Son Mareşal

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alicikkk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Son Mareşal

Mesaj gönderen Alicikkk »

ereneren2010 yazdı:
FaTaLx yazdı:
Benalicikkk yazdı:hehehehheheheh akıllı veled kendini akıllı sanıyo fotomontajcı seniiiiiiiiiiiiiii zuahahhahahaha

şu alicik dene cocugun yazılarını silebilrmi yetkli birisi
la Alicik Adın çıkmış 77 ye inmez 7 Ye Bari Foruma Bişey göndermede Dlga Geçmeyek :D :lol: . :lol: . :lol:
ERENEREN vede ERBAY ANANIzı #@!? sierkm adm oln la onun bunun piçleri oyunda cıkın ws atak #@!? bebeleri #@!? sülalenizi piçler.......... benim yazıma yorm yapmayn ananzı sikmetn beter ederm kahpe cocukları

AÇDA anananı amıyla dalga geç onun bunun cocugu...... ananın folloş oldu amı ben siktigim günden beri.
Kullanıcı avatarı
ereneren2010
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ereneren2010 »

erbayyy yazdı:lan alicik hal benle dalga geçsinler diye foruma bişeyler koyuyosun millet senle dalga geçiyor geçilmeyecek gibide değil :D bi foruma koyar süpürme ile 30 bin vurdum der daha neler neler koyma artıkda gülmesin millet :D
Erbay Hakketten Haklısın Yaw Dalga Geçsinler Diye Foruma Hala Gönderi atıo Yok Arkadaş ....!! Ben alicikin Yerinde olsam Bırakırım Oyunu Millet Benle Dalga geçio ben hala oyundamı durcam :D :roll: :lol:
Resim

İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş
Alicik
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alicik »

ereneren2010 yazdı:
erbayyy yazdı:lan alicik hal benle dalga geçsinler diye foruma bişeyler koyuyosun millet senle dalga geçiyor geçilmeyecek gibide değil :D bi foruma koyar süpürme ile 30 bin vurdum der daha neler neler koyma artıkda gülmesin millet :D
Erbay Hakketten Haklısın Yaw Dalga Geçsinler Diye Foruma Hala Gönderi atıo Yok Arkadaş ....!! Ben alicikin Yerinde olsam Bırakırım Oyunu Millet Benle Dalga geçio ben hala oyundamı durcam :D :roll: :lol:

KONUya yorum yapanlara bakıyorm hepsi arz.. hepsini zamanında ne çok başını ezmişim :))

yılanın başını küççükken ezmek lazm demişler bunları iyi ezmişim:))) acıları hala var....
Kullanıcı avatarı
ereneren2010
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ereneren2010 »

Alicik yazdı:
ereneren2010 yazdı:

KONUya yorum yapanlara bakıyorm hepsi arz.. hepsini zamanında ne çok başını ezmişim :))

yılanın başını küççükken ezmek lazm demişler bunları iyi ezmişim:))) acıları hala var....
Mernada lodosmu var ya :D Topu Topu 5 Kişi Yada 10
Resim

İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş
Kullanıcı avatarı
Ottomanxsadrazam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen Ottomanxsadrazam »

Ulan alicik azıcık şu kafanı beynini kullan be . İkv camia sı seninle alay ediyor sen çıkmış yok yılanın başını ezdim arzın başını ezdim yok kuyruk acısı sen kim lan? Azıcık beynin kullan sus oyunu bırak derslerine bak. Ben senin yerinde olsam yemin ediyorum ağlardım. 30.000 bin olayından beri hiçbir laf etmedim günahtır Allah zaten belasını vermiş dedim ama artık yeter da !
~
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

DeathxShock yazdı:
30 bin değil 30.000 bin olacak lütfen! Alicik senin her öğrendiğin, her yapmaya çalıştığın şey fail olmak zorunda mı :D :D :lol:
O bir idol ayrıca bi lodosta bi arzda çift taraflı bant misali ne taraf iyi tutarsa o tarafta kalıyo :D :D
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Alicik yazdı:KONUya yorum yapanlara bakıyorm hepsi arz.. hepsini zamanında ne çok başını ezmişim :))
yılanın başını küççükken ezmek lazm demişler bunları iyi ezmişim:))) acıları hala var....[/color][/size]

bu yorumuna çok güldüm :D evet ya urban + basılmış satırla ünlendiğin zamanlarda çok kestin bizi çok.:D Bi ws atmış koyar foruma bi bakarsın ya iksir içmiş yada 1 kere kesmiş alıp onu foruma atar ben o kadar hakaret yesem oyuna giremezdim ama iyi oynuyorsun helal olsun ne kadar yüzsüzmüşsün :D
.....
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Lan Her şeyi geçtim akçe yi kapama bari babanın parasını saklıyosun milletten :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Alicikk fareye 10.000 atınca hemen resmini çekmiş foruma yüklemiş...

Şukunu verdim Alicikk :D

Resim
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
GucluSavasci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ezer geçer

Mesaj gönderen GucluSavasci »

Tremexhaqan yazdı:Lan Her şeyi geçtim akçe yi kapama bari babanın parasını saklıyosun milletten :D

OKuda adam ol baban gibi, eşek olma

herkesi kendin gibi sanma evlat.....
ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön