.
Sunucularımızda iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir.
Ve bu gün 26 şubat pazar bu çözülemeyen iğrenç sorun hala aynı şekilde devam etmekte.
Konu başlığında ne demiştim Lag istemiyor musun oku ve uygula buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkür eder ve neyi uygulamaları gerektiğini söylüyorum.
Plus alımlarını durdurn, Akçe alımlarını durdurun, oyuna girmeyin kısacası bu pislik temizlene kadar bu kuruma herhangi bir destek vermeyin bakın mevzu nasıl çözülüyor.
Bu arada aşağıya bu tip spekülasyonlara çanak tutmayın diyecek olan bir çok yetkili ve oyuncu yazacaktır ki normal karşılanacak bir durum herkesin savunulması gerektiğine inandığı değerlere saygı duymak gerek sana yanlış gelen karşındakine doğru gelebilir.Y
Yine söylüyorum sayın İ.K.V. oyuncuları destek kesilirse sorun çözülür ve Sorun çözülürse destek devam eder.
Keyifli oyunlar.
Bakın aşağıda bir tane oyun yetkilisinin lag sorunu hakkındaki ilk duyurusu.
Nerull » 01 Şub 2012 16:12
Merhabalar,
Son zamanlarda sunucularımızda zaman zaman lag sorunu yaşandığına yönelik şikayetlere ilişkin farklı farklı oyun sunucularımızda birebir incelemelerimiz devam ediyor.
Yapılan gözlemler ve değerlendirmelerin sonucunda kısa bir süre zarfında bağlantı kaynaklı olmayan ve sunucu bazlı olması muhtemel gecikmeler için iyileştirmeler yapılacaktır.
Tüm İKV Camiasının bilgisine sunarız.
Aradan 20 gün sonra 2. duyuru buyrun.
Nerull » 20 Şub 2012 23:04
[GÜNCELLEME-21.02.2012]
Tüm oyun sunucularımızda, sunucu istatistiklerini ve kayıtların derlenmesini sağlayan uygulamalar güncellenmiştir.
Bu değişiklikle birlikte sunucu performanslarının olumlu yönde etkilenmesi amaçlanmıştır.
Sunucularımızda iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir.
Ve bu gün 26 şubat pazar bu çözülemeyen iğrenç sorun hala aynı şekilde devam etmekte.
Konu başlığında ne demiştim Lag istemiyor musun oku ve uygula buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkür eder ve neyi uygulamaları gerektiğini söylüyorum.
Plus alımlarını durdurn, Akçe alımlarını durdurun, oyuna girmeyin kısacası bu pislik temizlene kadar bu kuruma herhangi bir destek vermeyin bakın mevzu nasıl çözülüyor.
Bu arada aşağıya bu tip spekülasyonlara çanak tutmayın diyecek olan bir çok yetkili ve oyuncu yazacaktır ki normal karşılanacak bir durum herkesin savunulması gerektiğine inandığı değerlere saygı duymak gerek sana yanlış gelen karşındakine doğru gelebilir.Y
Yine söylüyorum sayın İ.K.V. oyuncuları destek kesilirse sorun çözülür ve Sorun çözülürse destek devam eder.
Keyifli oyunlar.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
- Sesilleningrad
- Salgın Koruyucusu
İkv forum takımı ve yönetici şahsiyetler oyuna ruhlarını katarak eklenti yapamadıkları için daha çok kaybederler . neyse artık sağlıcakla.