KONYA 'da Kutu Yok Galiba ?
- Desqualders
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
KONYA 'da Kutu Yok Galiba ?
Ben Konyalıyım Ve Gecen Kutu Almaya Karar Verdim. Ne Zafer Ne Caddeler Bıraktım. Avea Shoplar TTNET'lere Gittim Hepsinden Aynı CevaP İstanbul Kıyamet Kutu Var Mı O Nedir ? Selcuklu İlcesine Adam gibi adres verip Gidip 15 dk alsak Ama Gittim 2 saat Kutu Aramya Ama Halen Yok Suna Bi Çözum bulursanız Sevinirim. Su Oyunu Oynuyanları Magdur Etmeyin Lutfen
Siz Kismis Pi ?
-
Black
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KONYA 'da Kutu Yok Galiba ?
Merhaba,
AVEA SELCUKLU - DEVRİCEDİT MH VATAN CAD FUAR SİT NO:9/E 3323208913
AVEA SELÇUKLU -BABALIK MAH. METEHAN CAD. YAPICI İŞ MERKEZİ E BLOK ZEMİN KAT NO:3 3323208913
İyi forumlar.
AVEA SELCUKLU - DEVRİCEDİT MH VATAN CAD FUAR SİT NO:9/E 3323208913
AVEA SELÇUKLU -BABALIK MAH. METEHAN CAD. YAPICI İŞ MERKEZİ E BLOK ZEMİN KAT NO:3 3323208913
İyi forumlar.
dostum şimdi zaferde yeni bir avea açıldı orada bulabilirsin.
eski kervan çeyizin olduğu dükkanda. ya da zaferde alaaddine doğru yürürken solunda kalan bir avea bayisi olacak il sağlık müdürlüğünün yanında
ayrıca yapıcı iş merkezindeki ttnet bayisinde de hep bulunuyor.yapıcının içinde arama yol üstünde şöförler ve nakliyeciler odasının karşısında
eski kervan çeyizin olduğu dükkanda. ya da zaferde alaaddine doğru yürürken solunda kalan bir avea bayisi olacak il sağlık müdürlüğünün yanında
ayrıca yapıcı iş merkezindeki ttnet bayisinde de hep bulunuyor.yapıcının içinde arama yol üstünde şöförler ve nakliyeciler odasının karşısında
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Konya' da her zaman aldıgım yer var.Yapıcının bodrum katında değil zemininde dısarda AYBİKE İLETİSİM var yapıcı c-d blok 35 numara olması lazım.(Her pazartesi kutu geliyormus adama)...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome