bu bilgiler yetermi

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
sadakatsa123
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

bu bilgiler yetermi

Mesaj gönderen sadakatsa123 »

carlar öncelikle............................. da dır
ben en son http................................... ye gırdım sonra orda saheserini parlat diye bir proglam vardı ona gırdım site adı http://www.istanbuloyun.com du dükkana şifreyı ve msnyı yazdım 1-2 saat girdim sonra oyundan çıktım yattım akşam kalkdığımda carlarımın calındığını gordum Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:ADI/49/ADI/49/ADI/49/ADI/1/ Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:3 aylık çemberlitaş kutu e-pini ve şifresi.........................şifre.................. Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):Kasa erişimi/ADI/+5/ADI Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) : Ejder Asa /CARIN ADI Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:yok Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:..............................(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız) eski şifreler :...................... diye yazdım carları almama yeterlımı LUTFEN BAKIN
SeNSiZLiĞiN KRaLı
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Re: bu bilgiler yetermi

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Destek sisteminden gelecek cevabı bekleyiniz.

Hesap güvenliğiniz açısından; Kullanıcı bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Klavye girdisi kaydedici (Keylogger) programlardan korunmak için bilmediğiniz bir uygulamayı indirmeyin, açmayın. Ücretsiz ürün bahanesiyle durumunuz örneği itibariyle tuzağa düşürülmektesiniz. Özel günlerde sizlere sunulan İKV ücretsiz ürün/hediye ürünlerinin takibini Resmi forumumuz üzerinden yapmalısınız. Yabancı adreslere itibar etmeyin, bilgilerinizi girmeyin. Unutmayınız ki İKV'nin hilesi yoktur.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
sadakatsa123
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım