Çemberlitaş'ta yol savaşçısı kesenler bilecektir. Yol savaşçısı ayı olmadan kesilmez diye konuşanlar var. Daha önce bende hiç kesmedim ayı olmayan çarla. Yeni çarımı sokucam üyelikte ayı yok. Ayı olmadan kanatma yeteneğine 15 puan versek aynı işi yapar mı ? Deneyenler varsa bilgi verirlerse sevinirim.
İyi forumlar.
Kanatma Yeteneği İle İlgili
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Kanatma Yeteneği İle İlgili
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Re: Kanatma Yeteneği İle İlgili
kutup küresini ayarladıktan sonra 10 puan versen bile yetecektir.
şahsen bendede öyle bi çar var ve kanatma yeteneği 10 puan kutup süresini hedef verMEyerek ben tank olarak ayarlıyorum
sonrada kutup açtıktan sonra hedefi verip kanatıyorum(50 den sonrasını bahsediyorm) böel böle devam ediyo en fazla 1 veya 2 kez kaçırırsın sonra alışırsın.
şahsen bendede öyle bi çar var ve kanatma yeteneği 10 puan kutup süresini hedef verMEyerek ben tank olarak ayarlıyorum
Hırs
Tankta ayı vardı kendisinde yoktu bizzat arkadaşım(kanatmaya bile vermeden) x i kesmistir.
İyi forumlar.
İyi forumlar.

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
AsiRuh yazdı:Tankta ayı vardı kendisinde yoktu bizzat arkadaşım(kanatmaya bile vermeden) x i kesmistir.
İyi forumlar.
X te zaten gerekli değil
kanatma tek başına yetiyor 4 5 defa tek kanatmayla kesmişliğim var
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Merhaba,
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Arkadaş sadece yolu kesip cıkmadıgından yazdım. İnsanın hatasını dıdıklıyorsunuz.EscapisT yazdı:AsiRuh yazdı:Tankta ayı vardı kendisinde yoktu bizzat arkadaşım(kanatmaya bile vermeden) x i kesmistir.
İyi forumlar.
X te zaten gerekli değil