Adalet mi şimdi bu ????

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Darkranger
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Adalet mi şimdi bu ????

Mesaj gönderen Darkranger »

cumartesi sabahı hesabımdaki çarlarım soyulmuş.O çarların içinde ürettiğim itemlerle birlikte en az 200m lik eşya para gözlük şaheser iksir değerli madenler vardı...
hesabımdaki çarları soyan kişinin msn sini buldum destek'e söyledim.Adam hesabımın sürekli şifresini değiştiriyor çarımı kendi hesabına aktarıyor dedim ve aktarılmak istenen hesabın hemen kapatılmasını rica ettim.Nedense kapatılmadı ve üstüne ben 5 günlük susturma cezası aldım şimdi sizce bu adalet mi? benim 200 m lik itemlerim çalınıyor adam çarlarımı soyuyor,kendi hesabına aktarmak istiyor ama destek kendi adaletini kurmuş haksız olanı destekliyor haklı olanı köstekliyor:S
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Re: Adalet mi şimdi bu ????

Mesaj gönderen Evvel »

Telefonla Sobe hesabı aç çarlarını oraya aktar. eğer dediğin gibiyse o zaman şifreni değiştiremez MSN sakat EN iyisi SOBEE TELEFON HESABI ben 2.5 yıldır oynuyorum hiç sorun yaşamadım MYNET hesabım çalındı bir kez Sonra SOBEE ye geçtim sorun olmuyor sende geçmelisin karakterlerini aktarmalısın MSN hesabından.>SOBEE ye
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Adalet mi şimdi bu ????

Mesaj gönderen Voyant »

Selamlar,

Öncelikle yaşamış olduğunuz sorunun kişisel hatalar kaynaklı olduğunu en başında vurgulamak istiyorum. İKV Destek takımı olarak, bu tarz sorunlar yaşayanlara her zaman yardımcı olmaya çalışmaktayız. Fakat destek almak için bir takım işlemler uygulamalı, doğrulama bilgilerinizi paylaşmalısınız. Güvenlik bilgileri doğrulanana kadar, hesabın kapatılması gibi bir durum maalesef mümkün değildir.

Detaylı bilgi için lütfen YARDIM konumuzu inceleyiniz.
Onur GÜRSOY

“Genel Sohbet” sayfasına dön