erbayyy yazdı:lan alicik hal benle dalga geçsinler diye foruma bişeyler koyuyosun millet senle dalga geçiyor geçilmeyecek gibide değil bi foruma koyar süpürme ile 30 bin vurdum der daha neler neler koyma artıkda gülmesin millet
Erbay Hakketten Haklısın Yaw Dalga Geçsinler Diye Foruma Hala Gönderi atıo Yok Arkadaş ....!! Ben alicikin Yerinde olsam Bırakırım Oyunu Millet Benle Dalga geçio ben hala oyundamı durcam :roll: :lol:
erbayyy yazdı:lan alicik hal benle dalga geçsinler diye foruma bişeyler koyuyosun millet senle dalga geçiyor geçilmeyecek gibide değil bi foruma koyar süpürme ile 30 bin vurdum der daha neler neler koyma artıkda gülmesin millet
Erbay Hakketten Haklısın Yaw Dalga Geçsinler Diye Foruma Hala Gönderi atıo Yok Arkadaş ....!! Ben alicikin Yerinde olsam Bırakırım Oyunu Millet Benle Dalga geçio ben hala oyundamı durcam :roll: :lol:
KONUya yorum yapanlara bakıyorm hepsi arz.. hepsini zamanında ne çok başını ezmişim )
yılanın başını küççükken ezmek lazm demişler bunları iyi ezmişim:))) acıları hala var....
KONUya yorum yapanlara bakıyorm hepsi arz.. hepsini zamanında ne çok başını ezmişim )
yılanın başını küççükken ezmek lazm demişler bunları iyi ezmişim:))) acıları hala var....
Ulan alicik azıcık şu kafanı beynini kullan be . İkv camia sı seninle alay ediyor sen çıkmış yok yılanın başını ezdim arzın başını ezdim yok kuyruk acısı sen kim lan? Azıcık beynin kullan sus oyunu bırak derslerine bak. Ben senin yerinde olsam yemin ediyorum ağlardım. 30.000 bin olayından beri hiçbir laf etmedim günahtır Allah zaten belasını vermiş dedim ama artık yeter da !
30 bin değil 30.000 bin olacak lütfen! Alicik senin her öğrendiğin, her yapmaya çalıştığın şey fail olmak zorunda mı :lol:
O bir idol ayrıca bi lodosta bi arzda çift taraflı bant misali ne taraf iyi tutarsa o tarafta kalıyo
Alicik yazdı:KONUya yorum yapanlara bakıyorm hepsi arz.. hepsini zamanında ne çok başını ezmişim )
yılanın başını küççükken ezmek lazm demişler bunları iyi ezmişim:))) acıları hala var....[/color][/size]
bu yorumuna çok güldüm evet ya urban + basılmış satırla ünlendiğin zamanlarda çok kestin bizi çok. Bi ws atmış koyar foruma bi bakarsın ya iksir içmiş yada 1 kere kesmiş alıp onu foruma atar ben o kadar hakaret yesem oyuna giremezdim ama iyi oynuyorsun helal olsun ne kadar yüzsüzmüşsün