SADECE BİR GM İLE ÖZEL MESAJLAŞLAMK İSTİYORUM ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
edirneli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

SADECE BİR GM İLE ÖZEL MESAJLAŞLAMK İSTİYORUM ...

Mesaj gönderen edirneli »

mrb niye bir gm ile özel mesajlaşmak istiyorum çünki aradadığım soruya cvp bulamadım her yolu denedim fakat olmadı şimdi tek isteğim bir gm nin bana özelden ulaşması bu da çokmu yani bu oyunda bir gm ye ulaşmak zormu soruyorum ??
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: SADECE BİR GM İLE ÖZEL MESAJLAŞLAMK İSTİYORUM ...

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Problemlerin en kolay ve kesin çözüm yolu İKV Destek/İletişim formudur. Probleminize uygun olan bildirim tipini seçip bilgilendirmenizi yapabilirsiniz. En kısa sürede cevap alacaksınız.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Yardım edebileceğim bir konu olursa banada özelden ulaşabilirsin.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

edirneli yazdı:mrb niye bir gm ile özel mesajlaşmak istiyorum çünki aradadığım soruya cvp bulamadım her yolu denedim fakat olmadı şimdi tek isteğim bir gm nin bana özelden ulaşması bu da çokmu yani bu oyunda bir gm ye ulaşmak zormu soruyorum ??

Valla bende istiyorum ve benim gibi oyunda yüzlerce kişi senin o o istediğinden isyior sorma.

Bizim başımız kelmi bzide isteruk. Zati adamlar mesajlarla boğuşmaktan birde özele cevap verirlerse oo destek bekleyenler bir bir yıl kadar bekleyecek daha demektir.

Bence sen o karakteri geri alman imkansız gibi gözküyor Hele bir gm ile tanısıp o çarı sana iade ederse varya kıyamet oz aman kopar valla.

Tahmini yazdım aşaıya geçenlerde plsusum yokken carımı sildim dediğin için yazdım. yani. k.b. talep belli gibi.

Sorunun cevabını buraya yazamda

Sildiğinde hesabında plsu yoksa özel kutu yüklesen bile zamanında o karakter arka planda saklanmıyordur.
Cin sigortası olmadığı için ve karakterinde sildiğin zamanda plsu olmadığı için karakterin kalıcı oalrak siliniyor.
İsitsnalar haricinde (varsa bilememde bunların eskiye dönük log kayıtları vardır geri getirme özelliği varmı bilemem senin net cevabın bu olsa gerek).

Karakterini kurtarmak için ben PLUS alsam karakterime kavuşablirmiyim sorusuna net bir cevap istiyon dimi ?

Forumu inceledim senin durumunda 3-5 kişi plus yüklemiş sonra desteğe isyan etmiş yazılar var bana boyle boyle mesaj geldi bunun üzerine neden bana boş yere plus yüklettirdiğiniz diye cevaplar var sadece yanlış anlaşılma oluyor.

Net cevabı Gm VERSİN YOKSA SENİ İNADIRMAK ÇOK ZOR.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön