Ashabı ilk çıktığında üretenlerdenim. O zamanlar Mir loncasındaydım ve tek Ashablı bendim. Ne gibi faydaları oldu. Ashab sayesinde daha çok tanınır oldum. malum sunucuda Ashablı sayısı az idi. Sığnak migrat itemlerimi böylece kolaylıkla dizdim. Ama şunu söylemek gerekir şu an Ashab basmak mantıksız. Hele hele en çok karşı çıktığım şey ibni ibni ceket olmuştur. Ama bir şifacı için bence şu an en vazgeçilmez item mevlana cekettir.
NOT: Tabi bu söylemlerim iyileştirmeci şifa için geçerli. Şahsen ben asitçi diziyorum mor asit gözü bile çektim. Geçen gün bir tankın peşine düştüm. Asitle adamı kestim. Adam o ne lanet bir asittir öyle deyip sövdü DD.
Cehaletin Daniskası
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Cehaletin Daniskası
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Şifamı kasarken ÜStümde hiç iyileştirme dizmem full kiritik dizerim . İyileştirme item olmadan 7 bin küsür can basınca Kiritiğin önemini tekrardan hatırladım
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Tek efsunlu İbn-i Pantolon'um var ama Kutadgu Cevriye kullanıyorum 
PIRASASAPI
Bendede aynı sekil pant. vardı. Bı sure denedim. Kutadgu cevrıyenin daha iyi oldugunu farkettim. Uzun zaman aynı sekil devam ettikten sonra Kaç gün once nihayet dustu mor pant.ozaerdenn yazdı:Tek efsunlu İbn-i Pantolon'um var ama Kutadgu Cevriye kullanıyorum

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Bugün X'te takır takır kritik bastım yanımdaki için iyi oldu. Erg düşürdüm
Çıktım ortağımın büyücüsüne girdim Nucleus Kolye düşürdüm. Gerçi 2 tane daha vardı..
Bugün baya şanslıydım.
PIRASASAPI
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bu gün X'e tek şifacı, 4 büyücü olarak gittik. Tek şifamızın Ashab-ı Kehf'i yoktu. Ancak çok rahat idare edebildi. Şifacının en önemli olayı kabiliyeti. Kabiliyet olduktan sonra İyileştirme boş.

PASLIBIÇAK - xCENTERx

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
herzaman söyledim yine söylerim yine tekrarlarım... 39 seviyede bunu bas bas bağırmıştım... dikkate alınmadı 49 seviyede tekrar aynı açık devam etti gene bağırdık çağırdık bu sefer biraz önlem alınmış... daha önce şifacı eşyalarıyla alakalı açılan konularda bilgiler vermiştim direk rakamsal olarak hemde dileyen için konu başlığı
viewtopic.php?f=17&t=48871&p=541404#p541404
10 şifadan 4ünü kritik 6sını normal basıp büyü iyileştirmeyi yüksek tutacağıma
10 şifadan 7sini kritik 3ünü normal basıp daha fazla can basmayı tercih ederim
doğru yoldasın paşam doğruuu yapıştır gitsin kimseye kulak asma sen
konfüçyüs
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
İsim vermemek için özen gösteriyorum ama bu kez söyleyeceğim;konfucyusss yazdı:
herzaman söyledim yine söylerim yine tekrarlarım... 39 seviyede bunu bas bas bağırmıştım... dikkate alınmadı 49 seviyede tekrar aynı açık devam etti gene bağırdık çağırdık bu sefer biraz önlem alınmış... daha önce şifacı eşyalarıyla alakalı açılan konularda bilgiler vermiştim direk rakamsal olarak hemde dileyen için konu başlığı
viewtopic.php?f=17&t=48871&p=541404#p541404
10 şifadan 4ünü kritik 6sını normal basıp büyü iyileştirmeyi yüksek tutacağıma
10 şifadan 7sini kritik 3ünü normal basıp daha fazla can basmayı tercih ederim![]()
doğru yoldasın paşam doğruuu yapıştır gitsin kimseye kulak asma sen
konfüçyüs
Gardenia diye birisi vardı bugün. Elinde Ashab-ı Kehf ile turluyor ortalıkta. 1 Tane Savaşçı peşinde. İkide bir ";)" yapıyor. Ondan sonra 2 büyücü geldi tam ölecekken iksir içip meteora kaçtı. Ortağımın çarı var XxSeLMaNxX ona geçtim; meteordaydı. Baktım bu yine klan savaşında, yine ";)" yazdı. Sonra "dur bilmemne (nicki hatırlamıyorum
Bir de şimdi Hidroflorik eşya düşürüp kendisini şifacı sananlar var. İsteyen bana "havalı, kendini övüyor" desin. Ama ben 721 Büyü Asit ile İyileştirmesiz, yani kendime can basmadan Ejderli, Çemberli Zırhı olan çok adam kestim. Tabi şimdi hasarları baya yükseldiği için üst düzey bir büyücüyü kesemem, en azından elimdeki eşyalar ile. Hayyan Solucan ceketinizin değerini bilin derim.
PIRASASAPI
-
- Cin Avcısı
Pırasa kardeşim
Asit o kadar da eğlenceli değil bence de zehir atıp arkasından koşturmak daha heycanlı oluyor 
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Vs'ye başlarken ilk iş Zehir atıyorum. Vs'nin sonuna kadar yetiyor genellikleISeHRaZaTI yazdı:Pırasa kardeşimAsit o kadar da eğlenceli değil bence de zehir atıp arkasından koşturmak daha heycanlı oluyor
PIRASASAPI