Grup bulursan 2 3 haftaya sıgınak migrat tamam. x e ofans alırlar, Tank ark olursa iyi olur sende ayı olamayacagi icinberkancetin yazdı:AsiRuh yazdı:Farabi yuzuk ve ısıgı alınca migrata.berkancetin yazdı:Malesef kardeşim,migoya 1 kez girdim oda cente kadar,yücelen halit pant verdi![]()
Kenandan ; kenan ve ışık kolye,evo kolye aldım.Evo ve ışık yüzük düşünce migoya geçicem inşallah
Migrata grup bulmak daha rahat, Ayrıca 10 girise ustunu dızebilirsin.
Zaten migrat içinde yeteri kadar sağlamlaştım.Centten farabi solucan pant ve junondan evo zırhı alırsam zaten iş biter36bin canım olur tahminimce
Bi sorum olacak . Şaheser hk.
Re: Bi sorum olacak . Şaheser hk.

- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Işık takılar ve zırh,yücelen halit kafayı parlatıcam.Yaklaşık 3800 max olucak,çemberli için yeterli mi ?
Kafa ış görur mu bilmem, Saheser basarsın fıyatlar daha da ucuzlar sancakta.berkancetin yazdı:Işık takılar ve zırh,yücelen halit kafayı parlatıcam.Yaklaşık 3800 max olucak,çemberli için yeterli mi ?

- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
AsiRuh yazdı:Kafa ış görur mu bilmem, Saheser basarsın fıyatlar daha da ucuzlar sancakta.berkancetin yazdı:Işık takılar ve zırh,yücelen halit kafayı parlatıcam.Yaklaşık 3800 max olucak,çemberli için yeterli mi ?
Ecel kaç m tutuyor şuan acaba,hiç bilgimde yok ki