Kapatılan Cep Telefonu Hattı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ydncgds
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Kapatılan Cep Telefonu Hattı.

Mesaj gönderen ydncgds »

Merhaba, ben şuanki kullandığım İKV hesabına Cep Telefonu numaramı vererek kayıt olmuştum. Fakat daha sonra bu cep telefonunu iptal ettirdim. Şuanda oyunu oynayabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat sadece şifre değştirme işlemi gerçekleştiremiyorum yani şifrem yıllardır aynı... Ama bu benim için pek sıkıntı olmuyor çünki şifremi kimse ile paylaşmam, cafeden vs bilmediğim yerlerden oyuna girmem, biligsyarımın antivirüsü her daim günceldir yani sıkıntı olmuyor benim için bu durum çünkü normalde de pek sık şifre değişen biri değilimdir. Fakat benim korkum ilerde benim eski Cep numaramı başkası alır ve karakterlerim üzerinde hak iddia ederse veyahut şifremi filan değiştirir se böyle bir durum olabilir mi? sonuçta ikvden bana gelen mesajlar eski numarama gidiyor (şifre talebim dahil) yani eğer olursa bu durum karakterlerimi geri alabilir miyim? nasıl ispatlarım? yahut oyunu bu şekilde oynamam bir sıkıntı yaratırmı ehrhangi bir cezai yaptırıma uğrarmıyım bilmek isterim. Vereceğiniz cevaba göre karakterlerimi ynei bir üyeliğe aktaracağım Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kapatılan Cep Telefonu Hattı.

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ydncgds yazdı:Merhaba, ben şuanki kullandığım İKV hesabına Cep Telefonu numaramı vererek kayıt olmuştum. Fakat daha sonra bu cep telefonunu iptal ettirdim. Şuanda oyunu oynayabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat sadece şifre değştirme işlemi gerçekleştiremiyorum yani şifrem yıllardır aynı... Ama bu benim için pek sıkıntı olmuyor çünki şifremi kimse ile paylaşmam, cafeden vs bilmediğim yerlerden oyuna girmem, biligsyarımın antivirüsü her daim günceldir yani sıkıntı olmuyor benim için bu durum çünkü normalde de pek sık şifre değişen biri değilimdir. Fakat benim korkum ilerde benim eski Cep numaramı başkası alır ve karakterlerim üzerinde hak iddia ederse veyahut şifremi filan değiştirir se böyle bir durum olabilir mi? sonuçta ikvden bana gelen mesajlar eski numarama gidiyor (şifre talebim dahil) yani eğer olursa bu durum karakterlerimi geri alabilir miyim? nasıl ispatlarım? yahut oyunu bu şekilde oynamam bir sıkıntı yaratırmı ehrhangi bir cezai yaptırıma uğrarmıyım bilmek isterim. Vereceğiniz cevaba göre karakterlerimi ynei bir üyeliğe aktaracağım Teşekkürler...
Destek kapatılmış cep telefonlarını hesap olarak başka bir cep telefonuna aktarıyor. Tesla Bozayı flan filan varsa.

(Yoksa) Desteğe mesaj atmana gerek yok direk aktarma alarak istediğin hesaba istediğin gibi aktarablirsin hiç bir sorun olmaz.
4 carın varsa 295*4= Akçe yüklemen yeterli.

İlerde bir sorun meydana gelirse ilk hesabın kapatılmış olması yada şifreni bilmen yada plsu akçe gibi pinleri bulundurman yeterli. (Tabi o cep telefona başka bri kaynak hesaptan geldise bu ezde uzun süre bir vakit geçmeside olablir.
Bence hiç bir sorun yasayacagını zannetmemiyorum. Aktarmanda fayda var bilgilendirme mesajları için yada itirazları için bir iletişim aracıın olmasında fayda var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Karakterlerinizin güvenliği açısından başka bir hesaba taşımanız sizin iyiliğinize olacaktır. Aynı durum benimde başıma gelmişti riske etmeyip aktarmıştım .Aktardığınızda karakterlerinizde ki yardımcılar (Kangal,Tesla gözcü ,Boz Ayı ) hesabınızda kalıp aktarılmayacağını belirteyim. Yinede karar verecek olan sizsiniz , kolay gelsin .
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

ydncgds
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ydncgds »

Öncelikle cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Hesabımda ikv özel sürüm kutusu (karakter kurtarma hakkı + üretim/toplama sıfırlama) yüklü olduğu için en azından tekrar kutu yükleyene kadar aktarmak istemiyorum açıkcası. Benim korkum ilerde bana bu hesap senin değil bundan hak talep edemezsin demeleri veyahutta sen artık ait olmayan bi hesabı kulanıyosun deyip bloklamaları açıkcası. Böyle birşey olur mu?
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Açıkçası böyle bir şey olacağını sanmıyorum , fakat önlem almakta fayda var . Oyun içi ceza ve karakter şifre değişimi yapmadık sürece telefon hattı bir başkasında olsa dahi farkında bile olmaz , fakat şifre değiştirme talebi veya oyun içi suslar alırsanız telefona kısa mesaj olarak geldiğini biliyorum tabi bir değişiklik söz konusu değil ise .

Özel sürüm kutunuzun vakti bitene kadar ceza yememeye ve şifre değiştirmemeye dikkat ederseniz herhangi bir sıkıntının olmayacağı kanaatindeyim. Aksi olur ise : Hattı alan kişi karakter sahibi olur .

Çünkü İkv ekibi hattın nerede olduğunu takip edemeyeceği için hat sahibi o an için kimse onun karakterler üzerinde bir resmi hakkı olduğu saptanır . Bu gibi sıkıntılar olmadan karakterleri güvenli bir şekilde aktarmanız - taşımanız önerilir .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

ydncgds
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: TAKVA

Mesaj gönderen ydncgds »

TAKVA yazdı:Açıkçası böyle bir şey olacağını sanmıyorum , fakat önlem almakta fayda var . Oyun içi ceza ve karakter şifre değişimi yapmadık sürece telefon hattı bir başkasında olsa dahi farkında bile olmaz , fakat şifre değiştirme talebi veya oyun içi suslar alırsanız telefona kısa mesaj olarak geldiğini biliyorum tabi bir değişiklik söz konusu değil ise .

Özel sürüm kutunuzun vakti bitene kadar ceza yememeye ve şifre değiştirmemeye dikkat ederseniz herhangi bir sıkıntının olmayacağı kanaatindeyim. Aksi olur ise : Hattı alan kişi karakter sahibi olur .

Çünkü İkv ekibi hattın nerede olduğunu takip edemeyeceği için hat sahibi o an için kimse onun karakterler üzerinde bir resmi hakkı olduğu saptanır . Bu gibi sıkıntılar olmadan karakterleri güvenli bir şekilde aktarmanız - taşımanız önerilir .
,Yardımlarınız için çok teşekkür ederim işte bende bundan korkuyordum. Şuan zaten ikv 3 aylık kutu plus paket bitmiş durumda ancak süresiz üretim toplama/karakter kurtarma hakkım olduğu için başka üyeliğe aktarmak istemedim karakterlerimi. Çünkü aktarırsam bu haklardan vazgeçmem yada yeniden kutu yüklemem gerekecek. Toplamda 3 adet karakterim var desteğe mesaj attım böyle böyle dedim, karakterlerim aynı hesapta kalsın ama üye numaram değişsin şuanki hattım kaydedilsin dedim bakalım yardımcı olacaklar mı. Yoksa mecburen aktarmak zorunda kalıcaz anlaşılan.
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Saçma yorum atmayın. Ne demek tesla gözcüsü felan filan hesapta kalır feda et.
Desteğe mesaj at durumu bildir. Senden bazı bilgileri isteyeceklerdir gönderirsen yardımcı olurlar. Benimde başıma geldi bu olay. Herşeyinle aktarırlar hesabını.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Bu konu hakkında desteğe detaylıca yazıp göndermen ve oradan gelecek bilgiye göre davranman daha faydalı olacaktır.Hesabını tekrardan aktarmanı tavsiye ederim .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

ydncgds
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ydncgds »

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Ben deteseğe gerekeni bildirim umarım yardımcı olacaklar. Yani aktarmam gerekirse aktarırım 10 tl içn şey yapacak değilim de mevcut üyeliğimdeki üretim toplama sıfırlama/karakter kurtarma hakkım kaybolmasın istiyordum inşallah onuda çözecekler. Teşekkürler tekrar.. .
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

ydncgds yazdı:Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Ben deteseğe gerekeni bildirim umarım yardımcı olacaklar. Yani aktarmam gerekirse aktarırım 10 tl içn şey yapacak değilim de mevcut üyeliğimdeki üretim toplama sıfırlama/karakter kurtarma hakkım kaybolmasın istiyordum inşallah onuda çözecekler. Teşekkürler tekrar.. .
Merhaba ydncgds,

Bu tür mağduriyetler karşısında İKV Destek sisteminin siz oyunculara yönelik çalışmaları vardır. Bahsetmiş olduğum konu ile ilgili olarak destek talebinde bulunabilmek için İKV İletişim/Destek Formu'na giderek bildirim tipini Üyelik olarak belirlemeniz ve başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Akabinde sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde bildirmeniz gerekmektedir.

İKV İletişim/Destek Formu için: :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi forumlar.
ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön