ÇARLARIMI ALANA KADAR DURMAYACAĞIM !!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

ÇARLARIMI ALANA KADAR DURMAYACAĞIM !!!!!!!!!!

Mesaj gönderen ASYAXKARA »

SEVGİLİ YÖNETİM;

BEN KUKLACIDA OYNUYORUM BENI TANIYAN TANIR HIRSIZIN TEKI GELMIS CARIMI KENDI HESABINA AKTARMIS SIZDE BENDEN BILGI ISTIYOSUNUZ VERIYORUM CEVAP VERMIYOSUNUZ ACİLEN HESABIMI BELİRTTİĞİM E-POSTA ADRESİNE AKTARIN AKSI TAKDIRDE HER TURLU CEZA-İ İŞLEM YAPACAĞIM HESABIM 1 LEVEL BİLE OLSA BUNA GÖZ YUMMAM.VERECEKSİNİZ HESABIMI BAL GİBİ SEVE SEVE VERMEZSENİZ ..... VERECEKSİNİZ !!!

bU ARADA KONU ALTINA SAKIN DESTEK TAKIMIYLA ILETISIME GECIN DEMEYIN 10 GUNDUR BEKLIYORUM CEVAP GELMEDİ
Resim
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: ÇARLARIMI ALANA KADAR DURMAYACAĞIM !!!!!!!!!!

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Karakterinize yönelik oluşan mağduriyetinizi sadece İKV İletişim/Destek Formu aracılığı ile giderebilirsiniz. Yapacağınız destek talepleri karşısında bir takım incelemeler sonrası size geri dönüş yapılacaktır.Fakat Destek ekibine başvuruda bulunurken kullanmanız gereken üslup bu olmamalıdır.

Öte yandan İKV Forum üzerinden açacağınız bu tür konular resmiyet taşımaz. Açmış olduğunuz bu konu ise kendi insiyatifim adına kaldırılmazken, tehditkar tavırlarınızın devamı halinde forum hesabınız uzaklaştırılacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tamam anlıyorum güzel diyosunuzda şimdi en az 10 kere mesaj attım cevap gelmedı aktarımdan once yukledıgınız bir özellik ve tarihini verin dedi

Tesla gözcü 11.02.2012 dedim dogruydu bu

Adamların cevabı ,

bu bilgiler zaten dükkanda gözüküyor

Ne saçma iş anlamadım
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

ASYAXKARA yazdı:Tamam anlıyorum güzel diyosunuzda şimdi en az 10 kere mesaj attım cevap gelmedı aktarımdan once yukledıgınız bir özellik ve tarihini verin dedi

Tesla gözcü 11.02.2012 dedim dogruydu bu

Adamların cevabı ,

bu bilgiler zaten dükkanda gözüküyor

Ne saçma iş anlamadım
Merhaba,

Burada sizden istenilen; +5 yetenek Puanı, Kasa Erişimi vb. ürünlerdir.

Belirttiğiniz gibi ''yukledıgınız bir özellik'' denilmiş. Tesla Gözcü ürünü hesaba yüklenmez, dükkan aracılığı ile satın alınır.

Lütfen dikkatli olunuz.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Hee anladım benım hesabıma yüklemiştim onları onları mı mesaj atıcam fakat bır soruın var.Mevcut hesabım yasaklandıgı ıcın urunler gozukmuor sacece ıkv plus gozukuyor sıze mesaj attıgımda gorebılır mısınız onceden yuklemıs oldugumu ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

ASYAXKARA yazdı:Hee anladım benım hesabıma yüklemiştim onları onları mı mesaj atıcam fakat bır soruın var.Mevcut hesabım yasaklandıgı ıcın urunler gozukmuor sacece ıkv plus gozukuyor sıze mesaj attıgımda gorebılır mısınız onceden yuklemıs oldugumu ?
Tekrar merhaba,

Size destek olabilmemiz için yapmanız gereken sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve kuralına uygun bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Aksi taktirde talebiniz gerçekleşmez.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
XxPaNDoRaxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxPaNDoRaxX »

Respected yazdı:
ASYAXKARA yazdı:Hee anladım benım hesabıma yüklemiştim onları onları mı mesaj atıcam fakat bır soruın var.Mevcut hesabım yasaklandıgı ıcın urunler gozukmuor sacece ıkv plus gozukuyor sıze mesaj attıgımda gorebılır mısınız onceden yuklemıs oldugumu ?
Tekrar merhaba,

Size destek olabilmemiz için yapmanız gereken sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve kuralına uygun bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Aksi taktirde talebiniz gerçekleşmez.

İyi forumlar.

Benım karakterımde çalındı ve dun gece destekten gelen cevap cok komıktı. Bütün Bilgileri Eksıksız Doldurdum Hatta İşi abarttım karakterı ılk açtıgım uyelıgı kaybetmıstım uzun bı sure mynetle yazısmam uzerıne hesabımı gerı aldım ve bu hesaba yukledıgım kodları bulmak ıcın uyelıkal sitesi ile gorustum adamlar sıtelerını yenıledıgınden eskı sıtedekı kayıtlarını bulmak ıcın baya ugrastırdım saolsunlar yardımcı oldular. akce kodları aktarım tarıhı hersey aklınıza gelecek her sekılde karakterın bana aıt oldugunu ıspatladım ama gelen cevap buyrun bakın.

Yanıt :
Merhaba,
Kullanıcı Sözleşmesinde yer alan Karakterlerin alımı veya satışının yasaklanmasına yönelik madde gereği suistimali önlemek amacıyla iade işlemi gerçekleştirilememektedir.

Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.

Benım karakterı sattıgma daır bı kanıtınız varsa bu kararı saygı ıle karsılarım ama ben karakterı satmadım ÇALINDI HIRSIZLARLA İŞ BİRLİĞİMİ YAPIYORSUN IKV SORARIM SANA!!!!!
XPaNDoRaX [^Asab-ı Kehf]
QPaNDoRaQ [^Asab-ı Kehf]
qXPaNDoRaXq [^Asab-ı Kehf]

IIPaNDoRaII [^Ejder Asa]
XxPaNDoRaxX [^Ecel Getiren]
xXxPaNDoRaxX [^Ecel Getiren] [Latif]
IxPaNDoRaxI [^Ecel Getiren]
sXPaNDoRaXs [Latif]
[Latif]
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

Öncelikle Selamlar, Yorumları okudum da şifre paylaşım konusunda o kadar uyarılar yapılıyor İKV'mi size gidin şifrenizi paylaşın sonra karekterinizi çaldırın diyor. Son yoruma bak İKV hırsızlarla iş birliği yapıyor ne alaka ?? sana beyin verilirken sen Şemsiyemi tutuyordun arkadaş.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;

Benim karakterlerimde çalındı Msn , Forum Hesabı , Oyun üyeliğim , Sosyal paylaşım üyeliği (Facebook) dahil herşeyim gitmişti . Desteğe mail attım İstedikleri bilgileri eksiksiz gönderdim 1 Hafta sonra karakterlerim başka bir hesapta geri geldi.

Karakter satımında şüphe duymuşlardır belki , Dolandırmak için en güzel yöntem aslında Karakteri 100 , 200 Tl ye satıyorlar sonra destekten geri almaya çalışıyorlar bunu önleme amaçlı düşünmüşlerdir.

Üyelik bilgilerini başka şahıslarla paylaşmışsındır mutlaka ve kendi ihmallerinden dolayı çaldırmışsındır(İhtimal) . Bu Uslubunla hiç bir yere varamazsın destek takımı en iyi şekilde yardım sağlamak için bulunmakta .

Yazımda bir Art niyet aramayın sadece İhtimalleri Söyledim.

İyi Eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Mevcut hesabın dükkan hesabı bloklansada gözkür da. Yada ben öyle bliyom benimkide banlıda gözküyopr hatta milli piyango oynadım 100 bin lira ödül kazanmışım.
2013 temmuzunda oyuna giyince güle güle harcayacam. Ben iyilik ettim kötülük buldum.

Simdi destek acilen artık bir güvenlik tedbiri getirse iyi oalcak.

Oyuna kullanıcı adı ile giriş yapılmasının vakti geldide geçiyor artık. mail adresleri sadece aktarmada sorulması gereken bir işlem olmalı.

Yoksa ne destek bu dertten kurtulur nede alans atan ikv desteiğin arkasına sığınır.

Çarın fiyatı 600 tl adam 150 tlye veriyor sonra geri istiyor. Bunu yapan varmı var tedbir amaçlı böyle bir önlem iyide bu dava bitmez yaw.

Veriyor çaldırdım diyor Karakola adam ben yapmadım diyor polis tabi tabi yaptın diyeni görmedikki diyor.

Yani hırsız dediğin kişi eğer bilgilerini senden izinsiz calmış ise bunu nasıl yaptığınıda bilmelisin.
Keylogermi soktu pcne tarattır varsa git savcılığa kime bilgi göndermiş yakalasın cezasını versin ha ben birine vermiştim o calmış diyorsan o kişiyede hırsız denmezki da al çarı ne yaaprsan yap tepe tepe kullan demişin olur.

Hangisi pcne girerek çaldılarmı yoksa senmi şifreni birine verdin oda başka birine senden izinsizmi verdi.
Ama hangisi. Valla benimde kafa karıştı ..
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön